< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Svibanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (3)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (11)
Siječanj 2008 (8)
Prosinac 2007 (10)
Studeni 2007 (11)
Listopad 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Da/Ne

by XXS Girl

Opis bloga



 Online Users





Pokušat ću s vama podijelit svoje misli i osjećaje o svakodnevnom životu i meni najboljim knjigama Stephenie Meyer - Sumrak, Mladi Mjesec i Pomrčina.


Odbrojavanje do Breaking Dawn!


Get this widget!


Hrvatska verzija Breaking dawn (znači Praskozorje) će prvi puta u Hrvatskoj biti dostupna na velikom Algoritmovom partyju u suradnji sa Forks forumom 6.9. 2008. (subota).
Knjiga će na partyju biti dostupna po promotivnoj cijeni od 129 kn, a u trgovinama će biti dostupna već za nekoliko dana po cijeni od 149 kn. Opširnije o tome imate u postu od 27.6. i na prvom hrvatskom Twilight forumu - Forks forumu - ili na Algoritmovoj stranici - link.



SUMRAK



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Photobucket




MLADI MJESEC

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket





POMRČINA



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Look After My Heart










Blogovi koje čitam

Općenito, ne čitam ih baš, a ako - onda samo one na koje naletim...
čitam one koji se bave Twilightom


- ECLIPSE FAN
- DIAMONDS ARE ETERNAL
- FIRST TWILIGHT - blog by: Kaia


- THOUGHTS AND WORLD OF SOMEONE SPECIAL



LINKOVI
Službena stranica Stephenie Meyer
Twilight lexicon
Službena Twilight Movie stranica
Prvi hrvatski Sumrak forum - Svakako posjetite!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

utorak, 26.02.2008.

Par novosti :) Update Taylor Lautner (- Jacob?) / Nikki Reed - Just feel better (Santana)

UPDATE
UPDATE
UPDATE



(Informacija uzeta sa Twilighters)


Mali Taylor Lautner je na svojoj MySpace stranici objavio da će GLUMITI u FILMU, no da još ne želi objaviti kojeg karaktera, već čeka da Summit Entertainment prvi sve objave.
Rekao je da imamo strpljenja... iako ga on nema jer je izuzetno uzbuđen što će glumiti u filmu.

Hm.. mislim da svi znamo koga će glumiti.. nažalost.

taylor lautner .


Eee, i osim ove informacije sam se još nečeg danas sjetila.. slušala sam iPod i kako imam hrpu pjesama na njemu sam nakon dosta dugo vremena čula jednu pjesmu koja mi je prije godinu-dvije bila omiljena; a to su Santana i Steven Tyler iz Aerosmitha sa pjesmom Just feel better i tek danas, kad sam ju ponovno čula, sam se sjetila djevojke iz spota (bila mi je dosta poznata)... a to je Nikki Reed (Rosalie).. pa eto, pogledajte spot (za sve one koji ne znaju kako Nikki glumi).. pjesma je meni odlična.





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- S twilightlexicona su potvrdili da će Billy Burke glumiti Charlieja.
Članak je pronađen ovdje - www.creators.com


Photobucket



- Emily Osment smo već vidjeli na The View kako spominje Sumrak, a sada je objavljen članak u Cosmogirl gdje ona govori o tome koja joj je najdraža knjiga.

Članak možete pročitati klikom na Cosmogirl.

emily osment

No, evo prijevoda:

"Sumrak, autorice Stephenie Meyer, je moja za-sva-vremena omiljena knjiga. To je fikcijska pustolovina koja čitača vodi u svijet vampira, zabranjene ljubavi i mjesto gdje Bella, glavni karakter, mora donjeti tešku odluku između života bez ljubavi i života bez opasnosti.
Već od prvog poglavlja je Stephenie privukla moju pozornost i zadržala me oduševljenom tijekom cijele knjige. Karakteri su tako savršeno različiti, našla sam se začuđenom kako ih je uspjela tako mirno i smisaono spojiti.

Bella i Edward su temeljni likovi ovog djela. Bella je smotani, neoriginalni (MOLIM???) i nestrašljivi natjecatelj za Edwardovo srce.
Edward pohađa Bellinu školu kao i svi ostali normalni tinejdžeri.
On je nevjerojatno atraktivan, on je bezvremenska figura u Bellinom životu, za koju se - eto - ispostavi da je vampir.
Kako god, on nije tipični krvoločni vampir. On i njegova obitelj su civilizirani i žive u tajnosti kamo god idu. Osjećala sam se vrlo povezano s tim likovima i često bih podigla pogled s knjiga napola očekujući da će stajati predamnom.

Trenutno su na policama tri knjige. Četvrta knjiga se još piše.
Nabavite Sumrak, no budite spremni na kupnju sljedećih dviju knjiga jer priča još nije završena. Sada mi proteče teško vrijeme čekajući da četvrta knjiga izađe. Prije nego što Sumrak postane film, pročitajte knjigu.
Veliki sam pobornik toga da se prvo pročita knjiga, a potome pogleda film.
Uživajte u Sumraku, i zapamtite - pazite u koga se zaljubljujete."



- Peter Facinelli (CARLISLE) je na svojem MySpace profilu odgovorio na par pitanja fanova. (možete kliknuti na MySpace).

Peter Facinelli


1. Pitali su ga da li je pročitao sve 3 knjige i odgovorio je potvrdno - sve ih je pročitao za 3 dana, jednu svaki dan - rekao je kako su lako štivo i kako ih je teško pustiti dok se ne pročitaju;

2. U drugom pitanju je netko napisao kako mu/joj je omiljena scena kada Carlisle u Mladom Mjesecu šije Bellu i govori joj o sebi i svojoj povijesti; pitanje za Petera je glasilo koja je njemu omiljena Carlisle-scena -- Peter se složio da je i njemu ova scena omiljena jer je vrlo jaka i informativna;

3. Sljedeće je pitanje glasilo da li mu je neobično glumiti oca budući da nije mnogo stariji od ostalih glumaca.
Odgovorio je da je malo čudno glumiti oca ljudima koji nisu mnogo mlađi od njega samog, ali imati djecu i biti otac 'posvojenoj djeci' koja sama nemaju djecu mu je pomoglo da bolje shvati Carlislea i da mu je to pomoglo da postane očinska figura unutar glumaca.
Neki su ga glumci već sada počeli zvati 'Dad' što ga zabavlja;

4. Pitali su ga kako mu se sviđa Portland. Odgovorio je da je Portland sjajan. Tamo je snimio svoj prvi film FOXFIRE koji je proslavio Angelinu Jolie. Tako da mu je to pomalo kao da je napravo puni krug budući da se ovdje ponovno nalazi nakon toliko godina.



- na twilightlexiconu je objavljen članak u kojem Robert Pattinson na samom kraju članka spominje "kako knjige imaju puno sljedbenika i da je već sad dobio hrpu vrlo ljutitih pisama u kojem mu govore kako je nemoguće da glumi Edwarda jer je on Diggory. Pokušat će im dokazati suprotno."

Robert Pattinson



Eeee da... naše Shadows (= Lana, Rhianna i Amber) su pokrenule prvi Sumrak forum!!! Nažalost nisam se mogla prije osvrnuti na to jer nisam pisala novi post (zbog silinih obveza na faxu - zato nisam bila ni na msnu, a vjerojatno neću ni biti ovaj tjedan no)

Adresa foruma je http://forks.4umer.net - a budući da ću taj forum vrlo često posjećivati (kao i ostale blogove i stranice koje često upotrebaljavam) stavila sam ga u box sa svim ostalim linkovima thumbup
To je još jedno mjesto gdje možemo raspravljati o našim omiljenim knjigama :) i vjerujem da će se cure jako truditi!


Eto toliko od mene..
Veliki pozz i do sljedećih novosti zubo



| Twilight (31) | New moon | Eclipse |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.