BILICE PRUKLJANSKO JEZERO

nedjelja, 04.06.2017.

Sve stoji

Kao što vidim po Bilicama najednom je sve stalo i ništa se ne radi. Ja sam već pomislio ove godine će mnogo toga biti finalizirano, ali sam se debelo prevario. Prođirao sam okolo i vidim stvarno sve stoji ili je možda postalo prevruće za radove ili nema više love za nastavak radova. Uglavnom je bila izlika kad prođu izbori međutim prođe i to a radovi se ne nastavljaju. Kad će to krenuti ne znam ali znam da su izbori dobiveni i sada polako i nema žurbe. Kod nas je uvijek tako, najprije se krene na ho-ruk i odjednom bonaca. Ako vi imate kakvih podataka kada kreće nastavak radova kažite ili javite bolje kazano.


Pozdrav vaš Šef

- 13:23 - Komentari (31) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.02.2017.

Radi se radi

Davno se nisam javio jer je bilo hladno, no vidim da se je ponovo počelo sa izvođenjem započetih radova i postaje sve lipše i lipše. Meni je to drago za razliku od nekih "nevjernih Toma" kojima nije ništa po volji i uvijek imaju neke primjedbe. Lipo je da se sve to skupa kreće u pozitivnom i neka je tako da Bilice postanu neka nova turistička destinacija. Kome se ne sviđa neka bude tih ili neka izvođačima predloži bolje od onoga što oni imaju namjeru napraviti. Nemojte širiti komentiranje van teme o kojoj pišem jer nema smisla prepucavanje barem ovdje, tko je otkud ,šta misli šta hoće itd.


ovom prilikom toliko i lipo vas sve skupa pozdravljam

vaš Šef Ekipe za očevid!!!!!!

- 23:43 - Komentari (44) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.11.2016.

ništa nova

tu sam nisam se izgubio jer nema nekih novosti i za Sibu važi da sm uvijek tu i nema da me nestane. Ne želim se miješati u rad općinskih službi jer za to nemam nikakvih osnova i to prepuštam njima .Uostalom ne znam na što aludirate, no znam da se ništa konkretno ne zbiva. Toliko i lip vam pozdrav

- 17:15 - Komentari (55) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.07.2016.

Stiglo ljeto

kako sam uspio proći po našoj rivijeri vidim da je dosta toga napravljeno i meni je drago da se uređuju cijele Bilice. Plaže s dosta uređene ,mula također i kako sam informiran da je pauza radovima dok ne prođe sezona. Sve u svemu dobro i dosta se je napravilo ove godine. Prije par dana bo je i riba party na kojem se je okupilo podosta biličana i gostiju, a poslije toga je bio koncert Igora Cukrova u caffe "Stubalj" popularnom Šeširu povodom petnaeste godišnjice otvaranja istog. Dobro je bilo posjetiti to osjetiti da je ipak malo živo u ovo ljetno doba. Ovaj tjedan nam dolazi i Biličko srce ako sam dobro informiran, tako d bi i to moglo poboljšati živost ovog ljeta!!!

pozdravlja vas vaš Šef

- 13:50 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 04.06.2016.

RADI SE PUNOM PAROM

Lipi moji vidim da ima puno vaših komentara i drago mi je da ima interesa za naše misto, ali samo mi nije jedna stvar jasna a to je da vam ništa ne odgovara. Kad se ne radi nije dobro, kad se radi nije dobro ,a pitam ja vas:" Kako bi onda bilo dobro?". Govorim i stojim iza toga bez namjere da bilo koga branim UVIJEK JE DOBRO DA SE RADI jer poslije nekog rada nešto i ostane ,a iza nerada nema NIŠTA. Govoriti o nekomu da se krije iza bloga je iluzija jer me svi dobro poznajete, a ne možete odgonetnuti tko je, uostalom pa zar je to uopće važno i mislim da sam korektan u svojim tekstovima.
Volim da se radi i uvijek ću za to biti, pa zašto Bilice ne bi išle naprijed. Imamo uređene plaže rade se pristaništa, šetnice ,a ako nekom ne odgovara onda to treba riješiti sam sa sobom. Sibo uvijek ima pametnih prijedloga za razliku od nekih što samo kritiziraju pa pozdravljam i njega i vas sve skupa i dajte prave komentare koji se od gušta čitaju!!!!!!


Pozdrav vaš Šef ekipe za očevid!!

- 22:03 - Komentari (25) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.04.2016.

Radi se punom parom

Odavno se nisam javljao, ali vidim danima mnogo lipih stvari i radi se punom parom tako da se uređuje pristanište kod plaže u Mikulandrama ,uređuje se i dio obale prema Šparadićima te ogradni zid plaže u Mikulandrama kao i zid prema izvoru u kecinoj kuli, u planu je i asfaltiranje puta koji polazi od kafića Šešir do igrališta u Mikulandrama. Bravo, svaka čast za načelnika i ostalu ekipu koja se zalaže da se radi i kako čujem da bi kraj radova i otvaranje pristaništa u Mikulandrama trebalo svečano biti 30.svbnja .Nemojte odmah sada grakati kako hvalim načelnika, ali je činjenica da se radi i htjeli mi to ili ne treba priznati, no da će biti naopakih komentara to mi je jasno i tako mora biti te ujedno pozdravljam Sibu i njegov plan o regatavanju u Prukljanu!!!!!!


Veliki van pozdrav od vašeg Šefa za očevid!!!!!

- 22:11 - Komentari (22) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.11.2015.

Jesen u Bilicama

Kao šta vidite nisam nestao iz prostora nego jednostavno ništa se ne događa da bi bilo interesantno. Sve je mrtvo i nema nikakvih aktivnosti pa Bilice miruju.Bilo je lijepih vrimena i govorilo se o nastavku komunalnih radova međutim N I Š T A. Možda je nestali financija pa je zavladao mir.Niti kafići nisu popunjeni, a Sibo ti si mislija da me nema. Ne znam di si ti jer te nisam dugo vidija po Bilicama. Ako ti imaš šta nova napiši da znam o čemu je riječ.


pozdrav vam svima skupa vaš ŠEF!!!!!!
!!!!!!

- 15:56 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 08.09.2015.

Ništa nova

I dalje je mirno i nikakvih aktivnosti nema tako da je teško mrtvilo iako je lipo vrime. Nikakvih događanja koliko ja znam nema, a bolje bi bilo da je štogod življe, no šta je tu je .Ako imate kakvih novosti javite mmi šta ja ne znam a u zadnje vrime vidim da nema ni Sibe starog moreplovca koji je redovno imao nešto za dodati

pozdrav od Šefa

- 21:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 31.08.2015.

Prošlo lito

Evo je i lito na izmaku i opet je postalo sve mirno ako da je uvečer potpuna tišina .Ništa se ne zbiva ne čuje se niti muzike iz kafića na obali koji su prijašnjih godina bili dobro čujni. Proša sam do Burića putem koji je probiven i nisan znao da je to tako lipo napravljeno. Sad je morate priznati puno lipše nego prije kad toga put nije bilo, zato nemojte se ljutiti na naše rukovodeće strukture i ne mislite da branim bilo koga ipak je dosta toga napravljeno za ovu sezonu a kažu da će se i dalje nastojati oplemeniti naše misto i neka je tako. Zato budimo optimisti a ne skeptici pa će svima biti bolje!!!!!!!!!!

- 12:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 18.08.2015.

F E Š T A

Mogu vam kazati da me je ove godine Fešta razočarala, a kako ćujem i mnoge druge. Jednostavno kazano Maja Šuput je promašaj kome krivo kome drago a tako je to. Bolje bi bilo da nije niti došla jer za nju nije ovakav tip zabave di triba razveseliti ljude, a ona pjeva dječje pjesmice vičući "ruke ,ruke!" i sve se svodi na to. Najednom završetak pjevanja ,ona je svoje odradila daj lovu i "bye bye boys" Cijene pića su bogami visoke za slobodni prostor i u najmanju ruku reklo bi se da smo u hotelu sa četiri zvjezdice, a svelo se na to kupi piće, popij i baci bocu na pod, a neka sutra čisti onaj tko je za to zadužen. Sve u svemu poslije toliko godina teški promašaj i vidjelo se to po broju posjetilaca. Nisam nikog mislio uvrijediti no istina je takva kakva je i ne može se ništa drugo.pozdrav vaš Šef

- 11:28 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2017  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

POWERED BY:

  • SAUBER PETRONAS
    three axes
    Datum i vrijeme kreiranja bloga: 12.12.2005. (12:48)


    Ovaj blog nije ograničen ni za koga samo ako je korektan i fer komentator.To znači da nema: vrijeđanja ,omalovažavanja i ponižavanja bilo koga jer svatko ima pravo na komentar ako je u okviru korektnosti
    Nikakva druga pravila nisu u igri

Linkovi

Kontakt na E-mail

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se