utorak, 24.12.2013.

Blagdanski Noir

Prošle godine pripremila sam vam pravu bajku, a ove godine odlučili smo pokloniti vam nešto sasvim drugačije. Talentirana i karizmatična Mare Milin uspjela je uhvatiti mračnije, ženstvenije i senzualnije fotografije inspirirane starim holivudskim glamurom sa dozom noira. Ovo je zaista bilo čarobno iskustvo i zahvaljujem se cijelom timu što je odmah prepoznao u kojem smjeru idemo i realizirao ovaj blagdanski modni editorijal.

U svemu slušam intuiciju te sam i prilikom smišljanja ovog editorijala postupila na taj način. Razmišljali smo o pravom blagdanskom editorijalu sa tipičnim elementima, no nešto me povuklo u nešto mračnije i senzualnije te nisam požalila. Inspirirana snažnim ženama, no ženstvenim i tajanstvenim, odlučila sam napraviti spoj krhkih dekadentnih haljina te eklektičnog okruženja. Najpoznatiji hrvatski dizajneri pomogli su ostvariti ovu modnu priču te im se posebno zahvaljujem na tome!

Prekrasne dizajnerske haljine Matije Vuice, Borisa Pavlina, Ivice Skoke te fantastičnih sestara Boudoir sjajno su dočarale duh prošlih vremena, a atmosferu je zadao prekrasan prostor kultnog Tom Tom kluba na omiljenom mi trgu u Zagrebu, Britancu.

Beskrajno sam sretna i zahvalna na predivnom timu koji je odmah pretočio inspiraciju u pravo malo remek djelo.

Želim vam svima sretne i ugodne blagdane!

B.

fotograf - Mare Milin
asistent fotografa - Zvonimir Ferina
stilist - Barbara Repe
frizura - Nikola Solenički/Kevin Murphy
make up - Nikolina Gega
dizajneri - Boudoir, Matija Vuica, Boris Pavlin, Ivica Skoko


































- 10:29 - Komentiraj (24) - Link na post

ponedjeljak, 23.12.2013.

Winter outfits

Imam nekih tehničkih poteškoća pa zato izostaju outfit postovi u posljednje vrijeme, no danas vam donosim čak 3 kombinacije koje sam nosila proteklih tjedana. Malo je zeznuto uloviti prijatelje sa fotićem u jurnjavi, a svoj si još uvijek ne mogu priuštiti.

Prošli tjedan snimili smo velik blagdanski editorijal, sutra je na blogu, so stay tuned! Jako sam uzbuđena!

B.

photo: John Pavlish, Street Style Seconds

Ovaj outfit nosila sam na H&M predstavljanju proljetne kolekcije. Iskombinirala sam pulover sa Hrelića sa predivnom kožnom vintage suknjom. Za pomalo teatralan završni detalj odabrala sam Kragrlica headpiece, koji je tom prilikom poslužio kao broš.

pulover - Hrelić
suknja - vintage
broš - Kragrlica
čizme - H&M



Drugi outfit već ste vidjeli na blogu, no sviđa mi se fotografija Gorana aka Street Style Seconds pa da je podijelim s vama, ako je još niste vidjeli.

bunda - Mango
pulover - H&M
suknja - Hrelić
čizme - MixMoss
sunčane naočale - Giant Vintage
šal - H&M
ruksak - TopShop



Posljednji outfit mi je definitifno jedan od dražih u posljednje vrijeme. Odjenula sam šos-hlače s Hrelića te ih iskombinirala sa dobrom starom prugastom majicom te jednostavnim crnim kaputom.

kaput - Vateno
majica - Zara
šos-hlače - Hrelić
čizme - H&M
ruksak - Hrelić
ogrlica - DIY




- 10:17 - Komentiraj (5) - Link na post

utorak, 17.12.2013.

Coded Edge x Vešmašina - Winter Edition

Coded Edge iza kojeg stoje mladi dizajner Silvio Ivkić i fotograf Jure Perišić, ovih su dana snimili vizuale za novu zimsku capsula kolekciju vunenih kapa. Print na kapama inspiriran je Rorschach testom mrlja , simetrični ali nedefinirani oblici u kojima svatko vidi nešto drugo.

Coded Edge ostaje vjeran svojoj estetici u monokromatskim bojama , iako u printu i vuni gubi prepoznatljive geometrijske oblike, zadržava simetriju.

Fotografije ove zimske capsula kolekcije potpisuje Jure Perišić, u ulozi modela našli su se uspješna Ana Buljević iz agencije Talia, mladi Staš Mlinar (AK models), mlada dizajnerica Dominika Mandić i blogerica Barbara Repe.

Coded Edge vunene kape ekskluzivno će biti dostupne u Vešmašina Store-u te u Vešmašina i Storybook kućici na fuliranju.

IMG_2040

IMG_2214

IMG_2245

IMG_2005

IMG_2133

IMG_1939

IMG_2130

- 11:28 - Komentiraj (6) - Link na post

četvrtak, 12.12.2013.

Metallic leather skirt

Ove čizme primjetila sam na Hreliću još prije nekoliko mjeseci, no nećkala sam se oko kupovine te naposlijetku odustala. Nešto kasnije požalila sam jer su mi se urezale u pamćenje i mojoj sreći nije bilo kraja kada sam ih ove nedjelje ponovno pronašla na Hreliću. Malo cjenkanja, malo isprobavanja and they're finally mine. Iskombinirala sam ih sa dobrom starom zlatnom kožnom minicom punog kruga te sjajnom vestom koju sam također iskopala na Hreliću. Svidio mi se kontrast različitih tekstura i materijala, što je dodatno zaigralo samu kombinaciju. Za pomalo teatralan dojam nataknula sam omiljen mi Kragrlica headpiece, od kojeg se ne odvajam u posljednje vrijeme.

B.

kaput - Vateno
pulover - Mexx (Hrelić)
suknja - Sheinside
čizme - Hrelić
headpiece - Kragrlica

miletic_portret-101213

miletic_portret4-101213

miletic_portret2-101213

- 15:29 - Komentiraj (5) - Link na post

utorak, 10.12.2013.

Sensa | Sreća i smisao

Prije nekoliko tjedana sasvim iznenadno dobila sam ponudu da radim za Sensa magazin i objeručke sam prihvatila tu priliku. Uživala sam u nastajanju ovog pomalo bajkovitog editorijala te se nadam da će vam se svidjeti. Nevjerojatno je dobar osjećaj biti dio nečeg takvog i smišljati temu, ambijent i sam styling. Hvala vam!

Osim ovog modnog editorijala Sensa tim pripremio je pregršt zanimljivih tema te nimalo ne sumnjam da će vam se svidjeti! Stoga, trk na kioske! :)

photo - Mare Milin
styling - Barbara Repe
make up - Simona Antonović
hair - Ruža Essentials
model - Nadja B. (Talia)

naslovna 72

modaa

moda2a

moda3a

040a

moda4a

- 08:30 - Komentiraj (7) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.