Udruga Aktivni Student (AKSTU) Zadar

četvrtak, 27.03.2008.

Sindikalni prosvjedi, Zagreb, 12. travnja

Udruga AKSTU u suradnji sa Savezom Samostalnih Sindikata Hrvatske organizira put u Zagreb na velike sindikalne prosvjede koji će se održati u subotu 12. travnja s početkom u 12h. O vremenu polaska bit ćete naknadno obaviješteni na blogu http://akstu.blog.hr

PUT JE BESPLATAN!!!


Prijaviti se možete SMS-om na:
091 505 7777 (Ana) i
098 651 632 (Jelena)
ili na e-mail: akstu@net.hr

wavewavewavewavewavewave

Udruga AKSTU uspjela je dogovoriti sa Savezom Samostalnih Sindikata Hrvatske (SSSH) suradnju na velikim sindikalnim prosvjedima koji će se održati 12. travnja u Zagrebu. Iz Zadra će ići ukupno deset autobusa, a za studente su osigurana tri, tj. biti će mjesta za 150 ljudi. Ovom prilikom pozivamo sve studente koji žele ići da nam se jave. AKSTU je u cijeloj ovoj priči posrednik između sindikata i studenata i nadamo se da naš veliki trud da ovo sve organiziramo neće biti uzaludan, te vas iščekujemo u velikom broju. Iščekujemo da će studenti sa miran i dostojanstven način iskazati solidarnost prema radnicima, jer problemi radnika danas biti će problemi nas sutra.
Tehničke sitnice ćemo vam također javiti na vrijeme. Ispod je plakat SSSH-a koji ćemo uskoro početi lijepiti po faksu, skupa sa našim pozivima.
Image Hosted by ImageShack.us

- 13:04 - Komentari (3) - Isprintaj - #