zvonimir29

03.06.2007., nedjelja

Ceca: Sedam godina bez seksa

Najveća folk-zvijezda Srbije i jedna od najkontroverznijih žena na Balkanu, Svetlana Ražnatović Ceca, nakon što ju je većina srpskih medija počela šikanirati, dala je ekskluzivni intervju Kuriru, u kojem je među ostalim izjavila da sedam godina nije bila ni s jednim muškarcem i da može bez seksa.

- 22:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

02.06.2007., subota

Seks u krivom autu

voje mladih Nijemaca koji su se nakon uzbudljive večeri u disku prepustili milovanjima na parkiralištu, završili su večer na policiji. Slijepi od strasti, uletjeli su u krivi automobil i zaradili tužbu za provalu.

Seks u autu skupo je koštao dvoje mladih Nijemaca. Njih dvoje su uhićeni nakon što su se prepustili strastima u tuđem autu.

Sudbina je htjela da se Bernhard Stadlinger, koji je tu večer posudio sestrin crni VW Golf, parkira pokraj potpuno identičnog automobila.

Kasnije je u disku upoznao neimenovanu djevojku, te je nakon par pića otišao s njom na neko mirnije mjesto.

Par se zavalio u auto i prepustio milovanjima, kad je na prozor pokucao pravi vlasnik automobila, koji je odmah pozvao policiju.

Kasnije je utvrđeno da dva identična Golfa imaju i identične ključeve.
From iskon.
- 22:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.06.2007., petak

Coca-Cola i helikopter JNA

Na samom kraju nove animirane reklame za popularni gazirani napitak vidi se borbeni helikopter iz kojega ispadaju ljudi. Pogledate li pažljivo, na repu letjelice naći ćete jugoslavensku zastavu.

Mnoge gledatelje, pišu 24 sata, začudilo je što je za reklamu Videogame upotrijebljen helikopter tipa Gazella, kakav je koristila JNA.

Osim što se na repu vidi zastava s petokrakom, na trupu su mu oznake Ratnog zrakoplovstva SFRJ.

U hrvatskom ogranku Coca-Cole nisu znali da se u spotu nalazi helikopter JNA dok ih novinari 24sata nisu upitali za objašnjenje.

"Odmah smo u potpunosti zaustavili emitiranje sporne reklame i upozorili našu središnjicu kako bi stvar mogla dodatno provjeriti s relevantnim vanjskim kreativnim agencijama i pokrenuli izmjenu reklame", rekao je za 24sata Sandro Baričević iz Coca-Cole.

Uz ispriku onim gledateljima koje je spot mogao povrijediti, kaže da su reklamu preuzeli iz međunarodne središnjice.

Tijekom testiranja, dodaju u Coca-Coli, nitko nije zamijetio sporne elemente. Tvrde kako ne postoji mogućnost da se spot ipak i dalje vrti u drugim zemljama širom svijeta.

Reklamu je radio strani tim animatora, a prvi put je emitirana za vrijeme Superbowla, finala prvenstva u američkom nogometu, pišu 24sata.
- 22:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Moje gluposti!

Želite li imati svoj banner javite se na moj mail a on je:
zmatic29@net.hr









Linkovi

Hit Counter
Hit Counter
Ovoliko vas me se sjetilo!