ponedjeljak, 07.07.2008.

SUSPENDIRALO Cara Šprajca!!!!

Eto ga!

Zorana Šprajca sljedećih tjedan dana nećemo vidjeti u Dnevniku. Popularni urednik i voditelj zbog prošlotjedne je svađe sa svojom urednicom Hloverkom Novak-Srzić suspendiran na tjedan dana.
Šprajc se, podsjećamo, s Hloverkom posvađao zbog vijesti o ekskluzivnom pravnom statusu američkih postrojbi u Hrvatskoj, koju je plasirao kao prvu vijest.

To je to. Hlo je odradila posal, a živo me zanima koja će biti nagrada no.

A što kaže Šprajc?
Samo nemoj po glavi, druže plavi

pjevapjevapjeva

I tako HRT odeeeeee ... Ne da je u zadnje vrijeme nešto i bio "tu", ali znalo se desiti i da se novinarski posao odradi kako treba.

Sljedeći na "listi za odstrel" je Aleksandar Stanković i "Nedjeljom u 2" a kad i to riješe (ajde Aleksa, budi faca i u nedjelju dovedi Šprajca u emisiju njaminjaminjami thumbup) onda će HRT doista biti ono što mu je valjda i trebala biti namjena - medijski servis Vlade, za plasiranje u fini omot zapakiranih informacija koje neće previše uzbuđivati podanike, uz obilnu dozu crne kronike (da ljudi vide da uvik može biti gore!) i pokoju sportsku medijsku histeriju (da se nacija resetira).

Ova vijest me uhvatila usred pisanja posta s drugom (ali povezanom ;-) temom tako da neću duljiti. Za sad ću samo reći - kome je danas lako smokin.

- 20:43 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>