četvrtak, 13.04.2006.

Sanader nas smatra idijotima !!!!????

Bubnuo je naš premijer prije desetak dana na „izvještajnom“ saboru HDZ-a i ostao živ !
Kaže on: “da je HDZ pobijedio na izborima 2000. Hrvatska bi već bila u Evropskoj uniji“ !!!!!!!

ludludludludludludludludludludlud

Can't fucking believe it !!!!

Valjda misli da su svi Hrvati ovce sa pamćenjem amebe (a sudeći po pljesku koji je dobio, očigledno je da to vrijedi za većinu HDZ-ovaca koji su bili u dvorani smijeh).

U svakom slučaju, svakom imalo razumnom čovjeku je jasno da su to totalne budalaštine koje „služe“ za podgrijavanje obračuna s Račanom. Ne može čovjek pričati o konkretnim rezultatima, pa ajmo malo spin-a. Stoga bi najlakše bilo cijelu stvar „arhivirati“ pod „sranja u politici“ koja se eto, moraju događati oš' neš'.
ALI, ipak me pomalo zabrinjava da čovjek koji je prijetio rušenjem vlasti 2000. na Rivi u Splitu pred 100.000 ljudi ukoliko Hrvatska izruči u Haag svoje generale (ili koga je već tada izručivala) može 6 godina kasnije reći da bi „Hrvatska danas bila u Evropi da je on tada bi ona vlasti“.

Moj gospon Ivo, da ste Vi kojim slučajem pobijedili tada na izborima, ne da Hrvatska danas ne bi bila u Evropi, već ne bi mogla niti primirisati vrata Evrope, a bogami ne bi imali ni ovu prekrasnu cestu Zagreb-Split niti bi nam se u zadnjih 6 godina standard koliko-toliko poboljšao (doduše, uvelike zbog uzimanja inozemnih kredita koje ćemo još dugooooo vraćati, ali to je već neka druga tema).

Stoga, gospon Ivo: manje spin-a, manje public relations, manje lobiranja i općenito manje sranja a PUNO više rada !

- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>