petak, 04.04.2008.

ne bush nas (odu)shevil' , mister dzordz!


nda smokin

kakav povijesni dogadaj! oujea!

mr. dumbass jr. dolazi sutra u hrvatsku!
premijer kenjader se smijesi od uha do uha, pitam se dal' ga celjust vec ne boli, a ruke zadovoljno trljaju i ostali klauni iz njegovog cirkusa smjestenog na markovom trgu. pozivnica i ulazak u NATO kao i posjet dzordza trebali bi hrvatskim gradanima dati po nebrojeni puta "panem et circences" kako bi se bar na kratko bacio malter u oci svima onima koji su nezaposleni, svima onima koji ne mogu platiti skupo gorivo, svima onima koji nisu dobili placu mjesecima, svima onima koji se nisu upisali na fakultet jer je netko drugi imao debelu plavu kovertu, svima onima koji nisu ni isli na prijemni jer roditelji nemaju financijskih sredstava da ih skoluju, a drzavu boli kita za njih, svima onima koji cekaju na operaciju mjesecima jer nitko u njihovoj obitelji i uzoj i siroj rodbini nema neku vezu u bolnici da podmiti doktora, svima onima koji padaju ispite nebrojeno puta jer profesor ceka novcanu naknadu za potpis u indeks, svima onima kojima racuni za proslogodisnje godisnje odmore sada dolaze do grla, svima onima koji cekaju razrjesenje sudske zalbe u njihovu korist ali nazalost suca je potkupila ona druga strana, svima onima koji zavrse fakultet i rade u importane-u, konzumu ili mercatoru dok diploma stoji kao ukras izmedu maminih kristalnih casa, svima onima koji su na milijun nacina i milijun puta prevareni od strane ove drzave, tj. hrpe neobrazovanih i nesposobnih magupa koji drzavu vode!

jedna me stvar u vezi dolaska dzordzija posebno zanima - hoce li biti dovoljno angaziranih prevoditelja na toj svecanoj veceri ili ce svi samo jesti i sutiti? zaintrigiralo me to jer cinjenica je da se 80% onih koji sjede u saboru nije sposobno sluziti osnovama engleskog jezika sto je ispod nivoa ucenika 4. razreda osnovne skole! no, to je nebitno, dokle god je tu odjelo, kravata i foto smijesak, te naravno, neizostavnom izigravanje dobrog domacina pred bilo kojim glupsonom koji kroci na hrvatsko tlo. kao pravi katolicki narod mi se drzimo onog - ko tebe kamenom, ti njega kruhom, a guzu smo vise puta ljubili i carlici del ponte, i slovencima, i svabama, i svima koji su nas samo jednom krivo pogledali, a ne daj boze nesto krivo rekli, jer mi ne mozemo podnijeti da nas netko ne voli i odbacuje, zar ne? zato je svjetski mangup br. 1, kojeg vlastiti narod pljuje i casti jako umiljatima nadimcima, kampira ispred bijele kuce sa protestnim plakatima, prodaje majice sirom amerike sa natpisima tipa: A VILLAGE IN TEXAS HAS LOST ITS IDIOT, e, upravo tog, svugdje omiljenog predsjednika, mi docekujemo sa izjavom predragog nam premijera, doktorcica naseg iveka: " DOLAZI NAM VELIKI PRIJATELJ".

doktore ivo, imam pitanje, a ono glasi: gdje je taj veliki prijatelj bio ovih 8 godina? da, razumijem, bio je zaposlen, jer ipak je puno posla u rukama osobe koja ima kvocijent inteligincije ravan temperaturi na sibiru, a mora viditi rat za naftu, prikrivati istinu o napadima 11. rujna i truditi se da ga zena ne ostavi, ili da ga negdje ne ucmekaju! life sucks! no, u svakom slucaju, okurazio se dzordzi pa je pred kraj mandata odlucio da doleti malo i do te hrvatske, da vidi jel mozda ostala jedna jedina drzava u kojoj ga postuju i razumiju da je on zapravo bio odlican predsjednik, kojem su se razna sranja "omakla" jer ERARE HUMANUM EST, zar ne?

gledat cemo na to i u pozitivnijem svjetlu pa tako znajmo da su se sahtovi zavarili, uklonili grafiti i smece sa ulica, a djeca su zasigurno, uz 40ak taksista, najsretnija u vezi dolaska americkog predsjednika dumbassa jr., jer naime, NEMA SKOLE! da,da najbolje je da 4. travnja proglasimo drzavnim praznikom, a busha pocasnim hrvatskim drzavljaninom, pa ce tako mozda, i samo MOZDA, bar 10ak % amerikanca biti sposobno pokazati na karti gdje je otprilike hrvatska jer tih 10% ce ipak zanimati gdje je to bush postao pocasni drzavljanin, a ostalih 90% savrseno zaboli "nesto" za busha i njegove turisticke izlete po svijetu. jos bi sve bilo savrseno kada bi djeca koja nemaju skolu pohrlila na pleso mahati americkim zastavicama, ali u okrutnoj stvarnosti, oni koji ce to zaista uciniti, kostali su organizatore (ciljam) otprilike 15kn po satu, jer kom se jos stoji vanka i mase bushu? ----> da, tako i ja mislim! ;)

sve u svemu, zakljucujem ovu temu na nacin da vas pozovem da se kolektivno bacimo na ignoriranje, kako dragog nam gosta, tako i ass-kissera ilivamga - domacina.


okej. sad sam izbacila negativnu energiju i mogu u krpe.
pola noci je a glava mi se raspada od konstantnog nespavanja.
enuf iz enuf!
mrsh spavat zri, gyubre jedno shoogavo!

**** Odoh kuci za 12 danaaa!!! ***** hrvatskawavesmijeh
- 05:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>