petak, 25.01.2008.

KONACNO TRENINZI I NOVI POST

Ewo, ja se odlucila napisat novi post, konačno.
Pocinju meni treninzi. Napokon! Hvala Bogu! I to sam docekala. Nisam trenirala od 9. mj. mislim da trenutno ne mogu otrcat 200m. Skoro am ja zavrsila na plesu. Bili mi na petrinom rodendanu, a ona je slavila rod u plesnom klubu u gradu. I onda smo mi tamo plesali, ovi iz kluba nas skontali, mi otisli na razgovor, vidit kak to sve izgleda, al ipak sam ja ostala vjerna atletici, mojoj staroj ljubavi, hehe. Al zato valentin rastura u plesu!! Vec ima i partnericu. I Martina, Mia i Darija treniraju. Svi plesu cha-cha. Mene ce to moja martna naucit. Zasto bi isla tamo i placala kad me moze najbolja prijateljica naucit. Jel tako, Martina??
U skoli ok. Bila sam na općinskom iz hj. Prosla sam, imala sam 91%. Danas sam bila na natjecanju iz mat. Bit ce dobro ak budem imala 5 bodova. Al stvarno! od 5 zadataka, ja sam jedan postavila i napravila skicu. Još moram na natjecanje iz zem. Iskreno, ne bi voljela da prodem. Ne da mi se jos i to ucit. Al i ako prodem, ne znam dal cu ic na zupanijsko, vjerojatno cu ici samo na hj. Hvala na komentarima. I dalje ih ostavljajte. Pozzz svima.

P.S. danas je tošin rodendan. sretan ti rodendan.
P.S.2 aj odite na moj i martinin blog i ostavite komova: cronaldoinadal.blog.hr

- 18:58 -

Komentari (46) - Isprintaj - #

petak, 11.01.2008.

ZAŠTO SVE ŠTO JE LIJEPO, KRATKO TRAJE?!?

Još sam na praznicima samo 2 dana. headbangBoze, zašto me tako kaznjavs? Uglavnom, ovo su mi bili najbolji praznici. thumbupStalno sam bila s prijateljima, više vani nego kod kuce, a i kad sam bila kod kuce, uzivala sam: gledala omiljeni mi tv ili visila na kompu. Bas mi je bilo super. thumbupsretansmijeh3 tjedna samo uzivanja i ljencarenja. I u ponedjeljak je to zavrsit. Neeeeeee!!!cryno Osim sto sam ljencarila, zadnjih 2-3 dana sam pocela ucit zem za natjecanje. Hvala Bogu, to brzo i lako ucim. (za razliku od nekih predmeta, npr. biologija koju ucim najvise, al imam 4)
Unatoc tome sto praznici zavrsavaju, i ova 2 dana cu provest super. Evo, vec sutra idem na Tihanin rodendan. thumbupBas se veselim, bit ce nam super. A nedjelju cu provest ne radeci nista, psihicki cu se pripremat za ono sto me ceka sljedecih 5 mjeseci. 5 mjeseci još idem u skolu!!! headbangBože, pomozi.
I na kraju, pozdraviwave, naravno. Pozzz: Martini, Katarini, Mii, Tihani, Ani, Valentinu, Sonii, svim mojim prijateljima i obitelji. Komentirajte. Na proslom postu ste se stvarno potrudili. E, da, još nešto, ajd odite na moj i Martinin blog: cronaldoinadal.blog.hr. Pozz svima. I sretno u ponedjeljak. wavekiss

- 19:29 -

Komentari (35) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

sve o meni, mom razredu i atletici

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

O MENI

Znači, zovem se Zrinka, prezime pise gore. Idem u 7.c i opet ih sve pozdravljam. Najbolje prijateljice su mi Martina, Mia, Ana, Tihana. Obozavam spot i treniram atletiku od 3. razreda ( uz jednu stanku ) i eto dosta mi dobro ide. Najbolji sportaši su mi Asafa Powell, Rafael Nadal... Obozavam atletiku, sport, gledanje TV,iskrene osobe koje ce mi reci sve, macke, zimu, sladoled, druzenje s prijateljima. Mrzim: licemjerne osobe, zmije i guštere. Slušam: mamu i tatu. Smatram se veselom i duhovitom osobom. Trenutno ljubavno stanje: sretno nezaljubljena. Imam macku Krešu. Zelja: upoznati Rafaela NadaIa. Omiljena boja: plava, crvena i zelena. Najbolji film: Titanic. Naj pjevaci, sto slusam (osim mame i tate, hehe): Toše, Enrique Iglesias, Rihanna, Shakira... Stvarno ne znam šta da više napišem o sebi.

SLIKE

BILO KAKVE:
Image Hosted by ImageShack.us
hrvatskanasa zastavahrvatska

Image Hosted by ImageShack.us

Enrique Iglesias, baš je sladak i ima super pjesme

Image Hosted by ImageShack.us

Take That, ja ih ne slušam, ali ih sluša Ana, slika za nju

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Toše, jadni Toše, za mene, Martinu, Miu i Tihanu i sve koji ga vole


SPORTASA:
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ASAFA POWELL, moj najbolji atleticar, rekorder na 100 m

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Cristiano Ronaldo, za Miu i Martinu i sve koje vole Cristiana

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Rafael Nadal

Image Hosted by ImageShack.us

Blanka Vlasic

Image Hosted by ImageShack.us

Jelena Isinbajeva, takoder atleticarka

Image Hosted by ImageShack.us

Kaka, za Tihanu

Image Hosted by ImageShack.us

Carl Lewis, jedan od najboljih atleticara u povijesti

Image Hosted by ImageShack.us

Edurdo, duša od covjeka, ma on je super