On/Off

By: Alice Greene kostur: Lucija

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

{opis}

Image Hosted by ImageShack.us
-Riječi.
-On.
-Pročitaj post.
-Ostavi 1-2 kom.
-Vraćam 1-2 kom.
-Razmjena? Javite

{-Linkovi-}

Image Hosted by ImageShack.us
.bebač.

Ona.

Image Hosted by ImageShack.us
-Djevojka bez imena.
-Skrivena pogleda.
-15 god.
-Početak granica.
-On < 3

Image Hosted by ImageShack.us
Volim:
-Frendove.
-Obitelj.
-Njega.
-Knjige.
-Izlaske.
-Glazbu. (Rock.)
-Svoj grad.




Evo kraj još jednim praznicima. Razmišljam već nekoliko dana. Ovo polugodište biti će za mene vrlo važno. Završavam osnovnu. Bojim se tog upisa u srednju,rastanka s ljudima s kojima sam punih osam godina provodila dane,s kojim sam se smijala,plakala..provodila važne trenutke s njima.
A u srednjoj neće biti tih ljudi,tog zabavljanja s njima..
Znam da su svi to prošli i da ja to moram proći,ali ovih dana mi je fkt teško:S.
Gledam naša razredne slike. Upravo u ruci imam sliku od prvog i petog razreda. Svi smo nasmijani na slikama pogotovo na slici prvog razreda. Dječja lica na njima osmijeh. Ah. Prelijepi prikaz,uspomena koja će grijati moje srce kad jedanput otiđem iz osnovne. Život je takav. Sve ostaje na lijepim uspomenama. Sve je to dio odrastanja,života..
Možda je rano da o tome razmišljam. Imamo još jedno polugodište. Ali s obzirom na sve te predivne godine to je malo,jako malo. Ponekad pustim suze ne samo zbog frendova. Nego i zbog učitelja. Nekih. Pogotovo jednog. Nikad neću zaboraviti riječi potpore,podržavanja..osmijeha upućena nama,razgovora..onih riječi..pamtit ćete vi još osnovnu,nas vaše učitelje,u srednjoj neće biti tako. Poželjet ćete vi puno puta vratiti se...ah..puno nam je to učitelja reklo..
Znam da ćemo svi jedni drugima govoriti zadnjih mjesec dana i obećavati neke stvari,da nećemo se razdvojiti..plakati ćemo..a kad jednom na jesen krenemo u srednju te riječi,te godine otići će u zaborav..skupa s onim godinama 2003-2010..zlatnim godinama..otići će to s 1995 generacijom..s sad već začas bivšima 8.a i 8.b..
Samo hoću reći..pamtiti ću uvijek te prelijepe godine..sve te ljude..uvijek će biti u mom srcu do zadnjeg dana mog života.
Volim vas 8.a i 8.b.
<33333.




|petak, 08.01.2010., 20:22|

|15| Komentari| Print| #






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.