Related Posts with Thumbnails

ponedjeljak, 28.12.2009.

Sex and the City 2 - najava.


...J'adore Dior



Image Hosted by ImageShack.us

Uz lagane taktove ovogodišnjeg glazbenog megahita 'Empire State of Mind’ upravo je objavljen trailer za drugi nastavak filma 'Sex and the City', koji u kina stiže u svibnju iduće godine. Čini se da film ipak neće biti recesion-friendly, kako ga je najavljivala glavna glumica. Zasluge za to valjda pripadaju 'Faci', koji se kao prava faca isprsio za nekoliko stotina tisućica dolara ili čak koji filmski milijunčić i malo pripomogao svojoj dragani da se pristojno obuče. Ah, što je to za njega. Uglavnom, naše 4 zlatne cure iz zlatnoga New Yorka ponovo jašu i to ovoga puta zajedno idu na ferje. Putuju u Maroko, blago njima. Izgleda kako cure ipak nemaju namjeru razveseliti dobar dio skeptika pa da u Maroku trajno i ostanu.

Kako stvari stoje bit će tu još nastavaka, bez obzira na sadržaj tog serijala. Valjda sve dok ne postanu zlatne bakice, a neke bi već i mogle biti iako ih stilisti znaju obući poput pravih teenagerica vjerujući kako je to pravi downtown chic. A i onda nisam siguran da se neće pojaviti s nekim dizajnerskim štapovima. A što su lijepoga ovog puta stavile na sebe dok se urnebesno 'having fun'?





Naši prijatelji, blogeri iz Madison Avenue Spy imaju oštro oko sokolovo pa su uspjeli spojiti nešto od odjeće, obuće i nakita s cjenama u dućanima. Već u uvodnim scenama cure se nalaze ispred luksuzne robne kuće Bergdorf Goodman (prošli post je bio o izvanrednim izlozima te robne kuće). Dobro im ide, jer već na početku trailera nosile su:

Carrie: Sunčane naočale - Mykita & Bernhard Willhelm limited edition - $525
bijela haljina – Halston
ogrlica - Solange Azagury-Partridge - $200.000
cipele – Christian Louboutin, torbica – Chanel
Samantha – VBH torba - $1.300 i Ray Ban naočale (torba u kojoj nosi psa - Valentino sretan )
Charlotte – sve Dior, cipele Christian Louboutin.
Miranda – YSL Tribute cipele


Image Hosted by ImageShack.us
Yves Saint Laurent – Tribute cipele


Izgleda da je kod obuće Louboutin prešao u vodstvo i ostavio iza ledja Manola Blahnika koji navodno ne trpi seriju koja ga je spasila od bankrota te je odbio suradjivati na nastavku filma. Šteta, jer njegove su magične cipele ranije tako uspješno rješavale mnogobrojne životne probleme s kojima su se cure morale nositi. Možda će se sad Carrie i Faca razvesti, tko bi znao? Sve u svemu, pretpostavljam da će film biti uobičajena grozna limunada, bez ikakva zapleta i radnje, no ima neka tajna u tim filmovima koju malo teže mogu dokučiti. Vjerojatno je tajna u tome da je to ipak samo film. Film koji će uz pozlaćene naočale publici pružiti dva sata razbibrige, lijepih slika, ugodne glazbe i odmak od svakodnevnih, običnih problema.