Doktor Zlobny

23.02.2006., četvrtak

Šprehanje I šprehersko zašprehavanje…

Za početak jedna izreka:

-Muškarac bez dobre šprehe, kao muškarac bez brkova!!

Zašto??




Što se tiče brkova i muškaraca, svaka ''dama'' voli dobar brk i još boljeg muškarca (''u ovaj tekst nisu uračunate kriminalke i nadriintelektualke bez smisla za odjevanje'')!!!

-O šprehi ovisi mjesto i vrijeme.....

Ako ste na sahrani daljnjem rođaku ili susjedu, ožalošćenu curu možete zašprehati utješnim razgovorom (''..joj kako je on bio dobar čovjek...'') ili jednostavno pokloniti kičasti vjenac (''ako ga nemate pri ruci maznite sa susjednog groba'').
Naravno takve se situacije rijetko dogadjaju osim ako ste grobar po struci.

Dosta je bilo crnog humora, krenimo mi sa slovenkama koje zauzimaju zadnje mjesto na ljestvici.

Slovenke su vrlo jednostavne osobe. Zbog nedostatka fukodroma u sloveniji (''ziher se pitate zašto''), špajza ili seoski wc izgleda im kao sveučilišna knjižnica. Kod njih nije bitna špreha, jer jednostavno im ponudite kamenčić naše divne Jadranske obale i seksate se dok vam mozak ne ispari!!

Našim susjedama sa istočne i jugoistočne granice bitne su samo marke, dobra kola i puni rukavi priča o vašoj baki koja posjeduje prevozničku ili zidarsku firmu u razvoju. Naravno morate platiti nekoliko pelinkovaca da bi priča prošla. A kad priča dobije svoj vrhunac jednostavno uletite ''...cuj curo ja se tebi svidjam, a ti meni...'' i ako odgovor bude potvrdan, imate doživotni seks uz nekontroliranu buku narodnjače glazbe.

Naše drage slavonke...hm...s njima je već druga priča.
Opća poznata je stvar da su slavonke vrlo obdarene cure, zato kod njih mogu proci samo obdareni i veseli dečki.
Sad si ziher mislite kak sam perverzan, al' nije istina. Pod obdarenost nisam mislio na spolovilo, već na veličinu mozga i broj završenih fakulteta.
Slavonke vole zabavu i alkohol, zato dečki slabog želudca i sa dvije lijeve noge, bježite od slavonki ko' vrag od tamjana. Oni koji nakon trosatnog plesa u kolu imaju snage za istraživanje ženskog tijela, morat će izdvojiti još nekoliko sati za objašnjavanje zašto je ona najljepša zena na planeti.

I na posljetku, prvo mjesto po nezavisnoj anketi hrvatskih šprehera pod ravnanjem maestra Mandarinka, zauzele su zagrepčanke.
Kod njih bitni su mali ali jako važni segmenti. Auto, pare, IQ i ostala sranja nisu bitna ako igrate za jednu noć.
Zagrepčanke vole metaforičke šprehe, uz puno tepanja i rasipanja komplimenata na njihov račun. Naravno status u društvu je jedan od bitnih segmenata.

I na kraju ove zajebancije, zahvaljujem se mandarinku na uručenju tajne dokumentacije o špreharenju.

- 17:45 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi