Zivot buduće gimnazijalke

Ponovno rođena

Uzmite jedan dan samo za sebe, radite nešto što volite, otiđite s frendicama na kavu, shopping, manikura, ili kao ja ostanite doma, imajte kupku :P skinite si par the best filmova, serija... danas je bio moj dan. dobro ujutro sam morala na trening, spremamo se za twirlling cup u prvom mjesecu pa moramo raditi na nekim stvarima. morala sam još i fiziku učiti za test. kad sam to obavila (a fizika je stvarno iscrpila moj mozak) pokušala sam napraviti mirišljavu kupku. bila sam sama doma pa sam na komp stavila da mi se skidaju filmovi. jedna mi je frendica dala nekakvu pjenu za kupanje s mirisom jagode i bijele čokolade. čim sam lega sve moje brige su nestale. stres zbog svađa, natjecanja i blagdana jednostavno su isparile.dobrih sat vremena sam se namakala. osječala sam se ponovno rođenom. od današnjeg sam treninga zaradila dvije crnjavke, jednu na svakom koljenu i crtu od udarca štapa na desnoj ruci. tri filma sam za tren pogledaala. kokice, čipsi, cola... kao u kinu je bilo. smračilo se, a filmovi su bili gotovi. što sad??? odlučila sam završiti izmeđi dva svijeta. zadnja sam dav poglavlja čitala u jednom dahu. preeeeeeeenapeto. taman kada sam je završila mama i buraz su se vratili. za sat vremena je i tata došao. sad slušam muziku, a tata i dado se svađaju oko televizije. nekužim kak mama more spavati tam kraj njih.
Svakim se satom sve više približavam kinu i novom djelu Star Warsa. neznam hoču preživjet do tog kina. preuzbuđena sam. vidla sam u jednom dučanu tak fora plišanac R2-D2-a. možda to dobijem za božić. a u Takkoju sam vidla tak j***nu majcu. anything boys can do girls can do better je print na toj majci. ŽIVA ISTINA.

19.12.2015. u 21:25 | 2 Komentara | Print | # | ^

Kužim sve i nikaj

Kužim ja da se stvaraju nova prijateljstva, da se u našim godima puno toga promjeni od tjela do ponašanja, ali da se neko toliko promjeni da više tu osobu ni ne prepoznaješ. da od one tvoje prijateljice nije ostalo ni P, to je malo teško povjerovati. zadnjih se par dana osječam skroz usrano. prvo i prvo saznala sam da me jedna vrlo bliska prijateljica izdala, drugo izgleda da me cure iz razreda izbjegavaju i treče više neznam kome vjerovati. iskreno neznam jesam ja postala tmurna i antipaticna ili se nekaj drugo dogodilo. dane provodim pred kompom ili mobitelom dopisivajuči se, slušajuči muziku i pišuči. danas sam se službeno pripremila za praznike. deset komada knjiga sam dovlekla iz knjiznie. jbg kad volim citati. to je fora kad se jednom zatvoris u sebe kao ja trenutno... kuzim ja da se sranja događaju ali kaj bi trebalo bit kad ti iz cista mira sve dosadi i jednostavno vise neznas kaj bi. onak dojde ti da se koknes. mozda je to zbog stresa zbog skole, pripreme za natjecanje, blagdana... iskreno nadam se da je zbog toga jer ak ovak nastavim ja sam službeno propali slučaj.

Slušam: najviše Kansan-Carry on my wayward son i Let her go by Passengar.
Gledam:Supernatural i čekam novi nastavak Star Warsa
Nosim:kkaj mi prvo dojde pod ruku
Čitam:Između dva svjeta, knjiga je predobra bar meni.
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

11.12.2015. u 21:46 | 3 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2015  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2015 (2)
Studeni 2015 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi