SLATKO KAO LUKSUZ?

11 siječanj 2018

Dobili smo svi na poslu bonbonijere za Božić, ja ne jedem puno čokolade, jedem polako, kad mi dođe želja za slatkim.

Čitala sam, da uživamo u čokoladi, dok je ima, jer bi za 10, 20 godina mogla postati uspomena, plantaže kakaovca su zaražene nekom bolešću, sve manje je prave, čiste čokolade, čak ni ''Milka'' više nije što je bila.

Elem, guštam ja ovu cijenjenu marku čokoladnu "Thorntons" i dođem do kraja.

"Šteta, kažem, baš je bilo ful dobro", pogledam u kutiju, izvadim praznu tacnicu, kad ono - VOILA! još jedan sloj bombona ispod njega, još mi smiješak lebdi na usnama.

Ne znam jesam li seljo beljo, ali u našoj lijepoj Rvackoj nisam naišla na bonbonijere sa duplim slojem bombona, više na one sa 80% šećera, ostatak kakao, sa malo arome.




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.