Ziggy Stardust Mistery Tour

07.06.2004., ponedjeljak


Pametne plavuše - mit ili stvarnost?!
Zašto su odjednom plavuše postale glavni predmet zajebancije na širem području ovog našeg jadnog Balkana? Valjda se nekom jedna plavuša toliko zamjerila da ju je odlučio sitnim podjebima totalno ubit u pojam...Ali, ipak, ako je to počelo od jedne osobe, kolika je bila mogućnost da će se to pretvoriti u "globalni" fenomen? Iako su vicevi o plavušama popularni, negdje sam upamtio da su isti zakonom zabranjeni kod naših susjeda Bosanaca (aj ovi barem i donose neke zakone, za razliku od naših kokošanera!). Začudno ili ne, susjedi su nas pretekli u iskazivanju poštovanja i tolerancije prema plavušama.
Moram priznat da u svojim dosadašnjim kontaktima s plavušama imam prilično nedefinirano stajalište. Naime, upoznao sam par plavuša koje sam poslije morao pitati jesu li stvarno plavuše, jer ničim (osim, naravno, bojom kose) nisu odavale takav dojam. Čak, dapače, u nekim su situacijama postupale puno mudrije i zrelije od ostalih žena...Iznimke? Ne znam...
Mogu reći da osobno ne davam neki značaj boji kose cura koje upoznam i s kojima se nalazim...nekako više vjerujem u ono u glavi, nego na glavi.
Bez obzira što se svi mi šalimo s plavušama, volio bih vjerovati kako za procijenu mentalnih sposobnosti osoba nije potrebna boja kose, nego...nešto drugo.

- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>