uzalud tražim pogodan citat...

petak, 29.04.2005.

:)

kak mi je danas super dan. skola me ne jebe, ocjene su kritichne... nova profesorica iz kemije je fkurcu. samo shizi, pokushava pitati a nejde joj, a ja joj se samo smijem i lepo mi je. danas su me prozvali "dečko koji se stalno smije". bil sam na pivi s jezhabekom, blavorom, sleepom (aka crazylegz) i ne znam vech s kim... i doshli su do zakljuchka da sam stalno dobre volje pa mi dali nadimak...
-> TraSh

ajd zdravo!
- 00:06 - Mrmljaj (2) - Print - drek

srijeda, 27.04.2005.

hehe! josh malo pa je vikend, jedva chekam. naporno bude, puno toga se ima u planu. prvo u petak namjeravam na koncert , valjda bum ishel, budem videl kak bum raspolozheni. inache sam namjeraval u subotu na koncert atheist rapa u zg, al mi bratich dolazi doma s faksa tak da ideja da prespavam kod njega u zgu odpada, a bash mi je zhal, dobro zhagaju. koncert odpada ali ima se druga opcija. 4 frenda iz razreda (pardon, 3 frenda i frendica) slave rodjendan, i to negde u shtrigovi, v drachovim goricama. veselo bu! dogovarali smo se da kupe odojka kaj ga spechemo... pa je onda lik iz razreda ponudil janjca od 28 kg kojega njegova baka prodaje, za 50 eura. na kraju, nisht od te ideje. a bash sam se ponadal da bumo nekaj priklali. planiram biti tam od 1-8, pa onda u ck na drugi koncert. kak bu to ispalo budem videl. valjda dobro, jer sam si dobar s ovim likovima kaj sviraju i na svakom njihovom koncertu mi je fest dobro. ajde da malo reklamiram, bend se zove Beyond Recognition, i fest dobro sviraju (za sve poklonike death metala). Josh razmishljam kaj da kupim ovim lkovima... mislil sam si, poshto nebude janjeta, kupim im ja kokosh, zhivu, i dopelam im tam, dok se napiju kaj ju koknu! pa budu chak i nesht jeli . to bi bilo to! ajd zdravo!

hochemo neshto da prikoljemo?
- 23:57 - Mrmljaj (1) - Print - drek

nedjelja, 24.04.2005.

heena / don't mess with texas

fakat se ne sjecham kad sam zadnji put doshel doma u 1... valjda zato jer na kraju znamo iti do ina ili arkusa, al ovaj put nisam imal volje iti tam. bil sam na koncertu u hrastu, i bilo je, kak veli kolega MAcheK , prejebeno! meni osobno, je razglas malo bil fkurcu, tak da nisam bash kuzhil kaj je pjevala vokal Heenae, a kod texasa mi je bilo svejedno jer oni niti nemaju vokala. shteta, trajalo je prekratko, svirali su samo par pjesmi, koje traju svaka po 10 min,recimo. dobro su svirali, od mjuze mi se zmeshalo. skoro pa nebi nisht uopche pil. kaj da velim, skoro najmirniji koncert na kojem sam ikad bil, osim ona dva lika koja su bila dovoljno pijana da probaju potaknuti rulju na metachu, al im nije ishlo. evo tu je par slika, slabe kvalitete, jbga, mobitel... sorry jezzh kaj sam del onu sliku na kojoj zgledash kak zvonar crkve notre dame....
je, hetel sam josh rechi, pitale su me nekakve cure iz 1. raz dal sam ja potral ogledalo i dal ja pishem blog. NE, ja NISAM takva osoba! ajd zdravo.
jezzh

evo josh jedna, ak vas zanima:
http://img253.echo.cx/img253/2254/gejch6es.jpg
- 01:44 - Mrmljaj (1) - Print - drek

srijeda, 20.04.2005.

sto eura

ljudi, kaj bi vi napravili da imate 100 eura? e, a znate kaj sam ja napravil sa svojih? napil sam se, potral ogledalo u inu i platil shtetu! mislil sam si ja u ponedjeljak, dobro je, samo sam si malo ruku sjebal, a osim toga mi nije nisht, subota kak svaka druga. al ne! zove mene neki lik u utorak i veli da je chul da sam potral ogledalo i da trebam dojti na razgovor u in. meni bed, velim da imam shkolu pa nebrem dojti. tak se malo mi spominamo, i pitam ga ja kolko treba platiti. veli, puno! meni josh vishe bed, ne znam kaj bum, nemam bash pare... pochne on dalje, 1600 kuna su koshtala 3 ogledala... ti si potral ono najveche ( jes! ) koje koshta 800 kn, al shef veli da bu 100 eura dosta (darezhljiv je). ponudil mi je 2 rjeshenja: mirno, tak da donesem pare i shef se malo zdere na mene, ili ne bash mirno, tak da budu zvali murju , trebal bum dati pare i dobil bum zabranu za ulazak u 26 lokala u kojima je onaj sikjuriti gaj zaduzheni za sigurnost ( in, arcus, paladin, shampion, hrast...) mislim, ne jebe me za nisht osim hrasta. i tak razmishljam od kud pare nabavim, starce nechu pitati, pak budu mi kipali da sam pijan bil (mislil sam im prodati fintu, kao htel sam boksnuti lika pa se on maknul). na kraju sam si posudil pinku od sestre. idem ja danas vjutro u mjenjachnicu, zamjenim kune u eure (ipak je 100 eura manje od 800 kn, bar mi nesht ostane). zovem toga lika s kojim sam se dogovaral i veli on meni da dojdem u arcus. dojdem ja sa parama, i veli on meni, ipak ne treba tolko, dosta bude 500 kuna. ja sretan idem natrag u mjenjachnicu da premenim natrag eure u kune. ovaj lik kaj je tam delal me chudno gledal, 2 put mjennjam pare u 5 minut. platil sam liku, malo smo se spominali i odoh ja u skolu. na kraju je ispalo oke (valjda), samo josh trebam skuzhiti kak bum sestri vratil pare...
ShiT Happens
- 20:02 - Mrmljaj (6) - Print - drek

ponedjeljak, 18.04.2005.

hehe! saznal sam kaj je bilo u subotu... kaj se tiche moje ruke, porezal sam se na ogledalo. navodno sam se osjechal jako mochno pa sam boksal tam di nije trebalo. prokleta pijacha! chul sam da cure iz prvog razreda gimnazije imaju traume jer su me vidle krvavoga, dobro, valjda si nisam trebal prati ruke u zhenskom weceu, al u kojem sam stanju bil, valjda nisam niti skuzhil di sam. ovom prilikom bi chestital frendici iz razreda, u chije smo ime pili u subotu, na izvanrednom glumachkom uspjehu. naime, dora je nastupala u televizijskoj reklami u ulozi chistachice sa problemima sa kraljezhnicom. nisam siguran za kaj je reklama, ali sejedno chestitam!
dora
- 20:03 - Mrmljaj (6) - Print - drek

nedjelja, 17.04.2005.

hangover

pijacha oi! loshe mi je, hudo, fejsT. glava me boli, a ne znam di su tablete... to je trojka kriva. vech nikad nebum pil! aha... sve je pochelo kod naja, nabavka, teta me pita dal imam 18... pa,je teta. imam! bash mi je proshlu nedjelju bil rodjendan. je, tak i zgledam, kaj da imam 15. i zaputili se frend i ja negde bogu.. ne znam kam, s nekakvim likovima se dogovorili, i pochnemo mi piti, i nisht mi nije bilo, i samo sam onda pochel nazivati frenda u bosnu, i tak je pochelo. ne sjecham se bash, ali sam chul da sam rekel da idem i otishel sam. sljedeche chega se sjecham je da sam bil u inu (!!!) i pral si krv s ruke. ne znam di sam se porezal il kaj je bilo, al je teklo. konobar mi je daval flastera, a ja sam samo razmishljal kak budem mu nekakvu pijachu popalil iz skladishta, al fala kurcu, nisam! nisam niti u stanju bil.dalje kaj je bilo, budem vjerojatno chul u shkoli.a mislim si da sam nekakvo sranje opet napravil... ak chujete kaj, javite. ajd bok!
- 19:29 - Mrmljaj (8) - Print - drek

subota, 16.04.2005.

prvi jubilarni

Go To HeLL

beee. subota je, treba se van iti, a ja doma slazhem blog. kak je meni dosadno v zhivotu... evo, konachno ga i ja imam, nisam ponosan na njega, ruzhan je, al me boli k**a. glavno da je tu!
dosta za prvi post, ajd bok!
- 19:13 - Mrmljaj (1) - Print - drek

Sljedeći mjesec >>