malo drugačiji sportovi

srijeda, 04.01.2012.

u Mraku 6

Uđoh u ovu godinu najdeblji ikad u ovom životu, 85kg, pa peglam ovu ligu komplet, u nastojanju da skinem taj ruksak sprijeda.
Dakle prvo kolo 4.1., ujutro, neloše, južina i samo malo snijega i leda tu i tamo. Meni paše, leđa me ukočila samo na 5 minuta oko stupa2, sjećam se kako sam nekad puzao ovo prvo kolo, u bolovima. Do kraja fino, lagano. Pri vrhu konačno ulovio dugo proganjanog ispred sebe, Verb, pa od stuba prebacim nišan na slijedećeg naprijed. Zamalo. A na gelenderu se pokazalo da je to bio velkamlija, opet smo tu negdje ko i ... (pred)lani?
Dakle, velkamlija:debelo prase 1:0. Fight is on

ps: reze kažu 51:26, nekad sam sa tim vremenom+30sec bio 13-ti, sad 35., scena buja.
Večernje kolo ne brojim, azimut, zgubidana, 2:0 za starog Laca.

Tjedan dana kasnije, 11.1.11, pardon 12, i malo manje kila 83,6 recimo (jebo digitalne kineske vage osjetljive čudi) i mali napredak. Pušiona od Vukodlaka u zadnjim metrima, što je vrijedno svake osvete i neki egal sa matorim Lacom, osim kaj sam se zgubio na ULAZU U Grafičar! Ajmo reć 2,5:0,5, ko u šahu.

18.1. četvrto kolo , 82,6kg pred start, još malo prema gore. 2,5:1,5 s Lacom, saznao tko je TJ, a tko je Turk? I Ana G., kak ta fino ide... Možda sam malo pretjerao sa zagrijavanjem, došao Bikčom do Stare Pile (sad znam di je, zauvijek), pa lagano nazad. A na startu gomila (minus Verb i tri cure) svi po cesti, nekom novom varijantom koju ne bih znao ponoviti sam tak. Do pilane skupa, a onda lampice kud koja, na svakom križanju se roje podvarijante. Bilo je triput "uf kud sad, za kojima. Drž TJa"). Srećom je Vuki promašio svoj greben

7. kolo 1.2. Nakon pauziranja jedno kolo, pa promašivanje starta ujutro, dumb ass, opet se kažnjavam pojačanim kolom. Tj zagrijavanjem do kt1 tik pred start. 81kg, još malo manje. Reza tak-tak, čak i dobro s obzirom da sam išao jedinstvenom varijantom, dosta okolo. Slijedeći tjedan potvrditi ligu i onda početak pravih trekinga
- 09:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>