ZG dnevnik

< lipanj, 2010 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
Moj mali dnevnik

MOLIM VAS DA NE KORISTITE KOMENTARE KAO MJESTO ZA OBJAVU LANACA SREĆE I SLIČNIH SPAMOVA

Linkovi
Blog
Zagreb

Zakaj volim Zagreb?
Zato kaj je najbolji grad na svijetu i ima dušu mada ponekad zgleda ko da ju gubi (al ju ne gubi)

a i ja imam šatro anonimus sandučić
zgdnevnik@net.hr

01.06.2010., utorak

Paverpojint

Na svakaj smo naviknuti. Zapravo, navikli su nas na sve i svašta. Od devedesetih razna obečanja nisu ni blizu ispunjenja, dobar dio ih se pokazalo ko čista laž i bacanje pijeska u oči. Mijenjanje fotelja u ovih 20 godina teklo je izmjenično i svi sretni. Političari naravno, jer mi smo ionak preapatični ili nam se zbilja j*** kaj nam rade.
Gledam vijeti, vani ljudi imaju stav i drže ga se. Vani političari koje ulove da rade sranja daju ili dobijaju ostavke. Kod nas dobivaju bolje položaje, ak su i manje plaćeni imaju neku fotelju i čuvaju pozadinu. Bilo je na stotine afera i nikom niš. Čak i kad neko završi u zatvoru, vrlo brzo uživa u plodovima (ne)rada od čega će koristi imati i njihovi unuci. Sve se zna, a nitko niš ne poduzima. Jedan gradonačelnik je za vrijeme rata navodno švercal šećerom, u igri su mislim bili i neki audiji pa niš. Čovjek je kasnije postal i ministar i kaj ja znam kaj sve ne. Pa familija prvog, sve vrhunski poduzetnici. U devedesetima. Ili revizorica, sve zna. Zato joj i unuci imaju tvornice valjda. Svaki političar je osigural sebe i svoju unučad a na kraju krajeva i rođake i prijatelje. I nebi mi to ni smetalo samo da su imali mjeru, al ovce kakve jesmo ni ne zaslužujemo mjeru i boljitak. imamo političare kakve zaslužujemo.
Baš me zanima kolki joj je IQ kad joj je trebalo toliko vremena da isprocesuira informaciju o datumu., kaže da je kratki rok al da stoji kod njega a kad taj datum dođe da izjavi mrtva hladna da je to greška u prezentaciji..
I opet niš, malo bumo se smijali jer je smiješno, malo bumo plakali jer je žalosno a i dalje bu sve isto. Najlakše je sve svalit Gatesu. Ma ne, on bi ih mogo tužit, ziher bu kriv jadnik koji je upisival podatke.
- 14:48 - Komentiraj BEZ SPAMA (5) - Ispiši pisačem - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.