zemlja orlova

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ima šta ima 
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

puno zanimljivih priča, tračeva, diskusija iz prošlosti sadašnjosti i budućnosti, i iznad svega gro (ovo je za evu) zajebancija, jer to je najvažnije u životu a to zna i profesorka Sevka, živila mi dugo Seve

A sad mala izložbica fotki zagreba, work of my hands osim zadnje dve al su tak lijepe da sam ih moro stavit

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Marinka, nisan te polia sapunom, skuva san ti paštašutu 
Marinka molim te oprosti mi, ma viruj mi nisan te ja polia sapunom, ma da znan ki te polia razbia bi mu brnjicu, a ti molim te vrat' se u školu, pa svi te tri dana čekaju, a ja te čekan pet dana, misliš da neznan di s' bila, s babom se jebala mater ti, da se nis' vratila, zube ću ti ščupat, sise navuć preko glave u šupak, a nogu nagurat u čube, kurva sinjska....... dabog da te baba šmirgl papirom ribala, a deda partvišom guzio dok te tata žaračem žigosa, šana moja mala


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

 Linkovi i blogovi
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


moj dečko je gay
besafe
fire flies
black rebel motorcycle club
ateizam
blog.hr


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Bodovna lista

Mox 1
Dora 3
Dina 0
Fitz 0
Toma 0

 Severina Kraljica
Severina je jedna predivna, šarmantna mlada žena koja ima takvo iskustvo, ona je multitalent ili kako bi ja reko multipraktik, oš da pjeva -pjeva , oš da glumi, monodrama - glumi, oš mjuzikl - ma piva, oš komedija - pišat ćeš, oš film - snimila dva..... i što još reći osim da je žena legenda i nek se ostali smrtnici iz hrvatskoh showbizza bace u blato da prođe preko njih kad pada kiša, a Europo ti samo čekaj 5. mjesec da vas sve pomete SEVE NACIONALE

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

My high heel

Where the grass does not grow My high heel just stood so Come, come, hop, hop Come on my chicken Tic tac round half three You''ll pinch me where they can''t see I know well the likes of you Devil''s pals, and that''s true Ring, ring, You''ll ask for my number Knock, knock, go knocking to another Sojčice girlie, go wear little socks Ojda da, oj da da, oj da da da Sssss sex Hop, hop, mrk, mrk Yeah yes, yeah yes yes, yeah yes yes yes Sssss sex Hop, hop, screw screw Šu, šu, go to another Whoopsy, Whoopsy, zumba, zumba Hay, reed, cheese, salami red beet grew, red beet grew Afrika paprika/Africa pepper Golden ring, thin moustache

 09.03.2006., četvrtak

Jasenovac

Ne znam da li ste gledali emisiju Otvoreno koja se imitirala jučer, a tema je bila, u zadnje vrijeme vrlo aktualna, novi postav Spomen područja Jasenovac. Naime došlo je do nekih nesuglasica između dviju strana: strana koja vodi postav na čelu s Natašom Jovičić i autoricom stalnog postava dotičnom kustosicom muzeja suvremene ako se nevaram Leonidom Kovač , i druge strane na čelu s glavnim recenzentom postava dr. Ivom Goldsteinom i njegovim ocem. Većina pritužbi odnosila se na fascinantnih 40 tona stakla na kojima su ispisana imena svih žrtava koje su bile pogubljene u Jasenovcu, te to da uz ime nije navedena nacionalnost i dob. Moram reći da se apsolutno slažem da se dolaskom u taj muzej mora shvatiti da Jasenovac nije kao drugi nacistički logori, logor smrti samo židova, već i logor u kojem je počinjen genocid i nad drugim nacijama, većinom Srbima u postotku od oko 60% od ukupnog broja žrtava 80 000 -100 000. Mislim da je to najvažnija zadaća tog spomen područja zato što većina Hrvata sami sebi ne žele priznata zločinačka djela ustaša počinjena nad srbima koja su monstruozna te moraju biti jasno obijelodanjena. Židovi su bili ubijani i u drugim nacističkim logorima no glavna specifičnost Jasenovca je genocid počinjen nad Srbima, romima i drugim logorašima. Sada svi govore o tome kako 90% Srba podržava Mladića i smatra ga žrtvom te i nakon svih eksplicitnih video snimci pokolja u Srebrenici negira Srebrenicu kao genocid nad muslimanima unatoč činjenici da je to najmonstruozniji zločin počinjen u Europi nakon 2. svjetskog rata. A sa druge strane nismo si sami spremni priznati zločine koje su počinili ustaše. Upravo ovdje moramo svijetu pokazati razliku između nas i njih i stati se na stranu istine, koliko god ona bila bolna i nositi breme tih zločina, osuđujući ih na najgori način no isto tako biti svjesni tih zločina i ne zaboraviti ih. No mislim da je veći problem Hrvatske od toga da li će u muzeji biti 60 biografija ili 70, to da mladi ljudi, odlaze na thompsonove koncerte i tamo kupuju ustaške kape, kao kako mi je jedan prijatelj rekao "suvenir". Na tome mora proraditi Hrvatska, na tome da svaki građanin Hrvatske bude svijestan i srami se ti groznih zločina, a ne da mu je smiješno okolo trčati u ustaškim uniformama.


- 12:36 - Komentari (6) - Isprintaj - #
dragi Nik! ja znam da se ti palis na te price i dogadaje ali mislim da si bar mogao malo skratiti... neda se bas svima o tome citati... (cast iznimkama, FILIPE!!!) kako je bilo danas na porti? e, kako su ti se svidjele maske? (spice girl 28.02.2006. 21:52)

ok, slazem se s tobom. svatko bi trebao bit svjestan svih zlocina koji su pocinjeni na njegovom narodu ili koje je njegov narod pocino nad nekim drugim narodom. i fakat mislim da su oni ljudi koji se isfuravaju s tim ustaskim kapama ("suvenirima") i uniformama seljacine da nema vecih. pa halo, kaj nemate ni malo razumijevanja za povijest a kamoli za sve te zlocine?! (klasicarka 28.02.2006. 22:36)

ma sve je to u redu daj si samo promijeni pozadinu da nemamo istu (živcira me to!) (gay nikola iz 16. 01.03.2006. 09:19)

ja bi na predavanje o zgrebu!!! kad su upisi? koji su termini? ha? ha? idemo u mochvaru u subotu? i jel mogu povest domagoja? (klasicarka 01.03.2006. 09:22)

Nik, svaka ti čast, prvi put zastupaš neko razumno političko stajalište bez nacionalističkih ispada ( 01.03.2006. 09:55)

- 14:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #