ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

26.11.2021., petak

IN MEMORIAM ANA RUKAVINA ERCEG – 26.11.2006.-26.11.2021.

„Petnaest godina je prošlo, a sve uspomene su tako svježe, pokušavam prihvatiti odlazak, ali u mojem srcu je rana koja neće zacijeliti do našeg ponovnog susreta. Teško je o tome govoriti, to može razumjeti samo onaj tko je to doživio. Zaklada je za mene Ana, a tome se dajem 100%. Tijekom godina mijenjale su se naše aktivnosti i s vremenom su se postavljali novi ciljevi, ali moja briga, moje misli i moja odgovornost je uvijek ista, pomoći ljudima kada je najteže, da ne bude 'puno ćelavih glavica' kako je Ana zaželjela dok je ležala u sterilnoj jedinici na Rebru“
, poručila je povodom tužne godišnjice Aninog preranog odlaska gospođa Marija Rukavina, Anina majka i upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.
Ana nas je prerano napustila tog nedjeljnog jutra prije 15 godina, ali njena ljubav prema životu živi i dalje kroz 144 osobe koje su dobile priliku za život zahvaljujući njenoj viziji proširenja Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i Banke krvi iz pupkovine za javne potrebe koja nosi njeno ime. Živi kroz nadu pacijenata koji danas prolaze kroz težak period borbe. Živi i kroz svakog od sedmero liječnika koji su zahvaljujući vašim donacijama dobili priliku za stručno usavršavanje u najboljim svjetskim i europskim klinikama kako bi oboljelima pružili najkvalitetnije liječenje, ali i lijepu i utješnu riječ koja ponekad učinkovitije liječi od svega drugoga. Živi čak i kroz neophodne medicinske uređaje koje je Zaklada Ana Rukavina donirala bolnicama, a koji omogućuju bržu i bolju dijagnostiku pa i samo liječenje. A živi i kroz sve vas koji nam zadnjih 15 godina vjerujete i pomažete volontiranjem, donacijama i nesebičnom podrškom.
I 15 godina nakon preranog odlaska, Ana i dalje živi kroz svoje optimistične riječi i beskrajnu ljubav koju je imala za život i ljude.
Draga Ana hvala ti, uvijek si u našim srcima i mislima.


Foto: Ratko Mavar


- 00:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2021 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj