ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

29.01.2016., petak

Zaklada Ana Rukavina na Festivalu maslina - Akcija upisa u Registar

Dragi naši, u subotu, 6. veljače, od 15 do 17 sati, na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 7 i 7a (Av. Dubrovnik 15) u Zagrebu održat će se akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Ovu akciju upisa u Registar Zaklada organizira u sklopu 1. Festivala maslina u Zagrebu u organizaciji udruge Zagrebački maslinarski institut i Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebačkog velesajma. Akcija će se održati na inicijativu gospođe Biserke Palfi i gospodina Krunoslava Kovačevića.
U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti, popuniti pristupnicu i zdravstveni upitnik te dati uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti).
Lijek je u nama! Pridružite nam se prvog vikenda u veljači na Festivalu maslina jer svaki novi potencijalni darivatelj povećava šanse za ozdravljenje oboljelima!

- 13:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.01.2016., srijeda

73 nova potencijalna darivatelja u Zagrebu

Dragi naši, na današnjoj akciji upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održanoj na Zavodu za anesteziologiju, intenzivnu medicinu i liječenje boli KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu, Registru su se pridružila 73 nova potencijalna darivatelja!
Medicinsko osoblje KBC-a odazvalo se pozivu na akciju kako bi pomogli svojoj kolegici liječnici oboljeloj od leukemije koja je u potrazi za podudarnim darivateljem, ali i svima ostalima koji čekaju svog podudarnog darivatelja i priliku za ozdravljenje.
Zahvaljujemo od srca mladim liječnicama Zavoda za anesteziologiju, dr. Maji Huzjak i dr. Melaniji Obraz na čiju inicijativu smo održali akciju, medicinskim sestrama koje su uzimale uzorke te svim mladim ljudima koji su se danas pridružili Registru.
Iskreno se nadamo da će njihova kolegica, i svi ostali koji čekaju, uskoro pronaći svog podudarnog darivatelja, a svima Vama koji ste se danas odazvali pozivu u Registar od srca velika hvala!

- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.01.2016., četvrtak

Aktivnosti Zaklade Ana Rukavina

Dragi naši, nakon tradicionalnog, jubilarnog desetog koncerta „Želim život“ održanog u prosincu, krećemo s novim akcijama upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Podsjećamo da se u Registar, osim na akcijama koje organiziramo zajedno s našim lokalnim organizatorima, možete upisati i u KBC-u Zagreb (Rebro), Kišpatićeva 12 na Zavodu za tipizaciju tkiva (zelena zgrada, suteren, soba br. 9) svakim radnim danom od 8 do 14 sati te u osam transfuzijskih centara diljem Republike Hrvatske koje možete vidjeti na sljedećem linku: http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/institucije/transfuzijski_centri.aspx
Ako i Vi želite pomoći u organizaciji akcije, javite nam se na mail: info@zaklada-ana-rukavina.hr
Prednost imaju gradovi i mjesta u kojima nismo bili više od dvije godine te oni gradovi i mjesta u kojima nije moguć upis tijekom cijele godine.
Hvala Vam od srca na podršci, budite i dalje uz nas da zajedno činimo dobro!

- 13:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2016 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj