ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

25.12.2014., četvrtak

Sretan Božić!

Uz iskrenu zahvalu, u nadolazećim blagdanima od srca Vam želimo puno zdravlja, mira, ljubavi i zajedništva te puno uspjeha u novoj 2015. godini!


- 00:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.12.2014., subota

Pozivima građana na humanitarni telefon prikupljeno više od 1,2 milijuna kuna

Koncert za život, održan 19. prosinca na glavnom zagrebačkom trgu, i devetu godinu za redom okupio je više od 25.000 građana koji su svojim dolaskom podržali rad Zaklade Ana Rukavina.
Tijekom raspjevane glazbene noći građani nisu zaboravili na solidarnost prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu te su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 193.000 puta i tako donirali više od 1,2 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade.
Za sve građane koji nisu mogli sudjelovati na koncertu, medijski partner Zaklade i suorganizator koncerta Nova TV, osigurala je izravan prijenos događaja na Novoj TV, portalima dnevnik.hr te OYO. Građani, koji su na Trgu bana Josipa Jelačića pjesmom i plesom slavili ono najdragocjenije - život, uspjeli su i ove godine zaustaviti promet ZET-ovih tramvaja.
„Zahvaljujem svim građanima koji su nam se pridružili večeras. Građani Lijepe naše još su jednom pokazali da imaju veliko srce prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu jer su svojim pozivima omogućili da Zaklada nastavi s misijom širenja Registra. Nedavno je iz hrvatskog Registra ostvarena 44. transplantacija krvotvornih matičnih stanica što za oboljele znači novu šansu za život, a nama daje dodatan poticaj u našem radu“, izjavila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.
Pod voditeljskim palicama poznatih lica Nove TV, građani su uživali u ritmovima poznatih lica domaće estrade poput Psihomodo Popa, Opće opasnosti, Lane Jurčević, Halida Bešlića, Đanija Stipaničeva, Nede Ukraden, Ivana Zaka, Harija Rončevića, Jasmina Stavrosa, Adastre, Giuliana, Borisa Novkovića, Maje Šuput, Begina, Renata Metesssija i Zvijezda. Iz call centra u Gradskoj kavani javljala su se ugledna lica iz hrvatskog javnog života kojima su se pridružili i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko te brojni članovi Vlade Republike Hrvatske.
Rezultati truda Zaklade Ana Rukavina i hrvatskog Registra potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, u kojem se trenutno nalazi više od 46.000 potencijalnih darivatelja, pravi su dokaz da su građani imali i više nego dobar razlog za slavlje. Diljem Hrvatske Zaklada Ana Rukavina organizirala je 262 javne akcije upisa u Registar iz kojeg je izdano 44 transplantata za oboljele diljem Hrvatske i svijeta. Ove brojke za oboljele znače novu šansu za život, a Zakladu potiču na daljnji rad.
Još jednom, hvala od srca svima koji su nam se pridružili na Trgu, i ispred malih ekrana te svojim pozivima donirali više od 1,2 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade!



- 09:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.12.2014., ponedjeljak

44. transplantacija iz hrvatskog Registra!

Dragi naši, radosni smo i ponosni jer je u studenom provedena još jedna transplantacija krvotvornih matičnih stanica od nesrodnog dobrovoljnog darivatelja!
Matične stanice iz hrvatskog Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica transplantirane su pacijentu u Hrvatskoj te danas brojimo 44 dobrovoljna darivanja matičnih stanica od nesrodnih darivatelja od početka rada hrvatskog Registra.
Od srca se zahvaljujemo svima darivateljima što su se odazvali pozivu koji oboljelima znači novu šansu za život!

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti na, devetom, tradicionalnom božićnom koncertu Želim život u petak, 19. prosinca, kao i uvijek, na Trgu bana Jelačića s početkom u 21 sat!
Za sve Vas koji niste u mogućnosti doći na glavni zagrebački trg, možete nas pratiti u izravnom prijenosu koji će osigurati, naš medijski partner i suorganizator koncerta, Nova TV.
Koncertom se prisjećamo naše drage Ane i ujedno zahvaljujemo svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.
Pozivima na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio T-Hrvatski Telekom, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

- 00:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.12.2014., petak

Međunarodni dan volontera

Od srca čestitamo Međunarodni dan volontera svim volonterima koji svoje vrijeme, rad, trud i entuzijazam poklanjaju svima onima kojima je pomoć potrebna.
Želimo čestitati i zahvaliti i svim našim volonterima bez kojih Zaklada ne bi mogla funkcionirati.
Oni su u osam godina rada poklonili svoje vrijeme i pomogli nam organizirati 262 akcije upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanici, sudjelovali u organizaciji 19 koncerata, pomažu u organizaciji aktualnog koncerta koji će se održati 19. prosinca te nam pomogli u niz drugih aktivnosti kroz ovih osam godina.

Hvala Vam!

- 00:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.12.2014., četvrtak

Deveti koncert „Želim život“ na Trgu bana Jelačića

I ove godine, 19. prosinca u petak, Zaklada Ana Rukavina će održati tradicionalni, deveti po redu, božićni koncert „Želim život“ na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Koncert se održava u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Adastra, Boris Novković, Đani Stipaničev, Giuliano, Halid Bešlić, Hari Rončević, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Maja Šuput, Neda Ukraden, Opća Opasnost, Psihomodo POP, Renato Metesssi i Zvijezde, Lana Jurčević.

Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.
Pozivima na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio T-Hrvatski Telekom, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

Od srca zahvaljujemo na svakom Vašem pozivu!

- 10:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.12.2014., utorak

In memoriam maestro VJEKOSLAV ŠUTEJ

IN MEMORIAM

VJEKOSLAV ŠUTEJ
02.12.2009. – 02.12.2014.

Danas se prisjećamo našeg dragog prijatelja i dobročinitelja maestra Šuteja koji će vječno ostati u našim srcima i mislima!


- 00:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.12.2014., ponedjeljak

Deveti koncert „Želim život“ na Trgu bana Jelačića

I ove godine, 19. prosinca, petak, Zaklada Ana Rukavina će održati tradicionalni, deveti po redu, božićni koncert „Želim život“ na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Koncert se održava u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati brojne zvijezde hrvatske i regionalne estrade. Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.
Pozivima na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio T-Hrvatski Telekom, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

Od srca zahvaljujemo na svakom Vašem pozivu!

- 00:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj