ŽELIM BITI SAVRŠENA,JESAM??

srijeda, 02.05.2007.

Tony-trebala sam doć do njega u kafić u kojem radi kao izbacivać,ali nisam,zvao me još par puta nakon,,ali nisam jednostavno...neznam zašto..
B.D.stvarno je dobar..ali jebiga..ništa snjim nebi mogla i nisam.. kad se vidimo,samo se obostrano gledamo i to e to..
CRNI- Bas smo bile u subotu ja i prija vani s njim i njegovim prijateljom,..i vidila sam ga prije toga. Lik je ok,ali imam osijećaj da je stvarno sjeban..isto ka i ja..a nije mi nešto sad napet previše..
JURE-pošalje mi poruku tu i tamo,ali :((kme,žao mi ga je..
MALI-i dalje zaljubljen u mene,ja se trudim da budem prijateljica snjim,ali sve mi se čini ništa od toga..stvarno je zaljubljen.
KEKI-evo da copypastam ono sta sam napisala o njemu 26.3.2007.-Zgodan jako,ali mene kao da bi bilo sram snjim spavat.Ima 20 g.(21,ispravak netočnog navoda,o.p.),i nekako je glupast,neiskusan i isto tako mlad.
Ali onako.. Neželim ga za momka,možda je preglup za to..
0.2 Bodova.-
Hm..I nisam sama sebe posrala,..možda samo nije toliko zabavno meni snjim ko sta sam navikla,jednostavno mi nije pretjerano zanimljiv. Ali trenutno ka da mi je trebalo nešto takvo. Bija je jedan od onih oko kojeg se nisam trebala previše trudit,a zgodan je. Znam praznoglavo..ali jednostavno ka da još nezelim nešto novo započinjat. Još nisam spremna da mi do nekog bude stalo..a koliko god to kučkasto zvučalo,tila sam momka..malo da zaboravim bivšeg koji je bio govno prema meni,a onda se sjetim,pa što radim s nekim do koga mi nije stalo..ali sad mi je takva faza..,to mi odgovara na neki način..a osim toga ,nikad neznaš..možda ga i budem mogla gledat drugim očima..neznam..
MARKO..E žao mi je što sa njim možda nisam probala,ali do njega bi mi bilo zasigurno viša stalo..mejby..a neznam..taj dan kad smo trebali otić na piće(prije 10 dana)i navečer sam prohodala s kekiem.on nije mogao i hebiga..
Inače,napetiji mi je za momka..neznam zašto,jednostavnoo je bolji
KING-I dalje se nejavljamo pri susretu..eh,prije bi se pogledali,sada ni to..

BIVŠI-"zgodan,lijep,simpatičan,zanimljivo,ma neznam mislim da ga volim,ali on mene ne. Uvijek je on mene više volio,a sad mislim da bih trebala puno truda da me zavoli,a neznam kako..
o bodova. Neželim ga bodovat jer neznam trebam li krenit dalje,budem li se osvrćala na njegove bodove nikad nebih krenila dalje,a možda on je.."

E on je gotovo ,,..rekla sam mu da ga volim najviše...i spustila se nisko. Dotad me još i volio,sad imam osijećaj da mu uopće nije stalo. Ali negdje u dubini srca znam da mu je stalo ipak.
I zato nakon svega i dalje je bio govno. I još se družio s mojom prijateljicom a meni ni poruku više nebi poslao,kao to mu je ispod časti..on je sada veći. Ma previše se umislio.
Da još ga volim,nekako i ima dana kada budem tužna,kada mi dođe da mu posaljem poruku.ali ko je on da bude takvo govno prema meni i da mu to odobravam.Kaže on da nema više ničeg,neka ako nema,ok ,onda mu nebi smetalo da imam momka i nebi pitao. Neka ,nema veze..nije mu stalo,pa nije,nije važno..ipak je on mene tu više volio i znam da sere,a sere samo sebe..
TOMO-Nekidan mi je poslao poruku da idemo negdje..ali neznam..čak sam i pomislila,ali nema ništa od toga,nije mi zanimljiv toliko.a neda mi se..imam momka..
SEXY-odjeban totalno ,uh,ne želim ga ni spominjat više ,hvala Bogu na brodu je i nije mi jasno kako me uopće mogao i privlačit.Grozna sam..
ZABORAVLJENI-ma zaboravljen skroz,nevolim kad ljudi idu forsirat nešto ššto jednostavno neide..kad mi ne daje nikakve znakove da i on treba meni bit važan a to treba.

I zaključak. Ko jebe bivšeg,rekao je da me ne voli. E pa ako me ne voli i ako će se tako ponašat prema meni onda nek odjebe,neće se on tako ponašat i boli me briga ako mu nije stalo,nije,pa šta ću ja sad..

I neki novi svjetovi..ma nema niko posebno novi,jedan s faksa kojem sam pokazala da mu i nisam toliko važna i to je to. Moram malo više držat do sebe i to je sve..a za sad je tako..mozak na pašu,ili bi bar tako trebalo bit..sačuvaj srce okrutno,to je najbitnije!!!!


Šaljem veliki kisssssaaaacH

- 09:49 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 01.05.2007.

aha

mini mini suknjaaaaa,lepo ti stttoooooooji,nosi je staaaaaalno..

- 11:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #