subota, 27.01.2007.

Monopolistički idiotizam!?

"Dovedi novog MAXadsl korisnika".

T-KOMA
Kako se svijet i ostali pametan narod okreće boljim, bržim, jeftinijim stvarima prema svojim korisnicima, tako se naš dragi T-COM okreće protiv svojih korisnika.

Kako ste mogli pročitati u prethodnim IT vijestima, T-COM uvodi SUPER-SUPER akciju. Dovedi novog korisnika MAX ADSL-a (ako ga tako možemo nazvati) i ostvari jedno obračunsko razdoblje na FLAT tarifi od 0,50 kn.

Jednostavno, nemam riječi. Pa to je nešto izvanredno! Sve pohvale T-COM(u).



Kako tvrtka VM-MREŽE, koja se pojavila prije nove godine kao ozbiljan konkurent na DSL tržištu mislili smo konačno se i to ostvaruje. No, navedena tvrtka nije uspijela niti na koji način konkurirati našem T-COM(u). Zašto?, Hm...

Nakon nekog vremena počeli su jednostavno bez ikakvog upozorenja i razloga isključivati korisnike iz njihove mreže. Na pitanje zašto se to događa, odgovora nije bilo. Samo su privilegirani uspijeli ostavariti pristup internetu kod njih.

Nakon toga dolazi i do još besmislenije stvari, svi korisnici VM-MREŽE su "bačeni" iza proxy-a i kao takvima su svima dodjeljene iste IP adrese. Nakon toga su korisnici mogli od navedenog jeftinog FLATA-a ostvariti samo surfanje putem web-a. Budući da poznate web stranice kao rapidshare.com ne dozvoljava skidanje datoteka s jedne IP adrese istovremeno više downloada ili pri jednoj konekciji, njihov jeftini DSL se sveo samo na surfanje.



Naravno, ogorčeni tom spoznajom puno korisnika VM-MREŽE se vratilo na usluge T-COM(a).

Tada T-COM opet "preuzima" totalnu kontrolu nad DSL korisnicima. Sama spoznaja da navedena tvrtka ne može niti u kojem slučaju konkurirati, T-COM(u) daje krila.

Kako smo iz jako pouzdanih izvora najavili da će T-COM 01.01.2007 godine sniziti cijene paketa to se nije ostvarilo upravo iz razloga koji sam naveo.



Sada, oskoljeni T-COM, umjesto da na neki način ponudi pristupačniji internet svima (krajnje je vrijeme), svim korisnicima se "osvećuje" s akcijom pod nazivom "Dovedi novog MAXadsl korisnika".

Budući da se posljednih mjesec dana burno vodi rasprava o cijenama i paketima T-COM(a), osokoljeni T-COM je morao nešto izbaciti novo za sve postojeće korisnike.

Nažalost, radi se o nevjerojatno idiotskoj akciji!



Sama "akcija" pokazuje kako se T-COM ophodi prema svojim vjernim korisnicima, koji koriste njihove DSL usluge već duže vrijeme.



Vjerojatno ćete se zapitati što to ja bulaznim ovdje, jer akcija izgleda primamljivo?

Zar ne mislite da bi T-COM privukao više DSL korisnika samim sniženjem cijena (koje su abnormalne za naše uvjete življenja) ili promjenom paketa umjesto navedene idiotske akcije?



No na kraju svega, uprava T-COM(a) je u poziciji da radi što hoće i kako hoće.

Kako će T-COM opstati na tržištu kada se pojave prave konkurentske tvrtke s vlastitom infrastrukturom ostaje da vidimo. Osobno moje stajalište je da će propasti zbog svoje bahatosti i neprofesinalnog pristupa prema svojim korisnicima.



Dodao: Franjo Boras Datum: 26.01.2007


Kako kolega kaže,ma nemam rijeći T-komova krajnost iz krajnosti!!!

- 19:34 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga


PcTrikovi

WMD Web Hosting

Besplatne Online Igre

Windows Forum

RSS Novosti

FORUM

Jutarnji List Današnje izdanje Sportske Novosti Današnje izdanje Slobodna Dalmacija Današnje izdanje






   



Učenje od malih nogu zato smo tu da zajedno saznamo i naučimo sve šta nas zanima
Današnji svijet je nemoguće zamisliti bez računala. Računala se nalaze svuda oko nas i uvelike olakšavaju naš posao, a da bi se počeli s njima koristiti potrebno je poznavati neke osnovne stvari o njima.Ovdje čemo Vam pomoći pružiti sve šta dosada niste znali o skrivenim opcijama XP ,ali im nadolazečoj Visti!Naravno biti će tu još mnogo zanimljivih stvari!!!!
Plavi ekran samo za entuzijaste kao šta smo mi post by Alen(Saint)
I naravno ako želite pitajte ako možemo pomoći tu smo ako ne prosljediti čemo Vaš upit drugima!!!No neki od postova su posuđeni od drugih forumaša i kolega tako da svi možemo sami sebi pomoći!!!!


WMD Web Hosting

Free Guestbook
Knjiga gostiju

pctrikovi@hotmail.com
Pošalji mi Mail

ARHIVA


Eto mene