Trazim djevojku u njemackoj - Susretit će se u sredini

četvrtak , 20.12.2018.

TRAZIM== DEVOJKU ==ZA VEZU, DRUZENJE, BRAK=-=ITD....










Click here: Trazim djevojku u njemackoj






NEMAM IX ZA SAD,,,VISOK 1. ZNACI OVAKO TRAZIM DEVOJKU ZA VEZU BRAK DRUZENJE STA GOD JOJ PADNE NA PAMET,RADIM U NEMACKOJ KELN ZIVIM NISAM PREVERANT KAO NEKI IMATE DA PROVERITE ALI UJEDNO I TO TRAZIM OD SUPROTNE STRANE...



trazim djevojku u njemackoj

Badoo je savršeno mjesto za upoznavanje ljudi u Njemačkoj, kao i za razgovor, zabavu i izlaske! Možeš se čak i sunčati na jednoj od brojnih plaža duž Baltika, a za nešto aktivniji odmor prošetaj se mističnom i čarobnom Crnom šumom. Visoka sam 170 cm, a teška 65 kg. Bilo da si iz Bosne i Hercegovine ili samo u turističkoj posjeti, Badoo je najbolje mjesto za čavrljanje, flert, zabavu i izlaske.



trazim djevojku u njemackoj

TRAZIM== DEVOJKU ==ZA VEZU, DRUZENJE, BRAK=-=ITD.... - Ako se nađeš u Berlinu, pozovi nekoga na kafu i prošetajte jednom od brojnih umetničkih galerija.



trazim djevojku u njemackoj

Sajt EX Jugoslavija objavio je zanimljiv oglas jedne djevojke iz Hrvatske, ne navodeći detlajnije pojedinosti, niti puni identitet iste. Evo kako glasi oglas: - Ovdje je teško naći dobrog čovjeka. U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu. Ne kažem da su Nijemci loši ljudi, ali teško je naći pravog čovjeka, koji te ne bi zeznuo za nešto. Oni su takvi, gledaju samo na svoju korist. Često dolazim u Hrvatsku, barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Ali nikada nemam vremena toliko da malo izađem van negdje u grad da bih upoznala nekog muškarca, prosto se zabavim drugim stvarima i dođe vrijeme kada moram ići natrag. Voljela bih upoznati nekog tko je sa Balkana kao i ja želim se udati baš za takvog, netko tko će me voljeti i poštovati i na posljednju štiti. Netko s kime bih mogla stvoriti potomstvo i da živimo u ljubavi i slogi. Jedino je uvjet da se doselio kod mene u Njemačku, pošto tu imam svoje firme i radim, dobro mi ide i ne bih voljela to napustiti, jer ipak tu sam dugo. Ne tražim nekog posebnog ljepotana, bitno mi je da ima srce i dušu i da se zna ponašati kao pravi muškarac prema ženi. Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama, niti volim muškarce koji su skloni alkoholu, kockanju i varanju. Nijemci su takvi i zato mi se ne sviđaju, a sigurna sam da kod nas ima još takvih kakve tražim, samo treba naići u pravo vrijeme. Ja imam 28 godina i mislim da mi je vrijeme da se udam i da se skrasim sa osobom koju volim i ona mene. Nadam se dobrom rezultatu i da ću naći nekoga za sebe i da ću napokon uživati i biti sretna onako kako i treba.



trazim zenu
Često dolazim u Hrvatsku, barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. ZNACI OVAKO TRAZIM DEVOJKU ZA VEZU BRAK DRUZENJE STA GOD JOJ PADNE NA PAMET,RADIM U NEMACKOJ KELN ZIVIM NISAM PREVERANT KAO NEKI IMATE DA PROVERITE ALI UJEDNO I TO TRAZIM OD SUPROTNE STRANE... Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Dakle, mozda do skorog vidjenja! Evo kako glasi oglas: - Ovdje je teško naći dobrog čovjeka. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takodje je pozeljno da si BI, posto rado pustam da moj partner posmatra moju igru i eventualno ga i ukljucim u igru utroje.

[Karmicke veze u ljubavi|Torta|Novi amaterski pornici]






Oznake: dijaspora, klub, sajt, za, upoznavanje, Druženje, ljubav, čili, posao, u, dijaspori

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.