Zdravlje i lepota

29.10.2010., petak

Nadogradnja kose

Za vecinu žena ovo je skroz prirodno, medjutim velikom delu zenske populacije ipak je to samo san i želja, posedovati prelepu dugu kosu. Stoga, nadogradnja kose je u danasnje vreme izuzetno popularna, i sve više devojaka se odlucuje na nadogradnju, a najviše one devojke kojima je kosa ili kratka ili tanka, ili im se kosa veoma razredila.

I poznate muzicke dive koriste usluge nadogradnje a dosta cest izbor jeste tzv. mladalacka kosa, koju nose Jenifer Lopez kao i mnoge druge, za koju daju i po vise hiljada eur.

Retka, tj. proredjena kosa je nocna mora za vise od 10% žena. Procedura nadogradnje kose je cesto takav da se dodaje pramen po pramen kose koji se nadovezuje na vašu kosu. Ti pramenovi koji se povezuju takodje su od prirodne kose, cime postizemo da se razlika uopšte i ne uocava.

Nadogradjena kosa se može cak i sasvim normalno cešljati, prati, fenirati cak i farbati. Moguce je ukloniti u bilo kom trenutku a da usput ne unistite svoju kosu. Zato je danas nadogradnja kose veoma popularan izbor jer je dostupna svima, mada se ipak mora izdvojiti pozamašna kolicina novca, bar za ove nase uslove. Ali, svi mi dobro znamo, prelepa kosa, kao i atraktivan izgled generalno, povecava samopouzdanje ljudima, ponajvise ženama, pa ni vece sume u ovom slucaju nisu veliki problem.

Inace, nadogradnja kose i nije bas tako brz posao i cesto traje od dva do cetiri sata.

Standardni tipovi nadogradnje kose su: Nadogradnja kose klipsama, nadogradnja kose keratinom, nadogradnja kose cvorovanjem, nadogradnja kose mikroringovima

Iako je nadogradnja kose masovna pojava, u procesu izbora salona posvetite pažnju na kvalitet usluge kao i na preporuke, jer su moguce i negativne posledice pa i to morate imati na umu.
- 23:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Studeni 2010 (2)
Listopad 2010 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi