Piercing stražnjiceDosadili su vam obični pirsinzi, dosta vam je probušenih noseva, obrva i pupaka? Imamo odličan prijedlog za vas - probušite stražnjicu! Tako je, pirsing stražnjice više nije nešto neuobičajeno, ali je svakako neobično, stoga svakako možete računati na to da ćete se izdvajati iz mase pojedinaca probušenih na uobičajenijim mjestima. Stražnjica se može pirsati na više načina, stoga pročitajte sve prijedloge - od najjednostavnijih do najdrastičnijih i najbolnijih - prije nego što donesete odluku... No, oprez - neki sadržaja od fotografija i snimaka su eksplicitni i nisu za one slabijeg želudca!
Piercing stražnjice
"Butt crack piercing" iliti pirsing "raspukline" među guzovima jedan je od novijih trendova, a, ako se odlučite za ovu verziju, nitko više vašu pozadinu neće gledati na isti način. Moramo priznati, pirsing koji diskretno izviruje iz preuskih hlača može čak i u nekim slučajevima biti seksi, ali postoji opasnost da se pokaže i više od onoga što bismo željeli vidjeti. Pirsing je smješten nekoliko centimetara iznad stražnjice, na vrhu "raspukline", a da bi uspio, osoba koja se buši mora imati poseban tip kože. Stoga, s ovime valja biti oprezan, a vjerujemo da sjedenje, naslanjanje pa čak i oblačenje neće biti jednostavno, barem dok rana ne zaraste. Osim toga, i proces se čini bolnim, sudeći prema idućoj snimci.



Steve O piercingVjerujemo da obožavatelji Jackassa nikada neće zaboraviti scenu u kojoj Steve O odlazi na bušenje stražnjice. No, za razliku od "butt crack" pirsinga, Steve O je odlučio "spojiti" polovice stražnjice jednim komadom nakita! Ovakvu vrstu pirsinga preporučujemo samo hrabrima, jer je, kako je vidljivo iz snimke, proces poprilično bolan i neugodan, a vjerujemo da ni "život" s takvim pirsingom ne bi bio ugodan - odlazak na WC bio bi svakako otežan, a svaki nagli pokret mogao bi rezultirati kidanjem komadića stražnjice.





Pirsing u obliku korzeta nije više toliko neuobičajen, ali samo ako se nalazi na leđima. No, "korzet" na stražnjici svakako je nešto što se rijetko susreće, ali čini se kako ipak ima odvažnih pojedinaca koji su to poželjeli imati. Opet, čini se da je riječ o neugodnom procesu, a sjedenje bi, nakon ovakvog pirsinga, bilo gotovo nemoguće. No, tko voli, nek' izvoli!



Analni piercingZadnji, ali ne i najmanje važan, bolan i neobičan pirsing koji ćemo ovdje spomenuti je, pogodili ste, analni pirsing! Također, ovo je jedna od neuobičajenijih vrsta pirsinga, a oko njega je potrebno poprilično truda kako se ne bi inficirao. Ovdje se ne buši samo koža, nego i sluznica, a ponekad se ovakav pirsing raznim lancima povezuje s genitalnim pirsinzima. Neki od "vlasnika" ovakvih pirsinga tvrde kako im on pruža sjećaj ugode, ali mi ipak ne bismo ulazili "dublje" u ovu tematiku.

MiB
25.01.2009. u 18:48 • 3 KomentaraPrint#
CK EuphoriaCalvin Klein mirisi već niz godina drže korak s vremenom - prisjetimo se samo softiciranih mirisa poput CK Contradiction, Obsession ili Eternity Escape. Iako ovi mirisi glase kao jedni od boljih klasičnih parfema, Calvin Klein pokazao je interes za moderniju, mlađu generaciju koja je spremna riskirati s novim vremenom koje nas okružuje. Tako je nedavno iz linije Obssesion izišao novi miris, Secret Obssesion, koji je ipak zadržao elegantnu notu, ali težeći prema nečemu drugačijem nego inače. Kada je CK One izišao na tržište, predstavljao je sasvim novu generaciju, uniseks miris koji je pokušao zbližiti osjetila oba spola. Ove će godine Calvin Klein izbaciti pet novih mirisa - dva muška i tri ženska - iako su limitirana izdanja, nema razloga da im se ne obradujemo.
Ako volite CK Euphoriju, sigurno će vas zainteresirati novo limitirano izdanje Euphoria Spring Temptation, koje će, za razliku od klasične Euphorije, biti ipak lakša, svježija verzija parfema. Kompoziciju ovog mirisa čine sastojci poput cvjetova kruške, ljubičice, listova guave, ružičastog ljiljana, mošusa, ambera i bijele sandalovine. Euphoria Spring Temptation očekuje se na tržištu u ožujku.

CK EternityCK Eternity će ove godine približiti svoj miris malo mlađoj generaciji, tako da će izići CK Eternity Summer u muškoj i ženskoj verziji. CK Eternity Summer za žene je romantičan miris koji će u osvježiti vruće ljetne dane s naglaskom na ženstvenosti. Sastojci ovog mirisa su magnolija, cvijet kruške, ružičasta frezija, mošus i cedar. Sastojci poput koktela džin tonika, limuna, kamilice te bibera činit će muški Eternity Summer i zasigurno će pružiti pravo osvježenje.

CKIN2U HeatCKIN2U je izbacio limitirano ljetno izdanje za muškarce i žene imenom CKI2U Heat. Riječ je o egzotičnom mirisu s voćno-cvjetnim notama koji će probuditi senzualnost u ljetnim danima.



NN
21.01.2009. u 15:17 • 1 KomentaraPrint#
JLoAko još uvijek ne možete pronaći svoj miris i umorni ste od traženja, ekipa Sam' što nije odlučila vam je predstaviti nove mirise od kojih su neki već stigli u parfumerije, a neki tek trebaju zamirisati u naše krajeve. Znamo da ima mnogo onih koji su pronašli jedan miris i ne mjenjaju ga ni za koju cijenu, ali ekipa Sam' što nije zagovara promjene, pa čak i kad su mirisi u pitanju. Ipak, ako ste samo znatiželjni i želite saznati što se to novo nudi na tržištu, svakako pročitajte idući tekst...
Novi miris Jennifer Lopez Sunkissed Glow već je stigao i u naše parfumerije, tako da ga možete isprobati uživo. Miris je voćno-cvjetni, a sadrži cvjetove naranče, bijeli lokvanj s notama mošusa i kašmira što sve zajedno ovaj miris čini senzualno-zavodljivim te osvježavajućim, posebno u ljetnim danima. Iako je miris odličan, ipak je malo presvjež za ovo doba godine, ali ga svakako probajte.

Adventure AmazonMuški miris Davidoff Adventure ove godine slavi prvu godišnjicu ovog mirisa, pa su iz toga razloga odlučili na tržište izbaciti novo limitirano izdanje pod imenom Adventure Amazon. Ovaj je miris poboljšan novim egzotičnim sastojcima, primjerice, listovima Mate (biljke iz Južne Amerike), te listovima palme. Novi će miris biti dostupan u veljači, a nadamo se da će potvrditi status već odličnog mirisa Advenure.


OmniaSve koji vole mirise Bvlgari Omnia Crystalline i Amethyste zasigurno će razveseliti što stiže nova Omnia Green Jade. Ovaj je miris namijenjen za mlađu, moderniju generacijiu, i ako ovaj miris bude jednako dobar kao i ostale Omnije, ne sumnjamo da će pronaći širu publiku od samo mlađe populacije. Miris sadrži zelenu mandarinu, jasmin, pistacije, mošus i cvjetove kruške.

BeatNapokon će ženski Burberry The Beat i dobiti mušku verziju mirisa. Novi Burberry The Beat Man inspiriran je glazbom i urbanim stilom koji će izraziti vlastiti identitet. Ovaj je miris drvenasto-svježi, a zasigurno će pronaći svoju publiku.

Novi je miris Hugo Boss Element najavljen za veljaču, a zaštitno lice ovog mirisa je Jonathan Rhys Meyers, koji je već dobro poznat i u reklami za Bossov miris XY. Ovaj miris je drvenast s notama korijadara i đumbira.



SoftJill Sander Style izbacit će novi miris u veljači imenom Style Soft, koji će biti nježnija verzija starog mirisa Style. Nova verzija Style sadrži freziju, mandarinu, bijeli mošus, magnoliju, ljubičicu. Iako je stari Style parfemska voda, novi će miris biti toaletna voda.





FloraU travnju se očekuje novi miris Guccija pof imenom Flora by Gucci. On je namijenjen mlađoj generaciji, za razliku od prvog Gucci by Gucci koji je bio namjenjen starijoj generaciji. Miris je cvjetni te sadrži citrus, sandalovinu, ružu i cvijet božur.






GivenchyGivenchy je također najavio novi ženski miris Givenchy Be koji je namijenjen za sve moderne i urbane žene koje prate današnje trendove. Kompozicija ovog mirisa sadrži višnju, mošus, jasmin i amber.
Što se tiče jeftinijih verzija mirisa, noviteti su mirisi S-Olivera Man Casual i S-Oliver Womena, a u obje verzije mirisa prevladavaju voćne note.

NN
13.01.2009. u 12:17 • 3 KomentaraPrint#
ELF KozmetikaZbog čega žene troše gomilu novca na kozmetiku, oduvijek će biti misterija, posebice za muškarce. Jadnim je rastrošnim ženskim bićima stoga u pomoć došao baš jedan muškarac, Scott Vincent Borba, poznat po "čudotvornoj" Borba vodi protiv bora, koji je sa suradnikom Joeyom Shamahom stvorio kozmetiku koja se prodaje po po pirlično niskim cijenama. Kad kažemo "niskim cijenama" mislimo na "sve po deset kuna" niskim cijenama, ali kozmetika koju spominjemo ipak je kvalitetnija od one koja se može naći u raznim "Deseticama". Riječ je o ELF (Eye Lips Face) kozmetici koja se može pribaviti i u našoj maloj domovini, ali samo putem interneta. Pa, eto, drage dame, ako i vi morate stezati remen što se tiče kupovine kozmetike, ELF se čini kao dobro rješenje.
Scott Vincent BorbaKako je Borba jednom prilikom izjavio, ideja mu je došla kada je primijetio kako u "Sve po 99 centa" trgovinama, što i bio ekvivalent našim "Deseticama", kupuju dame koje sudeći prema automobilima u kojima su se dovezle i odjeći kojoj nose, imaju i previše novca, ali ipak razgledavaju i trpaju u košarice hrpe lakova za nokte, ruževa i sjenila po niskim cijenama. Borba je pomislio kako bi se na tome moglo dobro zaraditi, pod uvjetom da je kozmetika kvalitetna, ali i dalje jeftina, a svoju je viziju podijelio sa Shamahom na jednoj zabavi 2002. godine. Samo tri dana kasnije partneri su počeli sastavljati poslovni plan, a u pokretanju posla pomoglo im je što su naišli na tvornice kozmetike koje dijele njihovu viziju. Međutim, Borba i Shamah imali su mnogo muke dok nisu uvjerili skeptike da nešto što košta samo jedan dolar može biti kvalitetno, ali očito je da su uspjeli jer su 2005. prodali kozmetike u vrijednosti od 5 milijuna dolara, a prodaja samo raste. Naravno, pomogla im je i medijska pozornost, a kozmetika se više puta spominjala u raznim modnim časopisima, od kojih su neki čak i uspoređivali skuplje proizvode s ELF kozmetikom i nailazili na male ili gotovo nikakve razlike.

ELF Kozmetika
Međutim, budimo realni - od kozmetike koja košta jedan dolar ne mogu se očekivati čuda. Velika je zamjerka potrošača na nešto lošiju kvalitetu pakiranja, koja su i nešto manja od ostalih proizvoda na tržištu, ali većina proizvoda zapravo uopće nije loša! To se posebice odnosi na mineralnu kozmetiku, koja je u posljednje vrijeme veliki hit na kozmetičkom tržištu. Riječ je o proizvodima koji se baziraju na hipoalergenskom puderu koji prirodno njeguje kožu, a ne sadrži dodatke koji je iritiraju, poput mirisa, talka, alkohola, bojila ili konzervansa, a ELF mineralna kozmetika može parirati i skupljim proizvodima drugih kuća te joj je dodatni plus što njie testirana na životinjama. Međutim, pigmentacija je nešto slabija, pa ćete teško s, primjerice, rumenilima moći napraviti efekt klaunovsih obraza, ali ćete postići nježnu, prirodnu boju.

ELF KozmetikaTakođer, iskustva su razna - nekima se ne sviđaju korektori koje ELF nudi, hvale se maskare, sjenila su prosječna, kistovi također... Sve u svemu, ako se nešto i kupi, a iskustvo ne bude baš pozitivno, neće se izgubiti mnogo novca. Međutim, postoji jedna kvaka - u našoj se maloj državici kozmetika može naručiti samo preko britanske ELF internetske stanice, a tada proizvodi koji u Americi koštaju jedan dolar poskupe na jednu i pol funtu, što trenutno iznosi oko 12 kuna, ali ni tada cifra nije prevelika.

MiB
09.01.2009. u 15:32 • 4 KomentaraPrint#
Ruski sladoledPremda je grijanje Europe trenutno u rukama Rusije, to ne znači da ni samim Rusima nije hladno! U zemlji u kojoj temperature odlaze debelo ispod ništice, a u najhladnjim ih danima obični termometri ne mogu ni izmjeriti, i hladne stvari mogu služiti za grijanje. Tako je nekolicina Rusa shvatila da sladoled u zimskim danima može i zagrijati, posebice ako se u njemu nalazi nešto alkohola. Točnije, poprilična količina alkohola.
Zimski ruski sladoled dolazi u tri okusa - scotcha, konjaka i vodke, a na vama je da izaberete koji vam najviše odgovara. Proces je vrlo jednostavan, u kalupe se izlije željeno piće, u sredinu se gurne štapić za uši (!). Sve se ostavi u ledenom snijegu i sladoled je ubrzo gotov. Uzdravlje!

Ruski sladoled

Ruski sladoled

Ruski sladoled

Ruski sladoled

Ruski sladoled

Slike preuzete s: evg794.livejournal.com


MiB
07.01.2009. u 19:40 • 2 KomentaraPrint#
grijaći ulošci za cipeleU ova hladna vremena kada smo se svi zavukli u svoje jazbine i nitko ni ne pomišlja na neke zimske radosti (ipak je prehladno da bi se razmišljalo o tako nečemu), malo je stvari koje bi vas mogle istjerati van. Pomisao na promrzle prste, jednostavno nije dovoljno privlačna da vas natjera da prošetate i udahnete svježeg zraka, pa ste vjerojatno spremni napustiti svoj brlog samo ako baš stvarno morate. No da ne biste bili osuđeni na zimski san, pronašli smo za vas jedan od korisnijih proizvoda, baš kao stvoren za trenutne uvjete, grijaće uloške za cipele.
grijaći ulošci za cipeleVjerojatno su vas mame i bake oduvijek upozoravale na to da ne trebate hodati bosi, da trebate nositi papuče, da ako nahladite noge, ne gine vam gripa, pa ako ste ikada sumnjali u te korisne savjete, vrijeme je da prestanete i pobrinete se da vam noge u svakom trenutku budu na toplom. Baš za te potrebe stiže proizvod iz tvrtke Hammacher Schlemmer koji se neće brinuti za to da nešto na vama izgleda dobro, već da vam pruži onaj divni osjećaj topline u hladnim danima. Ulošci za cipele koje vam nude su na prvi pogled kao i svaki drugi zamjenjivi ortopedski ulošci koje možete kupiti po raznim trgovinama, ali ovima nije zadatak da vam stopala drže u pravilnom položaju, već da ih spase od smrzavanja.

Sami ulošci su sastavljeni od 6 slojeva raznoraznih materijala unutar kojih se skrivaju grijači i lithium-ion punjiva baterija. Svi ti slojevi su očito potrebni kako bi vam osim topline pružili i udobnost, jer osjećaj baterije u cipeli vjerojatno ne bi bio ni malo ugodan.

Jačina grijača je takva da može cijelo vrijeme održavati temperaturu vaših stopala na približno 37 stupnjeva, a baterija ih tako može gurati punih 8 sati. Naravno, uz uloške dolazi i AC punjač, kako biste nakon svojih zimskih avantura mogli obnoviti zalihu struje u cipelama i pripremiti ih za nove pohode po snijegom zametenim stazama.
Cijena od 100 dolara je sve samo ne pristupačna, ali na vama je da procijenite koliko su vam u ovim hladnim danima vrijedne tople noge. Odabir modela i veličine za narudžbu možete obaviti ovdje

GG
06.01.2009. u 12:40 • 4 KomentaraPrint#
Rockabilly djevojkeKome nisu drage pinup djevojke koje su vladale prvom polovicom prošloga stoljeća, posebice pedesetim godinama? Ti svojevrsni seks-simboli golicaju maštu desetljećima, djevojke im se dive, dečki ih žele, stoga nije ni čudno da desetljećima kasnije doživljavaju svojevrsnu reinkarnaciju. Današnja pin up djevojka, točnije, rockabilly djevojka, zadržava karakterističnu frizuru, način šminkanja, odjeću - ali tu su i "old school" tetovaže, rock'n'roll i seksipil. U moderno je vrijeme svakako najpoznatija pin up djevojka starleta Dita von Teese, bivša supruga Marylina Mansona, ali i ostale djevojke, iako su manje poznate, nisu ništa manje seksi - Jami Deadly, Bernie Dexter, Loulou von Brochwitz... No, mi ćemo se zadržati na rockabilly djevojkama - one crpe inspiraciju iz originalnih pin up modela, poput nedavno preminule Betty Page, ali u nešto žešćem izdanju. Pogledajmo što sve definira današnje rockabilly djevojke...
Odjeća, obuća i dodatciRockabilly modaRockabilly odjeća za djevojke zadržala je glavne elemente koje su nosile pin up djevojke u pedesetima, pogotovo one koje su bile pomalo zločeste. One su bile glamoruzne, ženstvene i prekrasne i nisu se stidjele toga. Gotovo sve što podsjeća na pedesete može proći - suknje visokog struka, haljine A-kroja koje sežu do koljena, suknje krojene u puni krug, naglašen struk, bluze s puf rukavima, kardigani, krinoline, samostojeće čarape s natom... Međutim, dogodile su se i neke modifikacije, pa su tako popularni i životinjski uzorci na odjeći, posebice leopard, mrežaste čarape, uske traperice, kapri hlače, majice s motivima rockabilly tetovaža, šareni uzorci, točkice, seksi donje rublje, pa čak i poprilično kratke hlačice.

Rockabilly moda
Od obuće se nose cipele s remenčićem (Mary Jane), espadrile, platforme, "peeptoe" cipele, sandale, pa čak i starke u opuštenijim varijantama. Obavezni su i modni dodatci, poput bisera, broševa, mašnica, češljeva za kosu, ruža, narukvica, "mačjih" naočala, znački, a posebno su popularni dodatci s lubanjama ili višnjama. Rockabillice odjeću nabavljaju iz više izvora - često se u običnim buticima može pronaći nešto što se uklapa u njihov stil, jer su pedesete godine vječna inspiracija modnim dizajnerima. Postoje i specijalizirani dućani s pin up i rockabilly odjećom, a najčešće se takva odjeća, cipele i dodatci prodaju putem interneta - popularbe rockabilly modne marke su Stop Staring!, Mode Merr, Steady Clothing, Rock Steady by Steady Clothing, Lucky 13, Liquorbrand Clothing, Paper Doll Productions, E.C. Star Clothing i mnoge druge. Postoji i mnoštvo manjih trgovina koje djeluju, primjerice, putem ebaya, a upravo je ta stranica najčešći izvor rockabilly odjeće - ponekad se može naći i koji odjevni komad koji zaista datira iz pedesetih godina, ali obično mu je cijena poprilično visoka. Za one koji si to ne mogu priuštiti, ostane da zavire u, primjerice, bakin ormar, odu na buvljak ili da nauče šivati.

Kosa - kovrče, ukrasi i maramePoprilično su popularne kratke šiške u stilu Betty Page, ali nisu nužne - duge se šiške uvijek mogu "zarolati". Kosa je često nakovrčana, popularne su marame vezane na tjemenu, a u oblikovanju frizure nužne su kopče, češljići, šnalice, cvjetovi, mašne i ostali ukrasi. Boja kose je manje bitna - rockabilly djevojke mogu biti crnke, plavuše, riđokose, brinete, a često na glavi nose i neuobičajene, kričave nijanse - roze, modre... Na internetu se može pronaći mnoštvo tutorijala za rockabilly frizure, stoga pogledajte neke od njih.





Šminka - crni tuš i crveni ružGlavna su obilježja rockabilly šminke, kao što stoji u naslovu, crni tuš za oči i crveni ruž za usne. Obično je kapak ispunjen neutralnim sjenilom, bež, rozim ili bijelim, a pregib kapka naglašen je tamnijom bojom, primjerice, smeđom. Nužan je crni tuš, a često se stavljaju i lažne trepavice. Boja kože je uglavnom svjetlija, rumenilo bi trebalo biti u nijansama ružičaste ili boje breskve, a usne, naravno, crvene. Obrve su naglašene, ponekad poprilično tanke. Međutim, javljaju se i razne varijacije na temu, koje uključuju više boje, šljokice i druge izmjene, a, kao i za frizure, na internetu postoji brdo tutorijala.





Tetovaže - staromodne i šareneRockabilly tetovažeMnoge moderne rockabilly djevojke imaju tetovaže, iako mnoge preferiraju "čistu" kožu. Međutim, one koje se odluče na tetoviranje, obično se trude da crteži imaju onaj staromodan štih, poput tetovaža kakve su imali mornari prije nekoliko desetljeća - tetovaže su u boji, a često se tetoviraju lastavice (simbol da će se mornar vratiti kući), višnje, srca, vatra, lubanje, zvijezde, ruže, pin up djevojke, kocke, staromodni automobili, glazbeni simboli... Ponekad su to tek detalji, ali mnoge djevojke tetoviraju i poprilično velike površine tijela - leđa, ramena, a neke imaju i tetovaže u obliku "rukava".


A što je s dečkima?RockabillyI rockabilly moda za muškarce nije se mnogo mijenjala od pedesetih godina, samo joj je dodan nešto žešći štih. Nose se majice u obliku potkošulja, obične majice kratkih rukava, traperice ili crne hlače, košulje, poput onih kakve nose kuglači, kaubojske ili havajske košulje, kožne jakne i detalji od kože, zakovice... Frizura je karakteristična - zalizana unatrag, najčešće briljantinom, u obliku "patkinog repa", a česti su i zalisci. Od cipela se najčešće nose tzv. creeperice. Motivi na odjeći jednaki su kao kod ženske odjeće, a tetovaže su iznimno česte.



Rockabilly glazbaRockabilly glazbaRockabilly stil uvelike je povezan s rockabilly glazbom, žanrom koji se najčešće opisuje kao kombinacija rocka i hillbillyja, odnosno, country glazbe. Najveći je predstavnik rockabillyja iz pedesetih, dakako, Elvis Presley, koji je i jedan od začetnika ovoga žanra, a uz njega stoje i Carl Perkins, Jerry Lee Lewis te Johnny Cash. Dakle, rockabilly glazba nastala je u prije pet desetljeća godinama, osvojila je svijet svojom jednostavnošću, glasnoćom, brzinom i emocionalnom direktnošću, a u sedamdesetima i osamdesetima doživjela je ponovni procvat. Postoje i neke varijacije rockabillyja, poput psychobillyja i gothbillyja, na koje su utjecali punk, indie, metal, new wave, goth i surf rock. Međutim, rockabilly je zadržao svoj originalni zvuk, što se može čuti u pjesmama bendova poput Stray Catsa, The Brian Setzer Orchestra, The Reverend Horton Heata i mnogih drugih. Međutim, imamo i mi svog konja za trku - hrvatski rockabilly bend The Mad Men poprilično je poznat na svjetskoj rockabilly sceni, a prošle je godine Aquarius izdao kompilaciju pod nazivom Crockabilly, presjek hrvatske rockabilly scene u posljednjih dvadesetak godina, s pjesmama The Mad Mena, Fantoma, Greaseballsa, Mississippi Queena i još nekih bendova.



Betty PageZa kraj još ostane da se sjetimo nedavno preminule legendarne pin up djevojke, Betty Page, koja je još uvijek jedna od glavnih inspiracija današnjim pin up i rockabilly djevojkama. Manje je bila poznata kao glumica, a više kao model te se često slikala za Playboy. Njene golišave i seksualno eksplicitne fotografije bile su prava revolucija, ali i šok za tadašnje vrijeme. Page se povukla iz tog posla još u pedesetima, ali je u osamdesetima, s ponovnim procvatom rockabilly scene i njen lik postao ponovno obožavan. Pogledajte snimku Betty u kojoj je jasno zašto i danas njene fotografije i snimke fasciniraju ljude, bez obzira na spol...


MiB
04.01.2009. u 00:01 • 10 KomentaraPrint#