ponedjeljak, 25.02.2008.

Get here, and well do the rest

Ride the snake, ride the snake
To the lake, the ancient lake, baby
The snake is long, seven miles
Ride the snake...hes old, and his skin is cold

Napokon je došao na red 705-i post. Evo jučer smo ja i DIšipulo sa Mirovičem se vozikali motorom oko grada pa odlučili poc s curama do miraža, ubit žeđ, Josipa, Marija, i Petra, trebala je iči i Anja ali eo dobila je varicele pa je doma...Ugl. popila se piva, zabacilo pikada, naravno nameni je ovisilo dal čemo pobjediti ove likove ili čemo se osramotit pred curama, naravno da smo ih spizdili totalno, uglavnom ostatak vas sigurno nezanima ;))) Then, oko ponoča i kvarat svratio sam do Anje, uspio ju izvuč vanka (ili uvuč joj se u krevet) tak smo 1 sat ubijali zajebancijom i u 1 i kvarat u krpe! You're just too good to be true. Pa evo pozdrav curama, Anji (brzo ozdravi) Svima koji mi komentiraju, Ankici posebno, Mr. Di(ši), Mirović, L.o!K,y, Dupla, Alma, i tako dalje...

Image Hosted by ImageShack.us

Žc tim: Štaka, Daša, Savin, Rudi!

- 00:10 - Komentari (27) - Isprintaj - #

subota, 23.02.2008.

Why dont you and I...

Everytime I try to talk to you
I get tongue-tied
Turns out everything I say to you
Comes out wrong and never comes out right

baš rofl why ha?... eeee.. da, da.. ajmo na (manje)bitno, sinoć je bilo 'super' vanka, stvarno prilika na sve strane, no ekipa je bila totalna nabrijana na tučnjavu... Šteta što nisam pošo sa Štakom i Čičo, reko mi je Mr. Di(ši) da su to bile izvale i scene vrijedne milijun kuna! No never mind, glavno da smo u ponoča ipo izjeli govno ispred Rustika umjesto hamburgera.. dead Pozdrav, Diši, Štale, Hrca, Hercegovac, Tonix, Toni, Prce, Tepa, Mirko 1,2, Fejs, Loky, Marijana, Jadre, Alma, Dora, Mimy, Karla, Rebeka, njena frendica, Vlado, Hakle, Nives, Anja i Marina!

Image Hosted by ImageShack.us

- 15:47 - Komentari (14) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.02.2008.

............ a one track mind

Your lights are on, but youre not home
Your mind is not your own
Your heart sweats, your body shakes
Another kiss is what it takes

Da da... to ti je kad je puna glava c..cccc ;) fjaka me hvata nešto ovaj mjesec, nešto škola zapinje pa mi nije gušt pisat.. Uglavnom sve je standardno, Romana je i dalje sa Juniorom, Daki idalje pijanči po gracu, Čičo se napokon pojavio na MSN - zato je Kosovo i dobilo neovisnost, ja se krpim za dasku, Dšipulo je napokon počeo učit, ali za polagat ispite za motor, Mirovic dobio vozačku, Anđela idalje diže medalje ko ništa, tako da sutra jedino ona ide na natjecanje u Samoboru za kvalifikacije u reprezentaciju, tako da..nijesam od bilo koga dobiva degenek svih ovih dana znoječi se na tatamiju sa Anđelom (malo sam je pušto)... Sretan rođendan Keyt i Karli!
Pozdrav svima!

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:25 - Komentari (7) - Isprintaj - #

subota, 16.02.2008.

Trese, lupa, udara

Kako trese, lupa, udara
trese, lupa, udara
kako trese, lupa, udara
odnos snaga deset-dva
tako samo mogu ja

Evo napokon i taj 701 post. Taman juče bijah vanka sa rastom, Špaxom, i Karonkom.
Rasta častio dvije runde sve.. neka mu se konobarica nabacivala al ništa on ni 5% neke cure skoro dovuko do stola ali opet ništa za prijatelje, pa je nakraju zvo neku tamo iz Tuzle sa mog mobitela i bario pola sata dok je moj đep patio.... s jedne strane se osjecas da nisi platio dvije runde a s druge imaš filing da si platio to + svima burek iz rusice... Jebi ga ;)
Ugl. ako ima ko da ima na dvdu film ''Kako je propao rokenrol'' neka bude lud i nek ga sprzi ;)

Kako je propao rokenrol

- 21:10 - Komentari (25) - Isprintaj - #

srijeda, 13.02.2008.

Imaš dobru mamu :P

Budi noćas mirno more ona bit će tu,
po kucanju moga bila prepoznati ćeš nju.
Srce moje kucaj tiše, zastani na tren,
da je slušam kako diše,
da je slušam kako diše,
da je slušam kada budem njen.

Buduči da su dani za odricat se nečega, pa sam se ja odlučio odreči nekih stvari, ali prvo sam to odlučio testirat i ustanovio da imam vremena na bacanje! Tako danas sam ostao spavat, nijesam bija u školi, mada mi je popodne, beze lomio srca u miraža, pošo na trening eto radi linije, i sad u krevet.... Šteta šta nije ljeto, baš mi dođe ovako kad je sunce da se bučnem u more... a mislim nije bed al grezo mi je sam.. eto ljudi, pa ako želite živjeti ka normalni ljudi, jedite mesa... kakav vegeterijanac...to su priče za malu djecu ;)
pomalo ljudi!

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 08.02.2008.

Previše suza bilo je u mome pivu

Moja kuca na kraj ulice
skupljale se samo bitange
pivo, tucnjava i nogomet
dolje stari, dolje novi svijet

Napokon evo i 700 post ;) malo pomalo i dolazimo do 1000, sto je kao plan za zatvoriti blog! :D Ma šalim se ja.. ovo je blog bez granica :P svakako, u subotu sam pozvan na 4 rođendana, sva 4 na istome mjestu, a peh je u tome što mi je u nedelju natjecanje pa moram SKIDATI JEDNO KILO da bi išao do 60 kg, tako da sutra postim tako da ništa u usta nestavljam, a u subotu da imam taman za pojest nesto siče i ubit koju pivu od 0.5... a ta češ ;) evo da vas netlačim više ostatak teksta pjesme od prljavog kazališta - previse suza bilo je......

si uvijek bila tako fina
i lagao sam da si balerina
ja tobom hvalio sam se pred svima
sve dok nije dosao taj dan

Previse suza bilo je u mome pivu
na nasem rastanku
volio, volio sam te
kao Hitler Evu Braun, kao Tito Jovanku

- 00:27 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 05.02.2008.

Ora je pravi način da

Budi ponos našeg sela
Budi ružna, budi debela
Nek' ti bude ljubav sva
Budi gadna, budi zla

Ovo jedna od liričnih pjesmica posvečenih mojoj maloj Dori iz razreda! Eeee.... nema se, nema! Pola francuza crnog me dođe 3.50 kn...dobro kolko vidim salama je uvjek ista, ili sam ja nemoguč! Aje.. uvjek se nađe neki sitniš ispod ormara. Eto tako večeras išao do kafića Roxy, di sam sam naletio na neko 'slavlje' i namaškarane u neke ''kosate''. Tu se jedan od njih počeo derat kad sam ulazio.. ''aaaa..ovaj je pravi'' i počeli me hvatat za kosu da vide jeli prava! Pozdrav, Almi, Niki, MIhovicu, Dorici mojoj, Loky, Mimy, Andriji, Periču, Beniču, Tonixu, ma svima!

Image Hosted by ImageShack.us

- 22:54 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.02.2008.

Ko bi reko čuda nam se dese

Glavobolja od vina a nigde aspirina
sinoc bila sam sa tobom pijana
na podu posteljina u sobi punoj dima
slika poznata to je prevara

Evo ljudi, ova je jedna od pjesmi koju sam zapamtio u Karoce sinoć... predobro je bilo, došo sam doma oko 5 h.... Išli smo ja Anđela, Ivana , Bernarda, Kristić.. ušli unutra, a picki kolko oces stvarno ih ima ko salate meni glava ko suncokret neznam gdje da gledam. I sjednemo tu, pricamo, piči kolonija, pickice gucaju đin i samo smješkaju.. i tu ja vidim jednu, nečete da mi vjerujete kako izgleda, ja onako počeo da se namještam a ona nikako da me pogleda! A ne da ima tjelo, ma stvarno da se useres, ima malo duzu kosu, plavusa, usta dupe, sise... I onako se našminkala mačka si obukla nešto na tačksto, stomak kao bombonica brate stvarno ljepotica ja je onako gledam, ma reko mogla bi mi stati.... i krenem u sex...Dole je bio Sentić ludi, koji je naravno sa Anđelom ostao 3 na državnome iz juda u seniorima...ma taj samo što nije zapalio Karocu od sreče. Dole su bile Alma i ekipa. Mislim da sam i Štaku vidio za šankom s nekom, neko mi je platio dvije runde, hmm..neznam nesječam se ničega više... Evo bili smo na nekome natjecanju iz juda.. na koncertu Kristića - tribute to Djogani & Mile, Seka, itd.. i evo sad dolazimo k sebi! I evo savjet na kraju : nemojte pravit od ruke pičku, a od kurca budalu! Pusek!

- 17:54 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>