zemljanine...dobro mi došao

utorak, 27.06.2006.

Da li smo sami u svemiru?

Naravno da ne. Nismo sami čak niti na Zemlji. Pa čak i ako pretpostavimo da je konačan 3D svemir sve što postoji, kalkulacije nam pokazuju kolika je mogućnost da inteligentni život postoji tamo negdje u ovoj galaksiji i da je na Zemlji viđeno prisustvo vanzemaljaca. Svatko sa normalnim smislom i osjećajem za tu mogućnost, bilo tko s otvorenim načinom razmišljanja - će istražiti tu mogućnost i svatko sa "otvorenim očima" će potvrditi da vanzemaljci postoje, da su bili aktivni u našoj "prošlosti" i da su aktivni i do dana današnjeg.

Skeptici nastoje biti ignorantni i odbijaju istražiti sve dokaze, zatvarajući svoje oči i tvrdeći da ne vide nikakav dokaz o postojanju vanzemaljaca. ( Moje pitanje: pa da li će i vidjeti zatvorenih očiju??? ) Zapravo, ignoriranje nije nikakav dokaz da ne postoji suprotno. To bi mogli bi reći na drugi način: "Samo zato jer vam je glava u guzici, ne znači da sunce ne sije!"

Dokazi su posvuda - pogledajmo mitologije i religiozne priče širom svijeta, koje opisuju posjete vanzemaljaca kao naprednih bića u drevno doba, drevne građevine i artifakte koji indiciraju na korištenje napredne, superiornije tehnologije kod izgradnje, preko stogodnišnjih svjedočenja o viđenjima NLO-a, stotine fizičkih dokaza o njihovom "slijetanju" na Zemlju, vladinim dokumentima i objavljivanjima o njima, i na tisuće otmica koje uključuju mnogo svjedoka, memorija i sjećanja otetih iz njihovog hipnotiziranja i onih koje nisu ni morali hipnotizirati da se sjete svega što im se dogodilo, a i medicinskih i fizičkih dokaza na tijelima otetih.

27.06.2006. u 09:28 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



  lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

dobro došao dragi zemljanine!!!

ove sa ovog dole popisa ću prve posjetiti..grr..

ana-nirvana
ake
dubravka
frendice21
" Green F@iry "
...kika...
kkikka
*Mihaela*
¤nina¤
sbg
sks
suza u oku