M17

ponedjeljak, 14.03.2011.

Karpatsko Umiljenje

Koji je kurac to Proleter? Makadam srčanih sranja gdje se tope ličnosti? Svaki od tih malih gadova je Slavoj Žižek - fraktura ničega.

Građanska svijest je dijalektički monstrum kojeg će kad tad uništiti sam dijalektički proces i zapeti u pustinji. Gledam protestante kako idu preko moje ulice, rok huligani - huligani građanstva, i neznam što raditi. Htio bih na njih baciti bombu, odsječi im uši i kurčeve. Svaki je pojedinac u toj tekućoj juhi demokratskog instinkta meni poznat. Pio sam s njima u parkićima i bircevima. Oni su većinom olupine s virom svijesti među očima kao nekim SF plot-pointom. Hindukuš trećerazrednog sentimenta. Politološka gimnazijska bagra tzv. Ljubavi. Rok matematičari, sociolozi-gnomovi, estetska krama jednog vijeka kojemu je prošao rok.

Radi se o krvi: ima je previše. Njihova tijela su klokotajuće jaruge tog vina koje negdje želi izbiti - bilogdje. Ono teži i nastoji preliti gradske ulice, označiti ih samovoljno, Jurjevački, Jur-danski, hiperfalički ili vaginalno.

Koji jeftini biznis.

Dabog da propao s njima, ali prije toga se želim osloboditi ove boli u zatiljku. Glavno da interaktivnost djeli svoju crnu pravdu kao nad-kurva gluposti.

- 22:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #