Zakon Privlačnosti HR

ponedjeljak, 06.05.2019.

Što je zakon privlačnosti i kako on djeluje

Jednostavno rečeno, Zakon privlačnosti je sposobnost privlačenja u naše živote bez obzira na to na što se fokusiramo. Vjeruje se da smo, bez obzira na dob, nacionalnost ili vjerska uvjerenja, svi podložni zakonima koji upravljaju svemirom, uključujući i zakon privlačnosti. Zakon privlačnosti koristi moć uma da prevede sve što je u našim mislima i materijalizira ih u stvarnost. U osnovi, sve misli se konačno pretvaraju u stvari. Ako se usredotočite na negativnu propast i sumornost, ostat ćete pod tim oblakom. Ako se usredotočite na pozitivne misli i imate ciljeve koje želite postići, naći ćete način da ih ostvarite masivnim djelovanjem.

Zato je svemir tako beskrajno lijepo mjesto. Zakon privlačnosti nalaže da je sve što se može zamisliti i držati u mislima ostvarivo ako poduzmete akciju na planu da stignete do mjesta na kojem želite biti.

Anđeoski brojevi

Zakon privlačnosti jedan je od najvećih životnih tajni. Vrlo malo ljudi su potpuno svjesni koliko je utjecaj zakona atrakcija je na njihov dan u dan život. Bilo da to činimo svjesno ili nesvjesno, svake sekunde našeg postojanja, mi djelujemo kao ljudski magneti koji šalju svoje misli i emocije i privlače više od onoga što smo ugasili.

Nažalost, mnogi od nas su još uvijek slijepi za potencijal koji je duboko unutar nas. Zbog toga je previše lako ostaviti svoje misli i emocije neprovjerenim. To šalje pogrešne misli i privlači više neželjenih emocija i događaja u vaš život.

Nakon što je rekao ovo, otkrivajući da je Zakon privlačnosti na djelu u vašem životu treba biti veliki razlog za slavlje! Nakon što ste shvatili moć privlačnosti, to više nije tajna. Osim toga, naučili ste kako ih učinkovito primijeniti na svoj svakodnevni život, a vaša je budućnost vaša.

- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #