Zajebanti DD DB

10.10.2006., utorak

PSIC UBOJICA

Isto dok smo bili klinje, vozili smo se na jednoj zelenoj ponici. Jednog dana odlucili smo se po velikoj nizbrdici svi zajedno odjednom spustit. No mi smo krenuli i spustali se kad je odjednom jedan mali cupavi pas poceo trcati i lajati za nama. Mi smo se tolko usrali od straha da smo izgubili kontrolu nad biciklom i rasuli se po podu. Tada se i jadan pas prepo od nas i pobjego u svom smjeru, valjda svojoj kuci!

09.10.2006., ponedjeljak

TOTALKA

Dok smo bili mali, negdje 4 ili 5 godina, Denis i Dino ( njegov brat) su imali jedan mali autic na pedale u kojem smo se vozili. I jednog dana Denis je pokusao nemoguce, ono sto nitko ne moze. Vjerojatno ga je taj dan nesto udarilo u glavu da to pokusa, al ajd dobro. Pokusao se s auticem spustiti niz nizbrdicu ispred nasih kuca i skrenuti u nagli zavoj. Ja i Dino smo ga od tog pokusali odgovorit, al on nije slusao, te je tada krenuo. Spustao se i kad je dosao do zavoja, naglo je skrenuo i prevrno se par puta u auticu, te napravio totalnu totalku. Ja i Dino smo se smijali, a on je bio sav razbijen i uzasno je cmizdrio!

08.10.2006., nedjelja

DANAS ZVONA NA VRATIMA

Danas smo ja i frend isli od kuce do kuce i zvonili po vratima pa giljali. Bilo nam je ful zabavno dok nas jedna baba nije ufatila. Evo kako je bilo: Dosli smo do jedne kuce di je zvono bilo na kapiji i htjeli smo pozvoniti kad nas je odjednom baba zaskocila (sta to radite), ja sam poviko (nista, htjeli smo vam rec dobra vecer), a baba je i dalje vikala za nama (sta trebate, sta to radite, sta to pokusavate), a mi smo se samo mirno odsetali dalje i nastavili na svom putovanju ludorija!

Sljedeći mjesec >>

MySpace Layouts

Myspace Layouts by Pimp-My-Profile.com

Myspace Layouts MySpace Layouts

Myspace Layouts by Pimp-My-Profile.com

MySpace Layouts

Myspace Layouts by Pimp-My-Profile.com