Gurmanska pizza a la Ja
subota, 03.01.2015.Moja gurmanska pizza u ideji je već neko vrijeme, i ako je možda neko već pripremao istu prepustit ću mu titulu otkrivanja Amerike. Kombinirao sam slavonsko-mediteranske stvari koje imam doma.
Počeli smo s razvačenjem domaćeg tijesta, čije sam pripremanje, zbog vlastitog neznanja pripremanja istog, rado prepustio drugoj osobi.
Dodali smo paradajz, kulen i špek...
...sir...
... a Bono je, sav zbunjen, pokušavao shvatiti što se događa.
Umjetničko djelo smo obogatili šampinjonima, origanom i maslinama i stavili u pećnicu.
Pet minuta prije kraja pečenja stavio sam vrhnje. I ta da, dobili smo genijalnu mediteransko-slavonsku kombinaciju, neviđenu na ovim prostorima, koja će razveseliti sve nas koji zadnje vrijeme ne pazimo na kalorije.
Čisto da spomenem, stavio sam vrhnje sa 12% mm. (da razveselim i Vas koji pazite na kalorije. )
Dobar tek!
Oznake: pizza
komentiraj (31) * ispiši * #
SRETNA NOVA GODINA!
četvrtak, 01.01.2015.Uz novogodišnju šetnju po snijegu, ja i moj ljubimac šaljemo Vam svima najiskrenije čestitke za novu godinu. Neka nam bude najbolja do sada, i svaka iduća za nijansu bolja!
Oznake: nova godina
komentiraj (30) * ispiši * #