Gurmanska pizza a la Ja
subota, 03.01.2015.Moja gurmanska pizza u ideji je već neko vrijeme, i ako je možda neko već pripremao istu prepustit ću mu titulu otkrivanja Amerike. Kombinirao sam slavonsko-mediteranske stvari koje imam doma. 
Počeli smo s razvačenjem domaćeg tijesta, čije sam pripremanje, zbog vlastitog neznanja pripremanja istog, rado prepustio drugoj osobi. 
Dodali smo paradajz, kulen i špek...
...sir...

... a Bono je, sav zbunjen, pokušavao shvatiti što se događa.

Umjetničko djelo smo obogatili šampinjonima, origanom i maslinama i stavili u pećnicu.

Pet minuta prije kraja pečenja stavio sam vrhnje. I ta da, dobili smo genijalnu mediteransko-slavonsku kombinaciju, neviđenu na ovim prostorima, koja će razveseliti sve nas koji zadnje vrijeme ne pazimo na kalorije.
Čisto da spomenem, stavio sam vrhnje sa 12% mm. (da razveselim i Vas koji pazite na kalorije.
)Dobar tek!


Oznake: pizza
komentiraj (31) * ispiši * #
SRETNA NOVA GODINA!
četvrtak, 01.01.2015.Uz novogodišnju šetnju po snijegu, ja i moj ljubimac šaljemo Vam svima najiskrenije čestitke za novu godinu. Neka nam bude najbolja do sada, i svaka iduća za nijansu bolja! 


Oznake: nova godina
komentiraj (30) * ispiši * #

























