Gurmanska pizza a la Ja

subota, 03.01.2015.

Moja gurmanska pizza u ideji je već neko vrijeme, i ako je možda neko već pripremao istu prepustit ću mu titulu otkrivanja Amerike. Kombinirao sam slavonsko-mediteranske stvari koje imam doma. sretan

Počeli smo s razvačenjem domaćeg tijesta, čije sam pripremanje, zbog vlastitog neznanja pripremanja istog, rado prepustio drugoj osobi. smijeh


Dodali smo paradajz, kulen i špek...

...sir...sretan

... a Bono je, sav zbunjen, pokušavao shvatiti što se događa. nut
Umjetničko djelo smo obogatili šampinjonima, origanom i maslinama i stavili u pećnicu. sretan
Pet minuta prije kraja pečenja stavio sam vrhnje. I ta da, dobili smo genijalnu mediteransko-slavonsku kombinaciju, neviđenu na ovim prostorima, koja će razveseliti sve nas koji zadnje vrijeme ne pazimo na kalorije. sretan
Čisto da spomenem, stavio sam vrhnje sa 12% mm. (da razveselim i Vas koji pazite na kalorije. smijeh)

Dobar tek! njami


wave

Oznake: pizza

<< Arhiva >>