Srpske ljepotice gole - Pronađi pratnju

četvrtak , 10.01.2019.

One su se slikale gole za srpski Plejboj FOTO










Click here: Srpske ljepotice gole






Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. U doba digitalizacije kada je normalno da se tijela obrađuju u fotošopu, pravo je osvježenje vidjeti golo prirodno tijelo — baš onakvo kakvo ono jeste, ali i lice bez šminke. Iako je film isprva naišao na stroge kritike struke, a njegov je foršpan čak i uklonjen s YouTubea, u kino dvoranama postigao je veliku posjećenost i odlične reakcije publike. U sceni seksa ruše ploče i vode ljubav nasred prodavaonice.



srpske ljepotice gole

Izgleda kao da je od svega pomalo. U vrućim igricama pod plahtama pridružuje im se , koji uživa s dvjema napaljenim djevojkama. Fotografirao ih je poznati Fadil Berisha. Golotinja je bila za nju emocionalno iskustvo jer se borila s poremećajima u ishrani, kao i sa depresijom.



srpske ljepotice gole

Net.hr - Ana Antonijević Milena Rašić odbojka Da vrela 2013. Tada su njene gole fotke izazvale pravi skandal, zbog kojih je morala da preda svoju krunu.



srpske ljepotice gole

Teško da će se neko na prvu sjetiti neke slavne ljepotice koja nije barem jednom pozirala u golišavom izdanju. Potpuno golo ili prekriveno, žensko tijelo oduvijek je privlačilo pažnju. Posljednja među zvijezdama koje su se razgolitile kako bi dokazale da su savršene baš kakve jesu, jeste mlada pjevačica Demi Lovato. Golotinja je bila za nju emocionalno iskustvo jer se borila s poremećajima u ishrani, kao i sa depresijom. Zanimljivo je i koliko su se stvari promijenile zadnjih 30-ak godina u Holivudu, posebno kada se zna za slučaj danas poznate glumice Vanese Vilijams, Mis Amerike 1984. Tada su njene gole fotke izazvale pravi skandal, zbog kojih je morala da preda svoju krunu. Tek su joj se prije nekoliko mjeseci izvinili, a svoju titulu je dobila nazad. Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan se redovno skida, a zahvaljujući tome i te kako dobro zarađuje. Pa koji je onda pravi razlog golotinje? Da li zvezde golotinju koriste kako bi privukle pažnju ili da bi poslale neku poruku? Izgleda kao da je od svega pomalo. Slavne žene su pod većim pritiskom savršenstva jer su konstantno pred kamerama pa se njihov izgled mjerka i kad su sređene od glave do pete, a još se detaljnije analizira kada to nisu. U doba digitalizacije kada je normalno da se tijela obrađuju u fotošopu, pravo je osvježenje vidjeti golo prirodno tijelo — baš onakvo kakvo ono jeste, ali i lice bez šminke. Uz plus sajz modele, slavne uzore koji odbijaju savršenstvo, poput Džulije Roberts koja je nedavno ponosno pokazala svoje lice bez šminke, naraštaj mladih djevojaka ima širu sliku o tome kako bi njihovo tijelo trebalo i kako ne bi trebalo da izgleda. Fotošopa i dalje ima, ali sada se na pretjerane transformacije ne gleda s odobravanjem. Na kraju krajeva, cilj je osvijestiti žene da mogu sve što požele. Potrebna je samo doza ukusa i dobra priča iza toga.



TOP 5 golih slika poznatih
Čini se, da joj je to itekako uspijelo. Njena seksepilna fotografija našla se na posterima i bilbordima širom Verone, pa je pomenutu utakmicu pratilo preko 5. Houp Solo fudbal Jedna od najseksepilnijih sportistkinja sveta Houp Solo pozirala potpuno gola za ESPN. Posljednja među zvijezdama koje su se razgolitile kako bi dokazale da su savršene baš kakve jesu, jeste mlada pjevačica Demi Lovato. Potrebna je samo doza ukusa i dobra priča iza toga. Atraktivna fudbalerka se pored fudbala iz hobija bavi i manekenstvom, a posebna strast joj je fotografija, pa je sama osmislila izgled postera. Kad trenirate tenis, morate da budete na terenu skoro svaki dan, tako da malo vremena provodim u teretani - rekla je Poljakinja, a zatim dodala da bi na svom telu promenila samo rame. O mladoj glumici nakon pojavljivanja u erotskom filmu Irene Škorić naveliko se priča. Iako je film isprva naišao na stroge kritike struke, a njegov je foršpan čak i uklonjen s YouTubea, u kino dvoranama postigao je veliku posjećenost i odlične reakcije publike. Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan se redovno skida, a zahvaljujući tome i te kako dobro zarađuje. Na kraju krajeva, cilj je osvijestiti žene da mogu sve što požele. Francuski klub već tradicionalno svake godine obraduje svoje pristalice seksi kalendarom.

[Trosjedi prima|Porniči besplatni|Plavi oglasnik osobni kontakt zene]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.