nedjelja, 09.12.2007.

Ženske sexualne želje...

Jedva da se možete udaljiti jedno od drugog na samome početku veze, ali nakon nekoliko mjeseci ludog seksa pomalo se hladite i udaljavate. Naravno, kako bi izbjegli "dosadu" u seksu, potrudite se i izmjenite repertoar. Promjenite stil vođenja ljubavi - ponekad to učinite brzo, ponekad romantično, a nekad i, zašto ne, malo malo perverzno.

Ako ste tip koji želi imati stalnu djevojku, naučite kakav seks voli i potom dugoročno uživajte u intimnostima, a strast s početka veze uz malo truda i puno mašte lako možete zadržati i u mjesecima, pa i godinama koje su pred vama.

Npr., u čemu prakticirati :)
-Zavodljiv sex
Sjetite se kako ste se na početku veze trudili je zavesti pogledom i pokazati joj vaše želje. Ponovite tu igru - gledajte je direktno u oči i ne budite škrti na komplimentima. Rijetko će koja žena ostati imuna na zavodnički i požudan pogled kojim je proždirete, a ako je uz to obasipate i komplimentima, uspjeh je zagarantiran. Neka zavodničko vođenje ljubavi bude strastveno, ali bez puno buke. Gledajte je u oči i još više raspalite vatru.
-Romantičan sex
Ova vrsta sexa dobra je varijanta kad ste oboje opušteni i niste ograničeni vremenom, recimo za vikend, kad se možete više posvetiti jedno drugom. Lijepo je prepustiti se i ne razmišljati o brojnim obvezama, već uživati u svojem partneru.
Za muškarca je to idealna prilika da pruži svojoj partnerici sve što želi - dugu predigru i romantičan ugođaj. Upalite svijeće, napravite pjenušavu kupku, otvorite bocu nekog dobrog vina i pobrinite se za sve njene erogene zone. Budite nježni i njoj sigurno neće ni pasti na pamet da se ovaj put izvuče s "glavoboljom". :)
-Životinjski sex
Ponekad ste tako uspaljeni da vam se predigra čini kao produženje agonije? To su situacije kad ste, recimo, s dragom negdje vani i toliko se uzbudite da jedva izdržite do kuće. Nemojte zaboraviti da ona voli i divlji sex. Ni vašoj partnerici tada vjerovatno nije do nježnog ljubljenja i duge predigre, a vjerovatniji scenarij je trganje odjeće i žestok seks koji će vam oboje pružiti nevjerovatno zadovoljstvo. Zato je čvrsto zgrabite i ljubite je dok trgate odjeću. Učinite to na podu dnevnog boravka, u kuhinji, gdje god želite. Važno je da je brzo i žestoko. ;)
-Strastven sex
U trenucima kada ste se posvađali ili vas dugo nije bilo u blizini, vjerovatno oboje žudite za strastvenim seksom koji će vas zbližiti. Obuhvatite je cijelim tijelom i pokažite joj da je ona sve što vam treba. Vaša strast i požuda još će više raspiriti njenu, stoga će seks biti intenzivan i sigurno nezaboravan.
-Sex na brzinu
I žene vole "brzinski" sex, posebno ako ste oboje u škripcu s vremenom ili ste možda na nekom neobičnom mjestu gdje bi vas netko mogao uhvatiti na djelu. Obično je to kancelarija ili odvojena prostorija na nekoj zabavi, a to su trenuci kad želite seks i želite ga - odmah!!
-Perverzan sex
Parovi koji su dugo zajedno i koji vjeruju jedno drugom mogu sebi dopustiti i malo egzibicije u krevetu. Mnoge žene otvorene su za nove ideje, poze i igrice, zato razgovarajte o tome što vam se oboma sviđa i probajte to provedesti u djelo. Možete probati i pozitivno je šokirati kockicom leda ili voskom svijeće, no za to ipak prvo tražite suglasnost. U svakom slučaju, kupite joj sexi donje rublje i neka samo za vas izvede senzualan striptiz. Ako to želi, ona može biti neposlušna školarka, francuska sobarica i sve ono što vas oboje uzbuđuje.

Sve dok vas uspaljuju iste stvari i vodi ista želja, uživajte u svojim seksualnim pustolovinama, ali zapamtite da i seks ponekad treba začiniti.

_Josip_

| 10:49 | Komentari (7) | Isprintaj | #