nedjelja, 29.10.2006.

Kako privući nas muškarce ... dio 2.

Ako ste u depresivnoj vezi izađite iz nje
Ako ne privlačite muškarce zbog toga što ste depresivni, a depresivni ste zbog toga što ste u vezi koja vas ne zadovoljava, prekinite je.
Nemojte ostajati u vezi koja ne vodi nikud, čekajući da se pojavi g. Pravi i spasi vas. Kada ste na pola u vezi, a pola izvan u stvari niste dostupni prekrasnim muškarcima koji prolaze pokraj vas. Svaki muškarac će brzo osjetiti vašu zauzetost, a vi ćete ostati s muškarcem koji vas čini nesretnom.

Pokažite se u pravom svjetlu
Morate biti stabilni, čvrsti, s obje noge na zemlji. Ako ste neurotični, bez imalo stabilnosti u životu ni jedan muškarac neće se poželjeti oženiti vama.
Ako ste divlji i nepouzdan tip žene, takve ćete muškarce i privlačiti. Naravno muškarce privlače pomalo luckaste i nestabilne žene, ali za seks. Kasnije za ozbiljnu vezu, stabilan muškarac traži stabilnu ženu. Želi nekoga tko se može brinuti za njegovu djecu, dom i tko mu može biti potpora u životu. Traži nekoga o kome može ovisiti i na koga se može osloniti.
Kada ste spremni za ozbiljnu vezu, primirite svoje ponašanje i muškarcima pokažite kako vas moraju poštivati. Neka pomisli kako ste tip žene s kojom može izgraditi ugodan život.

-Josip-

| 09:54 | Komentari (9) | Isprintaj | #