000 jel gA pišemo?

14.01.2008., ponedjeljak

Povratak na stazu konvergencije

Evo, smatramo da bi javnost trebala biti upoznata sa nepobitnom činjenicom da je Yeti poprilično zadovoljen političkom situacijom što se tiče sastava Vlade u Republici Rvackoj ove godine. Također je poslao otvoreno pismo podrške i čestitke gosponu premijeru, te je tu priliku iskoristio kako bi pozdravio cijenjenog zastupnika Miroslava Š. Možda bih se trebao ispričati jer se osjećam blago rečeno naduto, i mislim da bih se mogao usrat svake sekunde. De fakto, branit ću se šutnjom i neuračunljivošću, te se ugledati na ostale koncizne smečaroše kako bih dostigao drugu razinu prosvijetljenosti, te čiste svjesnosti i urbane kurcobolje da bi postao svjestan likvidnih događaja u ovo zadnje vrijeme. De jure, što ja proizvodim – ja ću proizvodit dok živim! Jebiga, tako se aktivim. Žao mi je, ali stvarno mislim da ženama u politici nije mjesto… I zato mislim da se naša zemlja ne bi trebala odreći ZERP-a i puknuti pod pritiskom države koja mi stane u špajzu. E NEŠ KOLEGA!!! Iako se Yeti ponekad činio nemoralnim i nekorektnim što zabušava, skinut ću veliki kamen s kurca i reći vam da smo poslali protestna pisma umetnuta u portfolio zajedno sa diplomatskom notom yanezu yanši. Zašto pitate se? Zaista kažem vam… kažem ja vama… u facu vam kažem da to neće tako valjat! Sami činovi tog vica od naroda su gnjusni… ali i nekulturni, nekorektni, neobzirni, nepromišljeni, nemoralni, nehumani, netransparentni, nečasni, neuljudni, neetički, neodgojeni, nepristojni, ali prije svega neprimjereni za jednu takvu europsku mini silu. Inače, kako tvrde oksimoroni iz «Nju Jork-a», situacija na bliskom istoku se sve više zahuktava te da su Iranski nuklearni projekti pokrenuti radi ostvarivanja boljitka života u tim područjima. Što će na kraju dovesti do nestašice Židova u Aziji. Agencija PULS je provela anketu među građanima i sličnim nemanima što misle o tome, a najčešći odgovori su bili tipa «Boli me kurac!». Venecuela ima još pun kurac zaliha nafte, a Pjong-Jang nastavlja jesti govna Amerima.

Uglavnom, situacija u svijetu je odveć mirna i nema straha da če nas četnici napast u skorašnje vrijeme jer nemaju para ni za nove opanke a gdje da obnove vojnu mašineriju.

Vremenska prognoza za prvi dvanajst sati:
Situacija je krajnje ozbiljna, vjetar s dinare roka i dalje, a MPT i dalje stoji na izvoru rjeke Čikole

Vremenska prognoza za sljedečih dvanajst sati:
Koncertna turneja velikog,nevidjenog,transcenzualnog umjetnika Darka Rundeka i njegovog prejebenog, nenadjebivog, nevidjenog Cargo Orkestra nastavlja se i prema planovima organizatora očekuje se veliki megaspektakl na Marakani u po Bjelograda na koji če ako bog da i doč neko da posluša tog iskompleksiranog majmuna jebem mu ja majku kretensku, kad ga lupim onim stolim sto ga nijemo gleda neče mu ni Dr. Asim Vučjak (ili kurjak nisam sad siguran) pomoč.

Uostalom, mislim da Kartagu treba razorit!

Veliki Meštar i Uvjereni Zabušant
Dana 14.siječnja godine gospodnje dve iljade i osme
U Zagrebu poslje čaše vina
- 23:58 - Komentari (52) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

000 opiši gA glog

Mi smo YETI!!
Otpor je džaba!!
Bičete Ažulirani!!

000 ovo su gA linkovi

0vo gA je sjebato

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

0vo gA je su sluŽbene jel...

PoŠten Čoek.net.com.hr.co.uk.ba

A ovo su gA blogovi od ostalih smečaroša

Nema narodnih heroja


000 slikaj gA

Nas idol: Jerko Leko



Upozorenja na nase djelovanje:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

000 Broji gA




tati svom idi brojat budalo....