The Last Broadcast

nedjelja, 08.10.2006.

Rekli su mi da cu zenom skoro postat


Dio prvi: ucimo sa Xiolom! Trouble & strife = wife. Zena na cockneyjevskom. Hm. A throbbing gristle (doslovce pulsirajuca hrskavica) takodjer moze znacit musko spolovilo u erekciji (to tek sad naucih)! Ovo potonje veze nema sa cockney. Lekcija gotova.

A sad red gluparija. Uvijek se trudim docarat da sam jedna toplokrvna, poluinteligentna i ugodnim ukusom obdarena bioloska nakupina stanica. Ali kolikogod se kinjila dokazat gorespomenutu teoriju, nezaobilazno i nepovratno padam na dno dna sto se tice takozvane inteligencije, digniteta i ostalih osobina i obiljezja koje bi trebale krasit jednu skoro-pa-sredovjecnu takozvanu zenu jedinku. Nasumce cu izabrat par natuknica koje docaravaju citavu lepezu, dapace, citav dijapazon navika, odluka, gluparluka i inog, a koji se moze naci kod mene.

Sto vise starim to vise regresiram u vode pljesnivih sireva prosaranih plavim venama (tipa gorgonzola, stilton i ostali). Odnosno, ne mogu se vise zajebavat sa intelektualnom muzikom. Davno bijahu vremena kad mogah odslusat citav opus Throbbing Gristle bez da trepnem. Sad, recimo, ispizdim, vec kad cujem uvodne taktove Discipline i posezem za casom obicne vode (ko izdrzi svih 9 minuta i 23 sekunde slobodno moze odigrat partiju covjece ne ljuti se sa mnom). A i ovako i onako Genesis je sad posto hermafrodit. Recimo, trenutno mi je najveca zelja da otpjevam Kids sa jos nekim na karaoke i da to stavim na YouTube. Besmrtnost bi mi bila zagarantirana. Erm, mislim da bih i ovako htjela nastupit. Uh, da sam precjednik... Bila bih jos bolja od originala!

Takodjer se umetuzalemljujem nevidjeno jerbo kuham sve u osamaejst. Prosli tjedan ispekoh pitu od jabuka. U pola noci. A poceh jedno u 21 sat. 3 sata? Naravno. Jer u medjuvrenu raspalim iTunes, pa umjesto da pocnem sa guljenjem jabuka, jedno 15-ak minuta se cisto i nepatvoreno raskreveljim po kuhinji, bacajuci jos neoguljene jabuke u vis igrajuci se zonglera. Kad me par njih posteno opaucilo po glavici smirih se i poceh sa guljenjem. Jedva se suzdrzah da to isto ne napravih sa jajima. Sva sreca, ipak imadem mrvicu pameti.





Samosvjesna zena koja zna? Stono bi se na engleskom reklo: Dream on! Ne bih znala ni okrenuti se oko svoje osi da me netko baci! Odo' sad kuvat gulash. Samo da ne pocnem meso bacat po stropu! Ali jebemu, ne mogu odolit Poisonu. Sad se vise nitko nece druzit sa mnom. Moram se pocet lijecit od loseg glam metala. Ah, proklet je ovaj zivot!

- 18:05 - Komentari (40) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there