The Last Broadcast

ponedjeljak, 28.06.2004.

Walking back to happiness


Super, super, sutra navecer pocinje strajk podzemne u Londonu. Udri brigu na veselje: bit ce veselo, o, da! Srecom, imam jos tjedan dana do pocetka novog posla pa ne moram razbijat glavu sa time. Navodno nece bit dodatnih olaksica pri parkiranju, a "congestion charge" (placa se ako vozis centralnim Londonom da se kao smanji broj vozila, zagadjivanje i guzva) ce jos uvijek biti na snazi. Tko te pita, snadji se druze. Bit ce ludilo, vidim ja. Vec sam rekla da ce ziher bit tucnjava pri ulasku u buseve. Ljudima treba po 5-6 sati da dodju na posao (tj da stignu iz jednog kraja grada u drugi). Ne znam zasto uopce i pokusavaju takav poduhvat: mislim, ono, produktivnost ce im bit ispod nule. Nek ostanu doma, pa postoji rad od kuce.

No, opet velim, glavno da imamo "slobodan Irak" i novu vladu tamo, i da su se Dablja i Tonci danas fino iskreno (ko fol) rukovali i uslikali kao best frendovi, kuzis, ono, ne? Namjerno sam izabrala sliku podzemne, koliko god da je horror, ne moze bit veci horror od dvojice super-mirotvoraca koji se rukuju. Mislim, pa ne zelim si ipak tak nagrditi blog.

- 19:31 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there