The Last Broadcast

nedjelja, 13.06.2004.

Truth and nothing but the truth


Bivsi clan princ Charlesovog sluzackog osoblja navodno povlaci izjavu da je vidio princa i njegovog glavnog slugu u kompromitirajucem polozaju. Naime, prije nesto manje od godine dana novine su na veliko brujale o tome: neka sudska odredba je sprijecila britanske novine da imenuju tocno o kojem slugi se radi i kojem kompromitirajucem polozaju je bilo rijeci (well, use your imagination), ali navodno se moglo procitati u stranoj stampi. Sad kao, drz-ne-daj, taj sluga povlaci izjavu. Pa onda izvjestaj koji pobija njegovu izjavu i da je sad ipak ne povlaci, da 100% stoji iza toga. Uglavnom, placeno mu je bilo 60,000 GBP od strane nedjeljnih novina (prosle godine, kada je vijest procurila u javnost) Mail on Sunday, nedjeljna verzija The Daily Maila, da isprica svoju pricu, tj verziju o tome sto su Charles i Michael glavni sluga radili. A sad kao se ispricava Charlesu (to prenosi The Sunday Telegraph, desnicarske novine) i veli da je sve to izmislio jer je bio ljut na onog slugu, sta ja znam. Hm, hm, mozda su mu ipak priprijetili the Towerom?

Ali sto hocu reci: ovdje je prava poplava tzv. chequebook journalism, tj kada novine placaju basnoslovne sume novca za “skandalozne” price. Cak i ljudima koji su bivali optuzivani za ubojstva, pa su bili proglaseni nevinima i onda odmah ujutro naslovi tipa “My 8 months of hell”. Mislim da su sad donijeli neki zakon o tome, barem sto se ovih “acquitted” ljudi tice (protiv kojih se vodio postupak). Onda se novine natjecu izmedju sebe tko ce platit vise, licitacija, bogati. Sve ima svoju cijenu, izgleda.

Posto sam vec bila stavila Charlesovu njusku na ovaj blog, stavit cu sliku sushija kojeg sam jela sa frendicom jucer u Londonu u sushi baru Yo! Sushi. I da, ako ovo citas, jos imam modrice na ruci od tvog stiskanja u kinu (a samo smo gledale "The Day After Tomorrow")!!!

- 11:04 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there