The Last Broadcast

srijeda, 02.06.2004.

Revolution


Dakle, konacno da i to cujem: anglikanski nadbiskup Dr Rowan Williams (nesto kao Bozanic kod Rvata, samo u protestantskoj verziji) je porucio princ Charlesu da se ozeni za Camillu Parker-Bowles. Ajde (kao sto bi rekli maratonci)! Koliko god bila zagrizeni monarhist (mos’ mislit), neka mu je. Mislim, svi znaju da su par, zive zajedno, pojavljuju se u javnosti zajedno. I sad kao ljudi vele “Je, nitko ne moze zamijenit Dianu”. I “Queen Camilla? Never!” Ma Camilla nikad nece bit kraljica zato jer ce ova Charlesova mate dozivjet i prezivjet stotu. Ali Camilla mi je bas dobra. Jest da nije konvencionalno zgodna, ali je ono, brate, odvaljena, zna dobro odbrusiti, a to cijenim. Navodno, zbarila je Charles sa rijecima “My great-grandmother and your great-grandfather were lovers. So how about it?"

Vidim da je ovo small fish u usporedbi sa trenutnim stanjem stvari u Rvackoj. Ali ipak su Britanci u pitanju. Pa je onda Paul McCartney dobio dosta paznje sa svojim revolucionarnim priznajem "Je, ja sam uzimao droge!” Wow, you don’t say! I kaze “Lucy in the sky with diamonds” je zapravo bila inspirirana LSD-om. Christ almighty, really?? Ali zato fino idemo u boj od nedjelje: blokada svih benzinskih pumpi od strane razljucenih potrosaca i drustva autoprijevoznika, summer of discontent, yeah, man! You say you want a revolution…

- 19:35 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there