veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


brojač posjetitelja



posjetitelja

Linkovi
HOO

ATLETIKA
HAS

BICIKLIZAM
HBS

JEDRENJE
HJS

KOŠARKA
HKS

A1 liga košarkaša
Alkar
Dubrava
Dubrovnik
Hermes Analitica
Hiron
Slavonski Brod
Split CO
Triglav Osiguranje
Zagorje Tehnobeton
Zrinjevac

A1 liga košarkašica
Croatia
Gospić Industrogradnja
Medveščak
Montmontaža
Studenac Omiš
Šibenik Jolly JBC

HOKEJ

NOGOMET
FIFA
UEFA
HNS

Klubovi I. HNL
NK Dinamo
HNK Hajduk
NK Inter Zaprešić
NK Kamen Ingrad
NK Međimurje
NK Osijek
NK Pula
NK Rijeka
NK Slaven Belupo
NK Varteks
NK Zadar
NK Zagreb

ODBOJKA
HOS

1A HL (M)
Bestal Trnje
Čakovec Gea 90
Črečan Centrometal
Karlovac
Mladost
Mladost KL
Osijek
Rijeka
Sisak
Šibenik
Varaždin
Zagreb

1A HL (Ž)
Cvijeta Zuzorić 1971
Kaštela
Mladost
Orao
Pivovara Osijek
Pula NB
Rijeka
Split 1700
Šibenik Free Port
Tifon Azena
Vibrobeton
Zagreb

PLIVANJE
HPS

RUKOMET
IHF
EHF
HRS

1A HL (M)
Crikvenica
Dubrava
Đakovo
Ekol Ivančica
Gorica
Karlovac
Medveščak I.
Metković
Moslavina
Osijek
Perutina IPC
Split
Varteks DC
Zadar Eva
Zagreb
Zamet


1A HL (ž)
Arena
Koka
Lipovac
Lokomotiva
Osijek CO
Podravka Vegeta
Požega Allianz
Sesvete
Slavonijatrans
Split
Tvin Trgovement
Zamet

SKIJANJE
HSS

STOLNI TENIS
HSTS

TENIS
HTS

VATERPOLO

Jadran Deltron
Jug CO
Medveščak
Mladost
Mornar Brodospas
Primorje
POŠK
Šibenik


NOGOMET ON LINE by Zdravko Reić
----------
druga strana baluna:
Miki
Kale - site
Kale - blog
----------
nesportski sadržaji:


01

02

03

04

05

001

002

003

004

005

006

007

---------------------

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

manje sportska strana sporta
21.02.2005., ponedjeljak
Petak, 21.01.2005.

Nitko kao Niko!

Nešto ću vam objasnit, neki dan u 11 i nešto sidnem za kompjuter pisat neki „osvtr“ i tako, vidit ćete sada šta sam napisala, uglavnom kasnije je nadopunjavano i tako to... ali eto, tila sam vam se ispričat šta su neke informacije „zastarile“, al drago mi je da je situacija riješena ;)
20.01. četvtak
kako je i sam mladen bariša napisa kranjčar je posta zaista nezaobilazna tema među našim narodom. pričaju o njemu oni koji tribaju i ne tribaju, koji znaju i ne znaju. i nisam mislila danas o njemu, al kad uzmeš novine i vidiš da je u svakoj minimalno stranica posvećena mladom reprezentativcu... a slušaj, neko gušta čitajuć, a nekome se kosa na glavi diže, ka meni. al nije to radi nike, to je radi novinara. pa ti ljudi ka da nemaju pamentijeg posla nego zadnjih misec dana imaju toliko inspiracije da svakodnevno pišu o mogućim mogućnostima mogućeg transfera u sve moguće klubove i svim mogućim mogućnostima moguće posudbe po kojoj bi kranjčar moguće zaigra pod marjanom. i tako... stvarno mi dižu paru sa svim tim mogućnostima. još će neko napisat kakvu glupost pa će posvadit međusobno niku i bbb, niku i torcidu i užeć vatru na već užarenim odnosima između boysa i torcide i opet će bit "nisu novinari krivi". postala je ovo trakavica, al nek vas ne tješi što je danas četvrtak jer i ako odluče di će niko "nastavit karijeru" neće to bit kraj. do kraja prelaznog roka ima još 11 dana, do početka prvenstva misec i šest dana i ako uzmemo u obzir da u savezima uvik ima propusta i da se registracija može prijavit i nakon isteka prijelaznog roka nikinu ćemo destinaciju sa sigurnošću znatu tek na prvoj ovosezonskoj utakmici, ili u slučaju da se niko i njegovi menađeri odluče za neku čisto inozemnu opciju... kad zaigra. a di će zaigrat? nije važno, iako novinarima očito je, ali ako ne poreknemo da je dečko talentiran... jedino šta je važno je da mora igrat jer će samo tako bit od koristi kako mogućem klubu, tako i reprezentaciji.
pometite isprid svoga praga! :)
i pošto je sada 11:30, a blog vjerojatno sele na jači server... pročitat ćete u neko doba da je dinamo pristao na hajudukovu ponudu i da je sada sasvim izvjesno da će bivši dinamov kapetan zaigrat u bilom dresu!
17:43 kranjčar je još neodlučan, a štimac je za popodne najavio potpisivanje ugovora
23:20 kranjčar je prista, ugovor se potpisuje ujutro
laku noć :)
21.01. petak
13:15 u igru se izgleda uključio zagrebački dogradonačelnik milan bandić koji će izgleda tražiti smjenu sadašnje uprave dinama i ostanak modrog kapetana na maksimiru. s obzirom na novonastalu situaciju potpisivanje ugovora će se najvjerojatnije prolongirati za sutra kada bi niko kranjčar napokon trebao staviti potpis na četverogodišnji ugovor sa hajdukom i time završiti ovu, sada već, trakavicu.
15:10 igor štimac obavještava da je na dogovor u prostorije dinama pozvan niko kranjčar kojemu je na potpis dana izjava kako samovoljno prelazi u hajduk kao željenu opciju za nastavak karijere. potpisivanje istog je bezrazložno i neutemeljeno
17:45 u plavom salonu maksimirskog stadiona pred novinarima se pojavljuje niko u drustvu igora štimca i najavljuje konferenciju za tisak sutra u 10 sati na kojoj će pozdraviti navijače i dolično se „oprostiti od voljenoga kluba“
22.01. subota
10:00 niko kranjčar se na press konferenciji oprostio od voljenog kluba i navijača
23.01. nedjelja
niko1 15:30 u splitskoj zračnoj luci dolazak nike kranjčara burno je pozdravilo par tisuća hajdukovih pristaša, novinara, a u bijelom salonu osim novinara i visokih gradskih dužnosnika bili su i bivši hajdukovi i dinamovi igrači sudbina sličnih nikinoj. u gift shopu na poljudu prodano je 100 orginalnih hajdukovih dresova „kranjčar 10“ te sve nalikuje prelasku davida beckhama u real madrid jer osim pojačanje niko je zasigurno i dobar marketinški potez uprave splitkoga kluba, valjda će mu sudbina u novom klubu biti bolja od bechamove :)
i tako je niko u splitu potpisa na vjernost bilima do lita 2008. a o onoj bajnoj vili niko ništa nije govoria. o atmosferi na poljudu vam neću pisat jer ste sigurno već sve vidili, čuli i pročitali... al evo par sličica (by: slobodna dalmacija)za one slabije obavještene :)
niko2 niko3 niko4
a onda su niko kranjčar i mato neretljak otišli u međugorje di će se s ostatkom ekipe pripremat za nastavak priprema u turskoj. u sjeni ovih zbivanja osta je MOGUČI povratak jurice vučka u hajduk, naime bilo bi to posljednje pojačanje bilih kojim se šef struke igor štimac očito priprema za sljedeće ljeto i predstojeću sezonu u europi :)
- 18:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>