ŽIVOT JEDNOG FF I DBZ FANA

petak, 03.02.2006.

Županijsko

Nije ni matematika, ni zemljopis, nego je košarka! Da, prošli smo općinsko natjecanje vrlo lako i sada smo dosli na županisko. Išli smo mini busom, koji nije bio mini, ali je bio skroz zakon, moderan, valjda godinu dana star, svijetla iznutra, bas kao Holywood, za najbolju ekipu! Došli smo tamo idobili smo Ledeni čaj i sandwhich. Jej. I onda su se birale grupe. Ispali smo u grupi sa Goricom i Dugim Selom, najjačima, dok je u drugoj, slabijoj grupi bilo četiri ekipe. Prva utakmica je bila mi protiv Gorice. Sve je izgledalo realno: i mi i oni smo imali dva jako visoka beka i fantastičnog playmakera. Ali nije bilo dovoljno. Sve su promašili, a ja sam lijepo grijao klupu sa ostatkom, a ostatak je ušao u zadnjoj minuti, kad smo već gubili s nekih 12-ak razlike. Dobro, da nisam niš napravio nije istina, dao sam asistenciju, neznam kome, ali sam dao a to je bitno ;)! I da, pogodili ste, izgubili smo.
Druga je utakmica protiv Dugog Sela. Trener je vjerovao u nas, ali nismo imali izgleda. Svaki Igrač je visok preko 1.80m, a znate onda... Samo je krenulo super, na početku su sve ulazile, vodili smo 8 razlike - da bi izgubili sa 14 i koliko više. Opet sam ušao u zadnje dvije minute i čuvao sam nekog 2 puta večeg od mene =0! Uglavnom i to smo izgubili, ali kaj se može... Pokupili smo se i otišli na ručak (ako je to bio ručak)! Neko meso, kaj ja znam, možda i nije... Uglavnom jeli smo i onda smo išli zajebavat profesora, koji, kako kažu, voli malo popiti... xD onda smo nakraju išli pješice do srednješkolskog terena, jer je profesor naručio krivi bus xD! Mislim bravo! i tako se ja i jedan frend vzčemo zadnji, 50 metara iza svih, kad ono dođe neki mini bus i pokupi nas i odveze nas kojih 1km tako da smo cijeli red prestigli! Pošto nismo znali kaj da radimo dok oni ne dođu, a ja sam imao lopte, malo smo igrali vani, a vani zima, ko' u Sibiru. I onda smo malo gledali kak igraju polufinale/finale i otišli smo opet van igrati, po onoj zimi!
Post nije bas koristan, a pošto mi je dosadno, podijelit ću ovo lijepo iskustvo sa vama, pa pošto sam se trudio pisati ovako velik post, pročitajte ga!

Evo jedne lijepe slike, pošto sam ja ovisan o zmajevima, a TheGamer nije imao pametnijeg posla, pa mi je napravio ovaj zgodni avatar!

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:52 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • U ovome blogu ću vam ja pisati o igramama za PS2 i PC. Isto tako ću vam ukratko napisati što se sve dogodilo meni toga dana. Well go out and have fun, and burn on the strong Sun!

    Nešto o meni:
    -ime: Ivan
    -prezime: Kosovec
    -godine:13
    -hobiji: RPG i PS2 gaming, košarka
    -sta ja slusam: metal, rock
    -bandovi: Iron Maiden, Korn, Trapt, System of a down, Hammerfall, Evanescence, Static-X, Slipknot, Children of Bodom, Nirvana
    -lokacija: Zaprešić (blizu Zagreba)
    -naj igre: FF svi djelovi, Shadow of the Colloseus, God of War, Soul Calibur 3
    -naj igre za Gameboy: Shining force, Dragon ball Z, buu's fury
    -naj igre za PC: FF tactis advance, heroes, World of Warcraft, Fable
    -uzor: nepostoji (lol)




    Mysterious and a scholar, you are a member of the Tremere clan. You are pretty loyal to your clan, well, you sort of have to...especially since you are blood-bonded to most of them. You are the intelligentsia of the Camarilla and are fascinated with the occult. Possessing the ability to use blood for magic, many clans don't like to approach you. However, that is fine with you. You tend not to trust the other clans anyway.

    What Vampire Clan Do You Belong To?

    Test Created By




    Image Hosted by ImageShack.us
    Thanx Viska for the avatar!

    myspace

    myspace graphics


    myspace

    myspace graphics


    myspace

    myspace graphics


    myspace

    myspace graphics



Linkovi

mjuza