Ljubav na prvi pogled #2 - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: Ljubav na prvi pogled #2






Svi mi imamo neku unutarnju sliku zene posto sam muskarac za kojom tragamo. Ne trosi ni kap ulja od servisa do servisa. Kako se neko moze zavoleti na prvi pogled?



Ljubav na prvi pogled #2

To može biti snažan osećaj zaljubljivanja, ili osećaj da je neko vaša srodna duša. I tih 10k mi uvek deluju kao da je malo okasnilo, bar po boji i 'mirisu' ulja sudeći. Ti pricas iz svog, a i ja iz svog, iskustva.



Ljubav na prvi pogled #2

- Naravno, ljubav na prvi pogled pukla je odmah kad sam ugledala svog medonju, ali to se ne racuna u ovom topicu! Odavno na svetu nije postojala takva imitacija države sa tako nezajažljivim lopovima i tako savršenim nedostatkom odgovornosti.



Ljubav na prvi pogled #2

Ljubav na prvi pogled... To je velika zabluda. Ljubav pocne tek kad pocne razgovor, kad se osete neke konekcije. Fizicka privlacnost nikako nije ljubav i ne treba se zameniti sa ljubavlju. Strast na prvi pogled verovatno postoji. Kad krv prokljuca cak i kad vidite neku osobu prvi put, ali opet ponavljam sve je to zbog fizicke atrakcije, ali ne i emotivne. Daj bre leonard, nemoj da se zezamo. Ljubav je nesto sto traje idealno zauvek, nadajmo se decenijama ili realno godinama. Prvi pogled stvara atrakciju, privlacnost, varnicu. Samo zato sto ta atrakcija, privlacnost, varnica, ili nesto trece preraste kasnije u iskrenu, bezuslovnu, neogranicenu ljubav ne znaci da je LJUBAV nastala odma nakon tog provog pogleda. Za ljubav treba da se zrtvuje, da se radi. Nije ljubav tako jednostavna stvar koja se rodi na prvi pogled, nije. Bilo bi lepo da jeste. ExoduS Oped polazis od sebe. Nismo svi istog senzibiliteta. Nekog to stigne 2 meseca kasnije neko se odmah skopca. Niko ne kaze da takav ljubav opstaje. Svi mi imamo neku unutarnju sliku zene posto sam muskarac za kojom tragamo. Kad prepoznamo takvu osobu, a nije rec o cisto fizickom dozivljaju, osecamo nesto posebno... E sad da li ce ta ljubav opstati i materijalizovati se zavisi od zivotnih okolnosti. Ti pricas iz svog, a i ja iz svog, iskustva. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela na ovaj sajt, saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela, i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja, bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta, i uz obavezno navođenje adrese MyCity sajta. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od. MyCity pokrenuo, administrira i razvija , a o uređenju sajta se brine. Ukoliko želite da nas kontaktirate kliknite. Based on phpBB 2, translated by Simke, designed by.



Ljubav na prvi pogled #2
Strah od povrjeđivanja je ono što ih sprječava da pokazuju svoje emocije, tako da ih često čuvaju duboko u sebi. To može biti snažan osećaj zaljubljivanja, ili osećaj da je neko vaša srodna duša. Drugačiji je od ostalih momaka iz razreda kako po izgledu tako i po ponašanju. A to ponekad trazi vreme. Bila je ovo ispovijest o ljubavi,uživo iz školskih klupa…. S druge strane vecina devojaka hoce da im se odmah pokaze ne znam kakva ogromna ljubav??! Prethodni vlasnik Nemac je radio veliki servis u Nemačkoj, naravno na 105 000. Pored toga zanima me još da li je polusintetiku poželjno menjati i na manje od 10 000km? Usne su mu blijede ,tanke a najljepše su kada se izviju u osmjeh koji toliko volim.

[Pucanje himena krv|Zene i seks|Koliko dugo su sretni parovi u vezi prije braka?]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.