Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ring of Good in her hands

23.3. prije 16 godina na svijet došlo je i drugo dijete u obitelji Granger. Nije bilo sumnje da će i to dijete postati viještica, već u samom početku mogla je činiti neke stvari koje nisu mogli obični ljudi...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon njezinog 11 rođendana, negdje pri sredini mjeseca kolovoza, tvrdnje su se potvrdile. U kuću obitelji Granger doletjela je sova u kljunu noseći pismo, kao i prije nekoliko godina, kada je pismo bilo upučeno na Hermione Granger. Ovaj puta ondje je bilo napisano ime Violet Vallenttine Granger.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Te godine Hermione i Violet zajedno su otišle u Hogwarts... A nakon 4. godine, kada je Violet krenula na 5. godinu, a Hermione završila Hogwarts, dogodilo se nešto što nije za vijerovati. Te godine, Violet i njezina najbolja prijateljica: Anna otkrile su da su predodređene... Kako bi spasile svijet. Predodređene Izabranice Dobra. Nakon godinu dana Angyalan(Violetino ime, kada se o njoj govorilo u ime Izabranica Dobra) i Milerst (Annino ime, kada se o njoj govorilo u ime Izabranica Dobra) dobile su i pomoć, ostalih 4 Izabranica Dobra: Helayra (pravim imenom Melody), Sayra (pravim imenom Kathy), Filerx (pravim imenom Victoria) i Emma, koja ih je isprva izdala, a zatim se vratila te su je prihvatili kao svoju pomoćnicu. Svaka od njih imala je neke moći za sebe, ali kada bi se spojile bila su jedna gotovo nepobijediva sila... Violet je bila odabrana za vođu, nositeljicu Prstena Dobra...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

No, tu je bio još netko... Tu su bile i Izabranice Zla, spremne da ubiju Izabranice Dobra, kako bi svijetom vladao viječni rat i zlo... Nakon jednok okršaja, Anduril, njihova vođa imala je pravo birati između Dobra i Zla.... Izabrala je viječno zlo, osvetu, mržnju... Tada stvoren je novi Prsten Zla, jači čak i od Prstena Dobra... Izabranice Dobra gotovo nemaju više šansi... No, one neće odustati i boriti će se do samog kraja!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Attention!

- Priču sam izmislila ja, dakle ne kopirajte!
- Ostavljajte mi komentare iz kojih ću znati da ste pročitali post tj. ne ostavljajte komentare tipa 'Super post imam i ja novi!' !
- Štafete slobodno prenosite na mene,ali ne trpim lance sreće!
- Nemojte vrijeđat po blogu, takvi komentari biti će prijavljeni te izbrisani.
- Ako imate kakav prigovor svakako ga recite,ali na pristojan način.

Who want's more comentars?

Isa
Janchy (Vanessa a.k.a. Hallow)
Kathy(Adriane)
Paučica(Evan)
Roxy a.k.a. Dakota
Vic

Tree Hill, because boys are hot :P

Moji banneri(za pokretne veoma zahvaljujem Janchy):













Od 5.1.2008. na ovom blogu bilo je ovoliko posjeta:
Counters
Counters

All people

Violet Vallenttine Granger

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jedna veoma čudna osoba, rijetko tko me može shvatiti. Obitelj mi se sastoji od oca, majke i dvije sestre, Hermione i Nagie Granger. Ne volim dvolične i umišljene ljude, a veoma cijenim iskrenost. Izabrana sam da budem vođa Izabranica Dobra, Angyalan [Anđijalan], vladarica Prstena Dobra. Najbolje prijateljice, u koje se uvijek mogu pouzdati su mi Anna, Victoria, Kathy, Melody i Emma tj. ostale Izabranice Dobra. Volim pisati kratke priče i pjesme, njima izražavam svoje osjećaje. Volim se šaliti, ali znam biti i ozbiljna, kada situacija to zahtjeva. Uvijek sam pospana i umorna,a rano ujutro trebate stvarno imati snage i upornosti ako me želite dići iz kreveta. Patronus mi je jednorog, a bauk bazilisk. Velika mi je želja postati animagus. Pohađam 6. godinu u Školi vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu. Klubuk se jedva odlučio u koji će me dom smijestiti, dvoumio se između Gryffindora i Ravenlawa, ali ipak je odabrao Gryffindor. U budućnosti bi se voljela baviti nekim plemenitim poslom, s kojim bi mogla pomoći bilo kojem život biću.

Anna Avery Modesty Gryffindor

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Victoria Joanne Marie Goldelion

Image Hosting by Picoodle.com

Katherine Lina Sydnee Follyn

Image Hosting by Picoodle.com

Melody Chloe Ashley Jones

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Emanuelle Nina Emily Addams-Slytherin

Image Hosting by Picoodle.com

Anduril Jones

Image Hosted by ImageShack.us


Marget Annabell Revenge Riddle

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Roxxane Taylor Kaylie Kent

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kosta Riddle

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vanessa Kristy MaxMontas

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Alex Cayber Listox

Photobucket

Isabella Black

RECI MI TKO TE PREDSTAVLJA!

Family

Hayen Anabelle Granger

Orlando Christopher Granger

Hermione Granger

Leona Wanna Granger

© Credits
Designer : coldwindz
Photobucket.
Blogger.
Blogskins.
Basecodes: x
Brushes : x
Image : x
Fonts: x
Prilagodila: Blog Coder
STAY HERE
Please don't go anywhere..

subota, 13.10.2007.

Never say goodbye

Ovaj put je pjesma s Esnipsa jer na Radio blog clubu nisam mogla naći.


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


"Čovječe kako dobro pjeva!" rekla je Melody koju do sada nisam ni primejtila, a stajala je pored mene. Bacila sam pogled prema Izabranicama Zla. One su frknule nosom te otišle na drugi kraj dvorane. "Svaka joj čast!" rekla je Anna P. "Da, ali mogla nam je reći", rekla sam pomalo uvrijeđeno. "Da... Pa jesmo li prijateljice ili nismo?" složila se Anna G. "Ali ipak odlično pjeva!" rekla je oduševljena Anna P. "Da, baš lijepo pjeva", rekao je Louis koji se odjednom stvorio pored mene. "Bok Lou!" pozdravila sam ga s osmijehom. "Bok... Violet?" blijedo me pogledao. "Da ja sam, zahvali Anni Potter!" objasnila sam mu. Louis je upitno pogledao Annu P. koja se samo smijala, kao i obično. "Je se ona uvijek tako smije?" šapnuo mi je Louis na uho. "Večinom", rekla sam sumljičavo. Krenuli smo prema jelu koje je bilo priređeno. Bilo je tu mnogo jela svih vrsta te mnogo vrčeva s sokom od bundeve. Odmah sam uzela malo smokija od kojeg ti jezik pozeleni(Fredova i Georgeva trgovina slastica) i natočila si u papirnatu čašu malo soka od bundeve. "Dakle", preuzeo je Dumbledore pozornicu, te je Victoria stala s strane, "U točno jedanest sati i četredeset minuta svi ćemo izaći izvan dvorca kako bismo dočekali novu godinu. Sada vas prepuštam ugođaju još nekih pjesama naše Victorie Goldelion!" Ponovo je odjetjeo s pozornice te je nastupila Victoria, počevši pjevati pjesmu s nazivom 'Never Say Goodbye'. Pjevala je blagim tonom, a u prostoriji je zavladao muk.

Never been in love
Cause a girl like me
Never had someone to care for
Never thought there could be
Someone special for me
And now I'm all in love
Cause a girl like me
Waited patiently for someone
Someone to care for me
And there will never be


Ova pjesma opisivala je moj život. Polako sam se okrenula prema Louisu, koji je čini se, razmišljao o istome. Pogledao me znam pogledom. "I ja znam", rekla sam mu, na što se samo lagano nasmiješio. Ova pjesma pogodila me ravno u srce...

Now it's time for me
To find out what the first time love could mean
Little scared but its cool
Cause it's worth it
Now I finally fell in love
And I know that it
Gots to be for real
It's the way that I feel
So come share my world with me
So there will never be


Bila je nešto prekrasno, a Victoria ju je pjevala jako osjećajno. Pitam se jeli ona pisala riječi pjesme, a i ako nije. Pjevala ih je upravo s tim osjećajem. Ali prema kome? Nikada nam nije pričala o nikome. Tu pjesmu svi su poslušali u miru i tišini, a onda je Dumbledore došao do mikrofona: "Dakle, sada je jedanest i četrdeset, molim sve učenike da se upute prema jezeru. Hvala!" Svi smo poslušali Dumbledorea te smo se uputili prema jezeru.

Hladan vijetar nosio je snijeg koji nam je šibao lica. Na svakom koraku probadali smo u snijeg. Louis i ja hodali smo držeći se ruke, kako bi jedno drugoga ulovili kada bi počeli padati. Anna G. i Anna P. su se pridržavale jedna za drugu. Samo Victoriju još nisam vidjela, ona kao da propada u zemlju. Kada smo stigli do zamrznutog jezera primjetili smo da na njemu šarenim slovima piše 'Sretna Nova Godina!'. "Dakle", rekao je Dumbledore magično pojačavajući glas, "Za manje od tri minute doći će nam nova godina!" "Lou idem samo probati naći Victoriu", rekla sam mu. "Ok" Provlačila sam se između učenika kako bi došla skroz do drugog kraja kolone, par puta sam tako obišla. Tek nakon četvrtog sam uspjela naći Victoriju. "Vic, ajde mi pojasni molim te!" rekla sam neraspoloženo. "Pa... Dumbledore me zamolio da pjevam za Novu Godinu jer mu se činilo da bi ja to mogla... I ja sam pristala.." "To sam primjetila! A zašto nama nisi ništa rekla?!" "Zato jer je to tebalo biti iznenađenje..." "Tko je On?" "Tko je tko?" "Onaj o kome si pjevala... U pjesmi 'Never Say Goodbye'. Nisam glupa, pjevala si je preosjećajno da taj čovijek ne postoji.." "Taj čovijek niti ne postoji! Ja sam to jako puno vježbala da tako ispadne! Shvati, ne lažem!" "Dobro... Vjerujem ti, nadam se da me nećeš iznevjeriti... I usput, jako lijepa pjesma." "Hvala..." "Ja idem kod Loua i ekipe. Ideš s mnom?" "Ne, ostati ću ovdje da se poslije odmah mogu vratiti na pozornicu! Vidimo se!" Mahnula sam joj vraćajući se prema Louis. "Gdje je Victoria?" upitao me je odmah. "Tamo je... Nije htjela doći... Rekla je da će se morati odmah vratiti na pozornicu.." "Ahaa..." "Sretna vam nova godina!" uzviknuo je Dumbledore mašući rukama. "Sretna nova godina!" svi smo rekli. Dumbledore je zamahnuo rukama, a na nebu stvorio se veliki vatromet iscrtavajući riječi 'Sretna Nova Godina'! Okrenula sam se prema Louis pruživšimu ruku. Nije ju prihvatio, samo me je nabrzaka poljubio te odjurio... "Lou?" rekla sam poluglasno. Zbunjeno sam pogledala u njegovom smijeru, a opet... "Vio! Kaj si se tako ukipila? Sretna nova!" pružila mi je Anna G. ruku. Zbunjeno sam je prihvatila: "Sretna Nova Anničice!" Čini se da ništa nisu primjetile... "Sretna nova!" viknula je Anna P. "Sretna Nova Godina svima!" viknula sam. Ipak sam još posebno čestitala i Melody, Emmi i Ivanu, koji je stalno bio s Emmom. "Vrijeme je da se vratimo u dvorac, osim ako ne želite postati santa leda!" upozorio nas je Dumbledore uz smijeh. Svi smo krenuli prema Hogwartsu koji je, obasjan mjesečnom, izgledao kao palača. Kada smo ušli shvatili smo koliko je ustvari vani bilo hladno. Victoria je već bila na pozornici, spremna da nastavi pjevati. Pogledom je pratila vrata, valjda je željela biti sigurna da su svi ušli. Uskoro je počela pjevati. U oči upale su mi boce plamenviskija koje su se nalazile na stolu. Oko njih skakale su Anna P., Anna G., Melody i Emma. Čini se da su se natjecale koja će više popiti. Meni plamenviski nikada nije bio primamljiv, bio je to samo jedan od načina da ispadneš glup. Louis i njegov brat, Marcus, očito nisu djelili moje mišljenje. Natočili su si dvije čaše te ih u trenu ispili. Činilo se da se svi na tulumu misle napiti... Ma dobro, ako im je gušt... Neka rade što hoće. "Vio hoćeš li jednu čašu plamenviškija?" upitao me Louis pijano. "Ne hvala", rekla sam udaljivši se. Pitala sam se dali ću na tom tulumu naći neku tijeznu osobu. Na kraju odlučila sam sjesti na jednu od stolica koje su bile stavljene sa strane i malo se odmoriti. Bilo mi je nekako hladno i imala sam izrazito loš predosjećaj u vezi svega. Odlučila sam krenuti prema spavaonici. Na putu do nje ugledala sam dva lika u polu tami. Bili su priljepljeni jedno uz drugo. "Lumos!" rekla sam. Hodnik se naglo osvijetlio te sam ugledala Melody i Marcusa u čvrstom zagrljaju. *Vidi se da su se svi napili* pomislila sam. Oni me očito nisu niti primjetili pa sam samo pohitala dalje. Ali... Melody i Marcus? Čudna kombinacija. Na putu do spavaonice nije bilo više iznenađenja, a spavaonica bila je neuredna, kao i obično. Dakle, sve je bilo kako treba. Još u onoj crnoj haljini legla sam na krevet. "Vrati u normalu!" rekla sam mašući štapićem. Bijelina s mojeg lica te crna kosa samo je nestala, kao i haljina koja je bila na meni. Zavukla sam se pod pokrivač te krenula zaspati.

"Violet! Budi se! Imamo pidžama party nakon onog u dvorani!" prodrmala me Anna P. Otvorila sam oči. "Ma daj Anna! Ostavi me da spavam!" viknula sam. "Dobro" rekla je te izašla. Okrenula sam se na drugu stranu, ali nisam mogla zaspati. Baš me zanimalo što radi skupina pijanih Gryffindora. Na kraju, ipak sam otišla u društvenu. Ondje je svirala preglasna muzika. Gryffindori su pomalo krivudajući plesali u nekom ritmu koji nije imao veze s muzikom. Zavalila sam se u naslonjač pored Louisa koji je pored mene glasno hrkao. Do mene sjela je Victoria: "Vio jesi i ti popila pola dvorane?!" "Da... Gotovo sav sok od bundeve", nasmijala sam se. "Ajde barem netko!" "Svi su mrtvi zabijeni?" "Pa ako nisi sama primjetila..." Louis je glavu stavio na moje rame, na što sam ja odgovorila bacajući mu glavu u drugu stranu. "Ja idem spavati", rekla sam okrečući se prema Louisu, "U svoj krevet, za razliku od nekih." "Ajde idem i ja", rekla je Victoria zjevajući. Kada smo ušle u spavaonicu samo smo se bacile na krevet. "Kako su te uspjeli nagovoriti da pjevaš?" upitala sam nakon kratke stanke. "Pojma nemam. Ustvari mi se na početku uopće nije činila kao neka primamljiva ideja, ali sam pristala malo vježbati... Nekako su mi utuvili u glavu da zvučim dobro" "Utuvili su ti istinu! Bila si o-d-l-i-č-n-a!" "Hvala... Ali sada sam jako umorna, ajde laku noć!" "Laku noć, bube će ti u san doć!" Nasmijale smo se,a ubrzo sam utonula u tihi san.

"Probudiii see!" vikala je Anna G. Promrmljala sam nešto tipa 'ma da nebi' te se okrenula na drugu stranu. "Violet, danas počinje nastava... Zato te dižemo! Diži see!" derala se Kathy. "Dobro, dobro", promrmljala sam sjedajući na krevet, "I kako ste?" "Dobro... Samo imam osjećaj kao da sam jučer bila budna do 4 ujutro", rekla je Anna G. "Pa i jesi! Derala si se kao luda, nisam mogla zaspati do četiri ujutro!" rekla je Victoria. "Gdje se derala?" upitala je Kathy zbunjeno. "Pa na vašem pidžama partyu!" objasnila sam im. "Kakavom pidžama partyu?" Anna G. me pogledala kao da nisam normalna. "Koliko ste vi popile jučer?" upitala sam je. "Pa moramo 'malo' prije početka nastave" nasmijala se Anna G. "Jako smiješno", rekla sam zijevajući. "Dobro, nema veze...", rekla je Victoria oblačeći pelerinu. Nabrzaka sam se ubukla te počešljala kosu. "Ajmo, prije nego što zakasnimo na doručak!" rekla je Victoria te nas je sve izvukla i spavaonice. U društvenoj su na podu spavali Louis i Edward. Čini se da ih nitko nije ni pokušao probuditi... "Lou!" viknula sam prodrmajući Louisa. "Ha?" zbunjeno me pogledao. "Počinje nastava, zakasniti ćeš! Odi se obući!" rekla sam mu nabrzaka. Prije nego što je odjurio u svoju spavaonicu probudio je Edwarda koji je otišao u svoju. "Hej!" viknula nam je Anna P. koja se upravo spustila u društvenu, "Vio? Pa ti ne kasniš!" "Pa daa!" rekla sam. "Ajde idemo!" opet nas je ubozorila Victoria. Uputile smo se prema velikoj dvorani. Na putu smo razgovarali o jučerašnjoj večeri, Anna G., Anna P. i Kathy počele su se prisjećati nekih stvari. Prošli smo pored onog hodnika u kojem sam vidjela Marcusa i Melody, ali ipak sam prešutila taj detalj da se Melody nebi naljutila. U velikoj dvorani sve je vrvjelo od učenika koji su se vratili s praznika. Oni koji su ostali u Hogwartsu za vrijeme praznika detaljno su prepričavali ostalim učenicima sve što se dogodilo. Sjela sam za Gryffindorski stol između Vanesse i Anne G. te bacila pogeld prema Slytherinskom stolu. Melody je imala osmijeh od uha do uha dok je Emma razgovarala s Anduril, bolje rečeno svađala s Andruil. "Kako su prošli praznici?" upitala me Vanessa. "To će ti bolje objasniti naše partyanke." rekla sam joj, "Pogotovo Anna P." "Zašto pogotovo ona?" "Zato što sam zbog nje išla u crnoj haljini jučer na proslavu nove godine... Eto zašto!" rekla sam još jednom zijevnuši. "Dakle", ustao je Dumbledore, "Molio bih pozornost! Želim svim učenicima čestitu Novu godinu te puno uspjeha u njoj! Sigurno znate da danas počinje drugo polugodište. Raspored se ne mjenja. Hvala na pozornosti!" "Ništa", rekla je Anna G. uz smijeh. "Šta imamo prvi sat?" pitao je Louis. "Povijest magije", spremno je odgovorila Victoria. "Dobro, znači da ću spavati još sat vremena", nasmijala sam se, "A šta imamo poslije Povijesti?" "Obranu", rekla je Victoria. Louis se glasno nasmijao, on se uvijek smijao na Obrani Od Mračnih Sila... Ne znam što je u njoj tako smiješno ali dobro...

"A please Vio!" molio me Louis. "Ne, ne i ne! Više ni riječ!" odgovorila sam uporno. "Molim te!" pogledao me 'puppy face' izrazom. "Ne!" rekla sam odlučno. "Ali samo još ovaj zadatak", rekao je. "Ne!" rekla sam spremajući knjige u torbu. Louis me pokušavao nagovoriti da od mene prepiše i drugu polovicu zadaće jer, prvu je već prepisao. "Baš ti hvala", promrmljao je Lou. "Ma nije ti to ništa strašno... Pa ovo je ful lagano", rekla sam mu. "Nije!" usprotivio se. "Može li malo tiše!" viknula je Victoria čitajući 'Jahač Zmaja' već ne znam koji put. Louis i ja smo samo preokrenuli očima, ali ipak se stišali. "Gle... Pa ne možeš baš uvijek prepisati svu zadaću od mene..." "Pa kada ti najbolje znaš preobrazbu od svih u Hogwartsu.." "Ne pretjeruj", rekla sam dobacujući mu svoju bilježnicu, "Ali ako Hermione išta skuži mrtav si" "Ok", rekao je bacivši se na prepisivanje. "Vic mogu posuditi tvoj pm4?" pitala sam Victoriu molječivim glasom. "Ma radi šta 'oćeš" rekla je Victoria. "Hvala!" Odjurila sam u spavaonicu. Victorijini roditelji dobili su pm4 na poklon od nekog bezjaka, ali nisu znali kako se koristi pa ga je Victoria prisvojila te upitala mene što je to. Na kraju smo na njega prebacile i muziku koju ja slušam pa sam ga često i ja koristila. Počela sam kopati po njenim stvarima kako bih ga pronašla. Bacila sam par bilježnica te par udžbenika te na kraju iskopala i taj pm4. Stavila sam slušalice u uši te legla na krevet. Pustila sam Nightwish te se zadubila u svoje misli. Zatvorila sam oči dok mi je ušima tutnjala pjesma 'Nemo'. "Nemo my name forever more...", pjevušila sam. Bilo bi tako lijepo malo zaspati... Ali bilo je tek 4 popodne! Ma samo malo... To je definitivno bila najveća pogreška u mom životu...

13.10.2007. u 15:18 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.