Winona Ferel Life

02.04.2006., nedjelja

Nakon već dva tjedna, ravnatelj Dumbledore mi je rekao da mi je otac Severus Snape i da mi dopušta da se prezivam Ferel.
Otrčala sam u sobu plačući, jer sam znala da je on Fuuuujjjj!! Ali moja najbolja jaranica Soraya je došla u sobu sa nakom Will McGowen. U svom razredu sam druga što se učenja tiče, Will je prva, a Sorya je treća. Draco me posebno iritira, a odmah u početku mi se svidio Bill (poznati rocker)! Tad mi je Snape rekao da se moram prezivati Winona Snape Ferel. I naravno ja sam se zaprepastila.Gospođa McGonagall (predvodnica Gryffindora) me je poslala kod Dumbledora da mi otkrije istinu o mom porijeklu.
Dumbeldore: Mama koja te odgajala od rođenja nije prava mama i ti si kao beba usvojena. Tvoja mama Janie je bila tri godine u braku sa Snaepom i dobili su tebe. Međutim, Snape te je dao na usvajanje i nije znao da ćeš se vratiti, ali vjeruj mi i život bi dao za tebe, jer ti si mu jedini potomak.
JA: Ali da li ga mogu natjerati da bude dobar!?
Dumbledore: Naravno ;) Ali moram ti reći da si ti bjelosvitac. Naravno ti imaš još dvije polusestre Phoebe (Fibi) i Paige (Pejdž). ( LAŽ)
One su umrle, ali nisu ćerke od Snaepa. Moraš reći ocu da vjeruješ u MOĆ TROJSTVA.
JA: ok! Reći ću mu
Dumbledor: Sorayi i Will ovo moraš reći !
Kad sam izašla iz njegove "odaje" Harry me je zaustavio i rekao mi da brzo dođem, jer su Soraya i Will u opasnosti...
Ne znam kako, ali sam se nekako uspjela teleportirati, u tom trenu rekla sam "bokal" i on je automacki udario Draca u njegovu papansku, abnormalnu glavu. Naravno svi su znali da je on jedna jedina PSIHOPATA u Hogwartsu.
Snaep je stigao i ...

<< Arhiva >>