MEDEX SIRUP CRNA ROTKVA 200ML - Lijepe djevojke

četvrtak , 20.12.2018.










Click here: MEDEX SIRUP CRNA ROTKVA 200ML






Pomozite si sirupom od smrekinih vršaka, meda i s vitaminom C. OPIS SASTAV Med 74 %, ekstrakt smrekinih vršaka 20 %, ekstrakt majcine dušice, ekstrakt paprene metvice, vitamin C, etericno ulje eukaliptusa. Pcele preraduju nektar ili medenu rosu, oplemenjuju ih izlucevinama svojih žlijezda, a zatim ih cuvaju i ostavljaju da sazri u sacu.



MEDEX SIRUP CRNA ROTKVA 200ML

Sadrži dragocjene prehrambene materije pa je tako veoma hranjiv. OPIS SASTAV Med 74 %, ekstrakt smrekinih vršaka 20 %, ekstrakt majcine dušice, ekstrakt paprene metvice, vitamin C, etericno ulje eukaliptusa. Tik pod crnom opnom sadrži najviše materija, koje su dobro iskorištavali i za pripremu sirupa, i to tako da su rotkvu izdubili i napunili medom.



MEDEX SIRUP CRNA ROTKVA 200ML

- Crna rotkva Raphanus sativus Crna rotkva je tradicionalna namirnica koja potice iz vremena starih Rimljana.



MEDEX SIRUP CRNA ROTKVA 200ML

Sirup Crna Rotkva Na žlicicu sirupa, koji su vec stari Rimljani pripremali dubljenjem i punjenjem crne rotkve medom, danas ne morate više cekati cijelu noc. Nabavite sirup od crne rotkve. UPOTREBA SADRŽAJ Sastojci: Med 90 %, voda, sok od kruške, suhi ekstrakt crne rotkve 2,5 %, prirodna aroma limuna i druge prirodne arome, tecni ekstrakt propolisa, Med Med je prirodni slatki dar koji pcele stvaraju iz cvjetnog nektara med od nektara ili izlucevina insekata koji kao ljepljiva tecnost ostaju na drvecu med medene rose. Medovi od nektara su cvjetni, med akacije, kestena, lipe i repice, a medovi medene rose su šumski, hojin voštani cvijet , javorov, hrastov i smrekov. Pcele preraduju nektar ili medenu rosu, oplemenjuju ih izlucevinama svojih žlijezda, a zatim ih cuvaju i ostavljaju da sazri u sacu. Med predstavlja zalihu sunceve energije i gorivo života u košnici. Sadrži dragocjene prehrambene materije pa je tako veoma hranjiv. Crna rotkva Raphanus sativus Crna rotkva je tradicionalna namirnica koja potice iz vremena starih Rimljana. Tik pod crnom opnom sadrži najviše materija, koje su dobro iskorištavali i za pripremu sirupa, i to tako da su rotkvu izdubili i napunili medom. Tako proizveden prirodni sirup u narodnoj predaji se ocuvao sve do danas.



vrh rotkvice
Vitamin Vitamin C ima ulogu u radu imunog sistema. Tik pod crnom opnom sadrži najviše materija, koje su dobro iskorištavali i za pripremu sirupa, i to tako da su rotkvu izdubili i napunili medom. Bez konzervansa, alkohola, bojila i umjetnih aroma. Medovi od nektara su cvjetni, med akacije, kestena, lipe i repice, a medovi medene rose su šumski, hojin voštani cvijet , javorov, hrastov i smrekov. Tako proizveden prirodni sirup u narodnoj predaji se ocuvao sve do danas. Sadrži dragocjene prehrambene materije pa je tako veoma hranjiv. Nektarski medovi su cvjetni, bagremov, kestenov, lipov i od uljne repice, a medljikovci su šumski, jelov, javorov, hrastov i smrekin. Crna rotkva Raphanus sativus Crna rotkva je tradicionalna namirnica koja potice iz vremena starih Rimljana.

[Seksi adresar|0957208711 sms sex oglasi|Trazim avanturu zagreb]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.