Nogometni klub Orebić

četvrtak, 24.04.2014.

POLUFINALE KUPA-GOŠK - OREBIĆ 7:6 (2:2)

GOŠK je izborio finale Županijskog kupa, dobio Orebića na kaznene udarce. Nakon 2:2 u regularnih 90 minuta, dva puta je domaćin vodio, a oba puta Orebić pogotcima Sandra Salacana stizao, odlučio je posljednji udarac, peta serija kaznenih udaraca. Za GOŠK je pogodio Antonio Dragić, a vratar GOŠK-a Faris Sarić obranio udarac Matea Vodopića, prvog topnika Orebića u prvenstvu (17 pogodaka).

Zanimljivo, Milan Petrović, trener GOŠK-a je imao žučnu raspravu sa sucem Borisom Ragužom iz Metkovića uoči odluke na kaznene udarce. Želio je Petrović uvesti u posljednjim sekundama utakmice Dalibora Kristića, prvog vratara, kojeg je protiv Orebića ostavio na klupi. Međutim, Raguž se oglasio prije te Sarić branio kaznene udarce, a ne Kristić.

GOŠK je u samoj završnici utakmice igrao s igračem manje, crveni karton je zbog igranja rukom u kaznenom prostoru dobio Stjepko Begušić. Salacan je iz tog kaznenog udarca izjednačio. Prvi je prednost GOŠK-u donio Baldo Cicijelj iz slobodnog udarca u 35. minuti. Početkom nastavka sjajan udarac Sandra Salacana iz daljine za 1:1. Potom Domagoj Veraja pogađa za 2:1...

GOŠK - OREBIĆ 7:6 (2:2)

Strijelci: 1:0 Baldo Cicijelj (35), 1:1 Sandro Salacan (64), 2:1 Domagoj Veraja (71), 2:2 Sandro Salacan (81-11m). Kazneni udarci, prva serija: 3:2 Nihad Mujkić, 3:3 Sandro Salacan, druga serija: 4:3 Ante Ivanišević, 4:4 Alen Stanišić, treća serija: 5:4 Domagoj Veraja, 5:5 Josip Nogalo, četvrta serija: 6:5 Milan Čavlović, 6:6 Ante Kordić, peta serija: 7:6 Antonio Dragić, 7:6 Mateo Vodopić (obrana Faris Sarić).

GOŠK je Orebića, županijskog prvoligaša dočekao bez velikog broja standardnih igrača. Malo je nedostajalo da mu se to razbije o glavu. U finalu će igrati protiv Neretvanca, koji je sa 4:2 bio bolji kod kuće od BŠK Zmaj.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE S UTAKMICE GOŠK - OREBIĆ 7:6 (2:2)
Ovako se GOŠK izvukao protiv Orebića te izborio finale


Fotograf:Toni Vlašić
Izvor Dubrovački vjesnik

- 17:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #