Nogometni klub Orebić

subota, 30.07.2011.

NK OREBIĆ - NK GUSAR KOMIN 4:4,VETERANI

Danas 30.07.2011 godine sa početkom u 18,30 sati na igralištu Trstenica odigrana je prijateljska nogometna utakmica starih sportskih rivala .Kakva utakmica ,na tribinama su svi mogli uživati ,puna ljepote udaraca ,obrana oba vratara i pregršt golova.Poslje utakmice zajedničko druženje uz pjesmu i dobru spizu a naravno i dobru kapljicu nastaviće se do kasno u noć .

- 20:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 29.07.2011.

NK OREBIĆ - NK GUSAR -KOMIN VETERANI

Sutra 30.07.2011 godine na igralištu Trstenica sa početkom 18.oo sati odigra će se prijateljska nogometna utakmica veterana gdje će se sastati veterani NK Orebića i NK Gusara iz Komina prije dva tjedna na gostovanju Orebićana u Kominu naši momci pobjedili su 2:1 .

- 12:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 23.07.2011.

NK OREBIĆ-POSTAVLJENI REFLEKTORI I ZAŠTITNA MREŽA

Dok nogometne lopte miruju ,uprava Nogometnog kluba Orebić sve agilnija i aktivnija sa ciljem da nogometaši imaju sve uvjete za nesmetan rad. Tako su postavili šest reflektora da se može trenirati u noćnim satima.Iza sjevernog gola postavljena je zaštitna mreža. Igračima je nabavljena oprema u vidu trenerki,dresova,šuškavaca ,sportskih torbica i pedesetak nogometnih lopti a za treniranje nabavljena su srestva za pomoć u treniranju. Ovom prilikom NK Orebić zahvaljuje se svim sponzorima na pomoći u ovim teškim vremenima .

- 07:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 16.07.2011.

NK OREBIĆ - ONK METKOVIĆ,VETERANI 0:1

Danas 16.07.2011 godine veterani NK Orebića gostovali su u Metkoviću kod domaćina ONK Metkovića,u uzvratnoj utakmici poraženi su od domaćina minimalnim rezultatom od 1:0.Ovo je Orebiću bila peta utakmica i skor je četri poraza i jedna pobjeda.To je manje važno jer poslje utakmice igra se i treće poluvrjeme u kojemu pobjeđuju svi.Druženje uz dobru kaplicu biti će do kasno u noć.

- 21:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 13.07.2011.

SPONZORI NK OREBIĆA

Ovo je samo dio sponzora uskoro ćemo objaviti i ostale.

Klikni na sliku za uvećanje.


Sponzori:
T.O."DVA BRATA" - Braća Glasnović
T.O."EMANUELA" -Antun Palić
KVARNER WINER -Joško Kwokal
VILA MUSTAPIĆ - Ivo Mustapić
DALMATINAC -Boško Petričević
PICCOLO -Kazimir Opačaok
M & T -Milan Tolj
CB "BUBA MARA" -Milan Tolj Čovo
T.O.VOĆE I POVRĆE -Milan Ajduk
OREBIĆ CLUB
CB "LUČICA" -Božo Kelava
D:C: "TRSTENICA"
RESTORAN "ESMERALDA"
ZORAN DUNO - DUNO -LIT -Kiseljak
KONOBA PELJEŠKI DVOR -Dane Anić
FRIZ.SAL."SILVIJA" -Jadranka Ravlić
"VILA ANTONIO" -Božo Bezek
EURO BICO SARAJEVO
C.B:METEOR
STOJAN JOVANOVIĆ -Orebić

ALUTERM Dejan Šabić
CB X 2 Marić Željko
Dr.JOZO MATELJAK Karlovac
PLANET X Antonio Pretner
TEO OPAČAK OREBIĆ

OBRT MORE JOSIP KORDIĆ
UDRUGA MLADIH OREBIĆ
OBRT TRAGET MILOSTIĆ
KONOBA TRSTENICA ANDRIJA JUROVIĆ
PEKARA ZLINJE BLATO MIRO BOSNIĆ

APARTMANI VILA DELFIN KUČIŠTE MUJIBAŠIĆ

- 19:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.07.2011.

NK OREBIĆ - NK GUSAR Komin 2:1 -VETERANI

Dana 09.07.2011 godine nogometaši NK Orebića gostovali su u Kominu gdje su sa starim sportskim prijateljima odigrali prijateljsku nogometnu utakmicu veterana. Nakon dugo godina napokon je došla i pobjeda u Kominu. Jako neugodan protivnik je napokon bačen na pleća i pobjeda od 2:1 digla malo morala mladićima NK Orebića koji su nakon tri poraza zaslužili pobjedu.Golove za NK OREBIĆ postigli su Kordić i Slišković..Poslje utakmice odigrano je i treće poluvrjeme gdje su uz dobro jelo i piće družili se do kasno u noć. U sljedeću subotu sljedi revanš na Trstenici.

- 12:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.07.2011.

SVETKO BIKIĆ NA KLUPI OREBIĆA

Image and video hosting by TinyPic

Nakon što je Duško Rikalo poradi osobnih poslovnih obveza podnio ostavku na mjesto trenera NK Orebića, uprava je za novog trenera imenovala Svetka Bikića.Nakon pet godina i jednog nesmotrenog ekcesa sa sucima Svetko Bikić se ponovno vratio da bi svojim znanjem i autoritetom pomogao u stasavanju mladih nogometaša a u interesu Orebićkog sporta.Novi trener uhvatio se posla te odmah izabrao svoje suradnike ,tako će za pomoćnog trenera kao i trenera vratara imenovati Joška Jovicu a za kondicijskog trenera i trenera u teretani Pera Vranješa. Novi trener podjelio je pozivnice za početak priprema koje će započeti prozivkom 08.08.2011 godine sa početkom u 20,3o sati na igralištu Trstenica.U rad kluba uključeni su perspektivni mlađi igrači i to: Dino Katalinić,Dominik Jurjević,Blago Roso,Ivan Mikulić i Zvone Vekić.U ovu natjecateljsku sezonu NK Orebiću pristupili su sljedeći igrači: Poša -BŠK Zmaj Blato,Bezek-Žrnovo,Javorčić.Vekić -NK Rat Kuna,Miletić-H:Dragovoljac,Tolj HNK Dubrovnik Ovom prilikom Torcida Orebić čestita novom treneru i želi mu sve naj bolje u vođenju NK"Orebića"

- 15:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #